Dagens outfit!


(Slår vad om att ni får kåtslag)


Såååå boring.

Humlans hiss och diss för klösbräder skulle nog förmodligen vara.
Diss: Alla klösmöbler, alla kartongklösgrejer och alla tygklösmöbler.
Hiss: Mattes jeans, mattes skinnstolar och mattes datastol + eventuellt sofforna. funkar också med mattor och lakan!. or why not gardinerna?

Jag blir galen på henne, aaaaaaaaaaaah!

Jag blev hemma idag, är fullproppad med värktabletter så jag mår trots allt ganska bra just nu. Kanske lite för bra, har bestämt mig för att göra en to do list, saker jag ska göra trots att jag är hemma och mår svinigt.

1.Köpa tröjan från Gina Tricot,
2.Städa lägenheten,
3.Kolla upp ännu en gång vart anna karins danslokal ligger (fy att jag ska ha så dåligt lokalsinne)
4. Gå på dansshowen ikv.

Lalaaalaaa,


Funkar det inte att tröstäta så får man tröstshoppa.

Usch, jag vet inte vad jag ska säga... jag mår bara skit, bryter ihop av smärta... Det gör bara så ont, konstant hela tiden.Det jobbigaste är att jag inte klarar av att sova. Hur jag än ligger,vrider, vänder mig så gör det ondare än jag nånsin vart med om förut. Jag har inte sovit alls på flera nätter nu. Jag vet inte om jag kommer klara av att gå till skolan imorrn, jag har iaf fått antibiotika nu, men känns som att Ipren funkar bättre och ipren funkar inte alls.. Jag var på vårdcentralen idag, hittade dit all by myself. Jag gick dit FRIVILLIGT, dom som känner mig förstår kanske hur illa det är då. Jag tröstäter choklad men den smakar inte ens gott... Jag tror jag har fått tinitus också, ett konstant tjut i öronen... jag vet inte, jag kanske bara inbillar mig, jag hoppas att jag inbillar mig. Jag bryter ihop!

Det blev lite shopping idag också,förutom apoteket vs (muntra tuppar), 2 tröjor, en mascara och en foundation. Min foundation hade utgått ut sortimentet, men den hade räckt jävligt länge, omkring ett och ett halvt år, prisvärd. Så det blev en från samma märke, med samma färg. Jag fick jättebra hjälp inne på kicks, liksom jag orkade inte leta själv. Jag känner mig så orkelös, hm... aja, ska lägga in nå bilder, dagens shopping ( inte sminkprylar, så mobbad är jag inte) och en tröja jag ska köpa,imorgon eller så. Ja, det får bli det.

Dagens inköp:


Morgondagens måste:


Nu ska jag gå och se på dokumentären om Michael Jackson,pouss!


Finally weekend.

Och jag känner mig extremt sexig där jag haltar blödandes genom stan.
Haha can just say att jag är extremt trött, extremt bakis har extremt ont... Allt är bara så jävla extremt. Värst är öronen, as someone said, det är fan dags att amputera snart, så man åtminstone slipper det helvetet. Jag kan liksom inte sova, för att det inte går  att sova på rygg, eller jo det går, men jag somnar helt enkelt inte. Sidorna gör för ont att ligga på, och med huvet ner i kudden är väll bara för självmordare.Jag tycker om att andas, mamma sa åt mig att ta en ipren mot smärtan och boka en tid på sjukhuset och seeense till att ta mig dit.Problemet är att jag inte har tid.

Humlan älskar akustisk gitarr, hon dras till den helt enkelt.. Jag håller på att sätta ihop en dansskiva med helt fucking fabuloso musik, får se om Tove kommer till sundsvall idag =) hah, aja. nuuuuu ska jag röra på mig. Bye.

And you will forget all about me and fall for somebody else...

<3


(humlan har bäddat ner sig själv i sängen)

Hör och häpna!

Jag var så förbannad igår, att jag bestämde mig för att skolka, men imorse vaknade jag halvåtta (klockan ringer åtta) och är sjukt pigg, så jag kliver upp och ser att Humlan har vällt omkull sin kattlåda sååååå hela badrumsgolvet är fullt med kattsand och diverse mysiga grejer, ja ni kan ju tänka er. Så jag städade ihop bäst jag kunde (fick slänga badrumsmattan) hann inte dammsuga,bestämde mig som sagt för friluftsdan till Sidsjö eller ja, den sk nollningen iaf så. Högklackat, jajamen. Har jag inga låga skor jag trivs i så blir det högklackat. Helt enkelt.

Sååå kom vi dit, och det var olika stationer, typ charader,smaktävling, flytta runt ring på en tändsticka,rockring,slå i en spik och hm, vattenlekar. Lite smått och gott, fick ingen lunch föööör det var varmkorv. Katastrofalt. Hm ja, eftersom min klass blev diskade på typ två stationer tror jag, så behöver man inte vara Einstein för att lista ut att vi inte vann, sååå vi behövde inte stanna för att se vilka som vann.Var bara att promenera hem igen. Så jefla långt. Jag gick med Emma iaf, så gick vi hem till mig så att jag fick byta skor, så följde jag henne till Navet, seeen gick jag på stan en stund. Not alone. Köpte nya jeans, mer får ni inte veta. Hohoo.


Pyss.

Jävligt kort dag idag, fick sluta halv tio, kändes onödigt att gå dit från början.Fast det visste vi ju inte dåförstås, jag följde med Nathalie och Frida på stan en stund. Sen gick jag hem, och la mig i soffan, och sååååg herkules. Jag är pinsam, var tvungen att gråta lite i slutet (vi pratar om disneyfilmen alltså) hm, det här blir ett sjuuuukt kort inlägg.
Får se om tjejerna kommer hit i helgen, i hope so.Det här blev ett jävligt lamt inlägg, nu ska jag gå och göra en macka.

Bilderna från Norra berget.



(Här bor jag)

I feel so untouched.

Lalalaaa, skoldag, hittade dit all by myself, lite duktig är jag faktiskt. O det var typ bara engelska grejs och sen skulle vi till danslokalen, jag trodde vi skulle få dansa, så jag blev skitglad trots att jag inte riktigt hade rätt kläder för det... Men icket, no dance, bara personliga möten, vi skulle skriva ner våra erfarenheter osv, våra eventuella skador. Borde skrivit att jag är fysiskt ostabil i båda fötterna, jag är dansare men har ingen balans. Eller jo, iofs tränade jag upp den med yogan, men jag är så jädra klumpig, har vrickat fötterna minst tre gånger idag, och ändå tog jag mina walk-skor.

Sen fick vi sluta iallafall, och det var vid elva, så jag mötte mamma på Lindex, och hon lovade att om jag hjälpte henne att hitta en snygg tröja till kjolen hon hittat så skulle jag få ett par helt underbara tights därifrån, för 199 kr. Trots att hon tyckte att dom var skitslampiga.... Åh jag bara älskar dom. Såååå vi hittade en tröja, och jag fick mina tights (A) så gick vi och kollade väskor, sen hittade jag tre filmer på myrorna, typ Timon och Pumba - jorden runt eller nåt, South Park filmen och ja, hm töntig tjejfilm. At least i love disney xD Seeeen for vi hem, och åt sallad, och mamma droppade grejs i mina öron och åkte hem. Sååå nu är lilla jag helt ensam i stora sundsvall (ungefär iaf) Jag och Humlan.

Lite typiskt att precis efter att jag haft öroninflammation får jag en öronpropp, heter det så? Det gör svinont iaf, och är obehaglig.


Har ingen energi kvar.

Mor min ägde ut sig själv på ikea, när vi var där. Jag bara, glömde berätta det. Jag hade stukat foten, så jag typ haltade lite och orkade inte vara översocial och gå omkring överallt, så jag bestämde mig för att ställa mig mot vår kundvagn (trodde jag) och vila, så kommer mamma där, och skäller ut mig själv för att jag vilade mot nån annans kundvagn. Haha fine, om inte hon hade tagit tag i en vagn som hon trodde var vår och gått iväg precis efteråt, jag höll på att garva ihjäl mig x3 typ dubbelvikt av skratt..

Jag har jävligt ont i foten idag med, i båda och, ja, sen efter att ha gått. Jag lyckades vricka den igen. Mördardumma skor, helt nya, värdelösa, imorgon blir det mina gamla, inkörda saker. Hm what to say, idag var det the second schoolday.
Började halvnio, och vi började med att fingermåla oss själva, jag fick färg i håret.. Helt underbart, lyckades dock låta bli att fläcka ner mina kläder. Sen skulle vi beskriva våra målningar (som ofc var helt spektacular.) ouch, sen hade vi läsförståelse ( vi hade liksom sommarlov i förrgår) som vi också skulle redovisa för grupperna vi satt i, sen hade vi rast, och vi gick på stan för att ordna några små grejer, sen hade vi nånting?jag vet inte? it? jag har fortfarande ingen aning om vilket ämne vi ens hade, bra koll liksom. Men dåååå fick vi leka iallafall xD, sen lunch, sen diagnos, o seeeen slutade vi helt enkelt.

Så jag promenerade hem till lägenheten, gosade med Humlan, fixade in alla dumma stenar i vitrinskåpet (men snygga är dom) försökte börja fixa upp salvador dali tavlorna, men det ville sig inte, så jag och mamma for på stan, vi skulle gå på nån möbrlbutik där vi btw inte hittade nånting, blev ett par affärer, museumet på bibloteket, + bibloteket, sen ica och köpa marabou och seeeen hem, och jag har precis tagit ett långt bad, sitter här i min gula tröja och håret står åt alla håll, och Humlan ligger här och spinner i mitt knä.

Jag är helt död, och otroligt medveten om hur tråkigt jag skriver,liksom nothing interessting, mamma åker hem imorrn, Snipp snapp snut.


Första skoldagen bland annat.

Det sorgliga är att jag har släppt dig, du klarar helt enkelt inte av att jag har ett liv, strålar och glänser utan dig. Du äger ut dig själv lilla gubben.

Haha, mamma kom ju igår, vi lagade middag och promenerade sen iväg på norra berget, efter att ha hämtat min litter kwitter och varit och handlat i nacksta. Otrolig utsikt från norra berget, ska ladda upp bilder senare någon dag. Vi var ute och promenerade över två timmar iaf, det var trevligt faktiskt...

Men anyway, igår is the past nu är det nutid, och idag var det skoldag. Och klockan nio var jag utanför teatern, gick in (var bara att följa strömmen för att hitta rätt så inga pinsamma händelser) nåt som var skönt var att dom inte ropade upp namnen utan bara visade mentorerna så man fick följa efter dom, unfortunal så hade jag tagit oturskor idag, första gången jag använde dom gjorde ont som fan. Jag tänker faktiskt inte skriva nånting om klassen än, jag fick mig ju en uppfattning av några, (förutom att jag kände mig omringad av 93or, så var det ingen katastrof faktiskt)

Kvart över elva så fick vi sluta, alternativt gå och äta lunch, jag kombinerade ---> gick och åt lunch på stan med mamma, mackor från suwbay, mums.Hm, jag kan sammanfatta dan med bokhylla, vitrånskåp och en kattmöbel till Humlan, + lite småleksaker åt henne, dagens shopping gick på 1148 kr, + min undbara tröja förstås och en del saker mamma köpte åt mig.. det är tur att jag får mer pengar den 28, skulle bli svårt att klara sig till sista september annars. Iofs äter jag inte så mkt...


Lite impressing är iaf att vi fick ihop bokhyllor + vitrinskåp all by ourselfs. Nu blir det glass + film. Bye.


Jag&Humlan.


(insåg precis att skolan börjar imorrn)

Jag snabbspeedstädar igenom hela lägenheten, men det är såååå tråkigt, och jag hatar det sååå mycket, har i stort sett badrummet och köket som är huvudcentrum av städningen, köket har jag påbörjat. Badrummet.... - jag har åtminstone städat Humlans låda. Jag ska ta tag i det, sen måste jag dammsuga allt också. Härinne in my bedroom är det relativt okej, behövde bädda sängen och det har jag gjort, i vardagsrummet blir det nog att plocka ihop lite leksaker och att dammsuga sofforna, fixa kuddar osv.... Så jag ska inte klaga, jag har inte hur mycket som helst, borde nog damma lite också, men helt ärligt, så är det de tråkigaste jagvet, man kan ju itne må dåligt av lite damm eller?;)

Mitt komihåg blir att köpa allergitabletter. Inte idag, men förhoppningsvis åker jag och mamma och hämtar ut litterkwitter paketet. Jag kanske glömde att säga det? Att hon kommer idag, det är därför jag städar som en idiot. Hon stannar ett par dagar, moraliskt stöd at home när jag börjar skolan, IMORGON, jag har inte insett det innan, men det är faktiskt imorrn, det känns knep. Nu ska jag fortsätta städa, byebye.

Mammas gata.

Jag gick i ett kvarter idag,
som en gång var min hela värld ja,
allting var ju enklare då,
men ingenting kan bli vad det var, neheeeej

Man säger tiden är förbi, snart är det för sent,
livet det går fort och det är svårt att hinna med,
men vi kanske kommer ses en juldag i lund
kanske ölen kommer ta oss på det djupa en stund
kanske fortfarande kommer försvinna i din blick
drömma om den framtid som vi aldrig fick
och vi kanske skriker ut musiken
och trots alla strapatserna i livet kommer vi fram till att vi trivs med
Hur poletten föll om vi kanske lämnar spår hem parallellt genom snön
som ändå blåser bort efter ett halvt andetag
och du säger det var uppenbart
att det aldrig var du och jag
så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns
slipper kännas vid svidande förr i tider
kanske var vår historia en fjäril på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår

Jag gick i ett kvarter idag
som en gång var min hela värld, ja
Allting var ju enklare då
Men ingenting kan bli vad det var, neehej

Igår gick jag på mammas gata
Vissa dagar så kan jag sakna
Tryggheten från gamla dagar
men det finns inget som kan få dom tillbaka
Igår gick jag på mammas gata
Vissa dagar så kan jag sakna
Tryggheten från gamla dagar men det finns inget som kan få dom tillbaka
Ibland vill jag återvända
Men det finns ett litet dilemma
Det känns som skorna börjar klämma
Och jag får växtvärk jag måste lämna
Hey Hey
Staden känns för liten
Du och jag börja om det känns för tidigt
Eller för sent hur den än blir de,
kommer alltid vara en del av mitt liv ye

Jag gick i ett kvarter idag
som en gång var min hela värld Ja
Allting var ju enklare då ååhåå
Men ingenting kan bli var det var, neehej

Man är tillbaka på mammas gata
Bland fotbollsmålen, ungdomsgården
Ungdomsåren det är då det slår en
Hur vi gick där och väntade vad skulle hända
Tiden kom och gick och man känner sig allt för hemma
Allt för hämmad aldrig bländad av
storstadens ljus dom är alltid tända nu
Har vi flyttat spridits för vinden
födda på nytt och vi slog igen grinden
Ibland på tunn is, okända vatten,
du vet hur jag älskar hur vi rusade igenom natten
I en okänd taxi, i en okänd stad
som magnetism en okänd lag
om att vi måste vidare aldrig klara
Alltid på jakt och det fattas bara
en liten pusselbit och vi springer dit
Du släpper tyglarna men minns alltid vägen hit

Jag gick i ett kvarter idag
som en gång var min hela värld Ja
Allting var ju enklare då, åååhå
Men ingenting kan bli var det var,neehej

Varför gör man illa dom man älskar?

Jag känner mig minst sagt tankspridd. Jag skulle gärna vilja dela med mig av allt, but i can't, det vore för naket, och för utspritt. Rubriken säger allt this time, jag ska nog gå och värma pizza.

Tove ringde vid tolv, jag låg fortfarande och sov då, då var hon i sundsvall, vi bestämde att vi skulle ses på en timme, så jag klev upp och klädde på mig osv, sen dök dom upp hemma hos mig, för att Matilda var hungrig, så hon värmde panpizza,sen gick vi på stan, fast vi gick inte in i så många affärer. Sen gick vi och fikade på innergården, värsta mysigt ställe :3 jag tror folk har lägenheter runt omkring där, nice utsikt isf. Otroligt mysigt, o nära  till puben, för jag anar att that's what it is på natten.

Sen gick vi till bibloteket, jag och tove fixade lånekort, lika bra när man ändå är där, så gick vi igenom museumet och kollade där, sen åkte dom hem och övergav mig :o och jag promenerade hem genom regnet, nu myser jag med Humlan lite, ska värma min pizza och sen städa ihop lite i lägenheten, morsan kommer nämligen imorgon, jag vet en tröja jag vill ha :O Jag vet inte när jag ska få tid att fixa den bara, kanske måndag. + mina allergitabletter.

Nu, pizzatime.

Today I feel pretty!


Oväntat besök =)

Nu har Ante och Isabell åkt hem och det är bara jag och Humlan i lägenheten. Dom kom igår, vid fyra tiden kanske och vi åkte på ikea,jag tror det tog tre timmar att gå igenom hela stället, Ante har en väldigt feminim sida, gillar blommor,inredning och överkast och sånt, man kan ju nästan tro att vi är släkt" Vi fikade där också, ikea var den enda affären vi hann med just då xD Sen åkte vi hem och beställde pizza o såg på jurassic park, var sjukt länge sen jag såg den. Jag mindes den knappt alls, det var ettan. Sämst slut tycker jag!
 
Så iallafall skulle vi till hemköp, det var typ 20 min tills dom skulle stänga, så efter många om och men, så tog vi deras bil. Åkte till statoil, handlade godis och SOMMARCHOKLAD, denna älskade sommarchoklad. Dom hade aldrig ätit det :o en sån skandal! Sen for vi ut och åkte lite och hamnade komiskt nog bortåt Nacksta och så, o traffiken i sundsvall är ju helt galen, svårt att komma tillbaka, enkelriktat på dumma ställen... Givetvis löser sig saker och ting när man kör mot enkelriktat (om man inte får fler problem)
 
Jag har pizza kvar till imorgon eller så, eller imorgon OCH övermorgon. Är ju inte storätarn direkt alla gånger.
Jag tror vi somnade mellan två och tre, så klockan åtta på morgonen kommer ante och säger "Är du vaken?" jag måste ha hört honom säga det, men jag är hundra på att jag fortfarande sov, så jag svarade. Så klev man upp, klädde på sig (kjol för jag trodde det skulle bli fint väder) så kom vi iallafall iväg, 20 i tio var vi på Ryds nånting glassmästeri där dom skulle laga ett stenskott till deras bil, för det stod liksom utanför "LAGA STENSKOTT GRATIS" men det var tydligen "LAGA STENSKOTT GRATIS OM DU HAR LÄNSFÖRSÄKRING" eller nånting, så gratis var inte gratis förstås.

Sen åkte vi till birsta och gick igenom hela köpcentret, jag köpte en helt underbar klänning, trots att den är rosa... Den passade min kropp riktigt bra faktiskt, från bik bok. Och sen ett par skor från skopunkten, eller skokanonen kanske, + en orange tröja, dock inte från skokanonen, funderar på att lägga in bilder. Sen for vi och letade golv till deras kök och hall i säkert 3 timmar, till slut blev det ett golv och dååååå var vi så hungriga så vi for hem och lagade mat, sen blev det en liten sväng på stan igen. Vi gick in på butiken brevid myrorna. ÄT INTE CHIPSEN DÄR; DOM ÄR BESPRUTADE - det kan jag och Isabell intyga.




Litelite nervös inför skolan.

Nu sitter jag här och har precis plockat ihop lite i lägenheten, snabbspeed städat.
Väntar på att brorsan ska ringa så jag får gå ner med parkeringstillståndet åt dom. Det blev lite spontant, han ringde och sa att dom tänkte komma till sundsvall (han och Isabell) sååå jag tar soffan inatt så får dom ta min säng. Humlan ligger under soffan och tjurar, eller kanske bara vilar, jag ska väcka henne så hon inte blir ett psykfall inatt... Fast ja, charmig är hon ju. Lalalaa, nu ska jag gå och kramas med henne lite, inte för att jag ryms under soffan, men jag kanske får ut henne. Min lilla älskling ! Hon har gett mig ett rivsår i pannan, och mamma kommer ju i helgen. Så hade i vilket fall som helst tänkt städa imorrn ist...

Jag är definitivt inte taggad på att skolan ska börja igen, eller en del av mig är det. Jag tänker inte säga att jag längtar, för isf fasar jag minst lika mycket som jag längtar, tänk om allt går åt helvete liksom? Iofs är det inte första gången jag börjar i en ny klass, och förhoppningsvis finns det fler än mig som inte riktigt känner några... Eller ja, det är klart det finns en chans att alla är skittighta. Men den är kanske inte så stor... Är nog ganska skönt att ha mamma hemma som ett moraliskt stöd i början. Sen blir jag och HummelBummel.

Det bästa som kan hända är nog att jag lär känna folk i klassen redan första dan, som jag verkligen gillar... Det värsta som kan hända, ska vi nog inte ens gå in på... Jag är iaf glad att jag kom in på linjen jag ville, det är lite lustigt, innan så var det de enda jag oroade mig för, ifall jag skulle komma in eller inte... Nu oroar jag mig mer för att, jag inte ska komma in i klassen. Fast vafan, they should love me, jag kan köpa cigg åt dom om ett par månader... *smörasmörasmöra* fördelar med att vara ett år äldre...

But I'm gonna miss IV, och jag kommer verkligen sakna Sollefteå sjukt mycket, jag trivdes trots allt på den skolan. Av någon fuckad anledning. Så om det inte funkar, är min backup plan sollefteå ;) IV!  Men jag ska skärpa mig, jag behöver ingen backup plan, nu ska jag lura fram Humlan innan Andreas och Isabell kommer =) see ya.

måste man ha rubrik?

Min söta lilla gosigt underbara kattunge har kommit på att hon har tänder och hamnat i någon Permission to kill fas. Vad kan man säga, hon fick iallafall upp mig ur sängen innan tolv.Nu leker hon harmlös igen, och vill gosas, men jag vet att hon tänker bita mig snart... Jag ska helstäda lägenheten, har nämligen hört rykten om att mamma kommer hit i helgen, hon ska bo med mig skolans första dagar... typ moraliskt stöd at home, så ska vi gå på ikea och lite sånt.

Idag är frågan, att handla mjölk, eller att INTE handla mjölk? Jag orkar inte gå till hemköp ;o känner mig fet som går till kvartersbutiken varje gång. men  wtf, jag är inte så stark som jag ser ut alla gånger, och om jag skulle vara tvunegn att bära hem mjölkpaket från hemköp skulle jag bli svettig, och vem gillar svettiga tjejer ?;) hah... o jag är redan snorig.

Jag insåg en sak igår, inatt eller imorse kanske, som jag inte tänker berätta för nån. Vi får se.

Btw, när hon kom hit vägde hon ca 1,7 kg, nu väger hon 2,1 kg och jag är sååååå stolt.


(Humlan har kommit in i trotsåldern or something like that)

Jag saknar min älskling!


Jag är så otroligt mycket mer än det ögat ser.

Jag är så less på utseendesfixerade idioter. I know I am pretty, men dom ska inte välja mig för det, dom ska välja mig för mina tusen andra kvalitéer.

Så då gör vi en liten egospecial. Ja, jag står för den. Men jag kan också lova att inte ens häften av dom är seriösa.



Lasse Lindh <3

Flackande blick och lögner du snott
jag kan alla tecken så kom igen ge mig vad du har
vad hände vad hände vad hände vad hände med oss
jag trodde jag äntligen hittat något jag kunde behålla

men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig

du dricker ditt take-away kaffe fort och nervöst
så djävla härligt att man blivit en simpel flyktplan
dina ögon dina ögon dina ögon jag kan se att dom förrått mig
åh dom som brukade vara det enda trygga jag visste

men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig

och jag tänker inte vara storsint i mitt nederlag
jag tänker bli din personliga terrorist tills jag vet din hemlighet
och såklart finns det tusen andra pojkar med öden mycket värre än mitt
med krossade drömmar och krossade hjärtan och krossat hopp men det skiter jag i för det här handlar bara om mig

men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig...

This was the last time..

I promise myself it's the last time... Jag vet hur det stod i mina dagböcker, att jag aldrig skulle falla för det där igen. Att jag skulle minnas hur ont det gjorde när det gjorde ont. Och nu gör det ont. Det gör ont på ett speciellt sätt. Som att det ilar i hela kroppen, och det här ska aldrig mer få hända. Jag är ju dum som lät det hända den här gången, helt jävla sinnessjuk. Aldrig mer, jag lovar mig själv att aldrig aldrig aldrig mer. Men jag föll för det igen, som så många många gånger förut. Ingen kan såra mig som du... Fast egentligen är det inte du som sårar mig, utan jag som sårar mig själv genom att hoppas.

Jag tröstshoppar, men hittar ingenting jag vill ha, det är dyrt att se billig ut.


Egomoment,


(ska ladda in lite bilder från the kramfors vistelse sen)

Bambambambammbambaaam..

Jag bestämmer mig för att ignorera dig =) att byta tjej som man byter kalsonger räknas inte som att lyckas med kärleken. (iofs byter du nog flicka oftare än du byter kalsonger) - om du nånsin byter kalsonger. - dessutom, om jag ska vara riktigt jävlig kan jag berätta saker för din flicka om dina ex, och om dig som skulle få henne att dumpa dig på tre sek. Vad tycker du är värst en polisanmälan eller att din lilla flicka dumpar dig? Eller varför inte both? Du kan ju alltid visa henne det här, och säga att jag är en jävla fitta och sånt, (maybe i am, men du är värre) och säga att jag inte vet nåt, men grejen är att jag vet saker, och om hon visste dom så... Hon skulle garanterat vilja veta. Jag tycker synd om henne.... i really do.

Jag hämtade lilla Humlan i förrgår, alltså i lördags när jag kom hem till SUNDSVALL. Det första hon gjorde när hon kom hem till mig var att gömma sig under badkaret, hon älskar att hänga under badkaret och under soffan, men hon är helt underbar, för hon sover med mig, och det bästa hon vet är att leka med mattes hår, typ att hänga i det. Det gör riktigt ont faktiskt. Hon har redan pillat isär hela mitt avloppssystem, men jag var lite händig och pillade ihop det igen. I don't know what to say, jag roar mig med humlan hon är helt underbar, svansen på råttan har hon bitit sönder, en leksak har flugit från balkongen... haha, hon låter extrem men när hon kryper upp i famnen på en och stångar en med sitt lilla huvud, åh jag blir så kär i henne. Världens mysigaste kisse. Dessutom bits hon aldrig och drar alltid in klorna så fort man lyfter upp henne. Hon sover under täcket och väcker en på morgonen och vill mysa tills hon somnat om igen... So sweet är hon.

Jag har kastat min våg idag, itne för att jag fått nåt  "BRÄNN BHN" ryck utan för att den sa att jag har gått upp 12 kg på 3 dagar. Från 43 till 55 från lördag kväll till måndag eftermiddag. Jävla skitvåg. Ska köpa en ny avancerad digitalgrej som meddelar hur många procent av min kropp som består av fett, haha....


Det hittades tydligen lite gamla bilder på mammas kamerad.


Esmeralda och Mysan.

Humlan har flyttat in hos mig!


Litter Kwitter

Det är bara att konstatera, jag har öroninflammation, ska börja en pencillinkur i en vecka nu snart. Pain.

Idag väckte mamma mig halv tio för hon skulle vara på stan halv elva, jag sov till tio ändå, 5 över tio kanske, jag vägrade kliva upp men upp kom jag till slut... Och vi åkte på stan, lämnade in bilen så att någon skulle byta däck åt oss, medans gick vi på posten och järnvägskiosken och tog en fika, dom hade gudomlig varm choklad och världens vidrigaste daimkaka. Smalmat hrm.... och lite glass blev det också, sen for vi till dollar, jag resonerade fram att jag inte skulle köpa dom galet snygga lamporna där pga att dom är för låga.  Skulle kanske inte synas bakom soffan. Så åkte vi och handlade och apoteket... inget intressant därinte,. Jag införskaffade iaf en våg, 5 kgs våg.

Vi åkte hem, började ringa på kissemissar då jag fått svar ang kön på en helt bedårande skapelse. Men nu får vi inget svar, och jag börjar förstå att det helt enkelt är ment to be mellan mig och ja, katten i mina tankar. En annan lite rolig grej apropå katter är att jag och morsan har beställt Litter kwitter, dvs tillbehören som behövs för att få kissemissen att använda toalettstolen, precis som vem som helst... 700 spänn, men värt det i längden tror jag.

+ att jag och mamma har vart extremt duktiga och bakat bröd, färgat mitt hår (det ser typ ut som vanligt ändå) och fångat och fotograferat fjärilar. Blev en del riktigt vackra bilder, i promise jag lägger in dom när jag är hemma igen. Hem åker jag imorgon föresten. Och hämtar kissemiss, förhopningsvis. jag lovar även bild på den så fort jag har den!


(det roliga med annonsen är att det ser ut som att man får kissemissen på köpet)

this is it...

Jag har ont i öronen... Funderar lite på om det är öroninflammation på G, det gör vidrigt ont...

Idag har jag köpt kissemiss grejer, klösgrejs,leksaker, kattlåda osv. Nu är det bara själva missen som saknas... Men den kommer snart. Jag vet vilken jag vill ha iallafall... Imorgon ska jag köpa blonderingsmedel, så det så.

En annan sak som gör ont är hjärtat, du besparar mig så mycket lidande om du låter mig gå...

Storm - Lifehouse

How long have I been in this storm
So over aware by the ocean's shapeless form
Water is getting hard to tread
With these waves crashing over my head

If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright
And everything will be alright

I know you didn't bring me out here to drown
So why am I ten feet under and upside down
Barely surviving has become my purpose
Cause I'm so used to living underneath the surface

If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light

And I will walk on water
And you will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright

And I will walk on water
You will catch me if I fall
And I will get lost into your eyes
And everything will be alright

Now everything is alright
Everything's alright

Jag kysste inte paddan men...

Jag kan inte sova! Jag är för tankspridd. Jag är duktig på att vara tankspridd...
Idag sov jag till elva, gick verkligen inte att sova längre trots att jag försökte, det är ju sommarlov, minst tolv, come on... Men jag klev iaf upp, gosade med lillvovven, mamma ringde och hade slutat tidigt och tyckte jag kunde göra mig iordning så att vi kunde fara på loppis,stan + dollarstore. Så jag gjorde det, och vi åkte till väja eller bollsta kanske det heter för loppis, men det var stängt, lyckat.. Vi åkte iallafall in till stan men det var så proppat på dollarstore att vi åkte på erikshjälpen först och lallade på där ett tag...

Jag hittade 4 filmer. igen, Om inte jag räknat helt fel så har jag köpt 10 st därifrån under den här vistelsen, men nu i min huvudräkning får jag det bara till åtta, inte för att det spelar nån roll, ett litet bevis på att jag är trött bara... Sen åkte vi iallafall på dollar, något mindre folk då och jag hittade min oboyburk, äntligen.... It's ment to be.. + lite annat onödigt, jag har hjärnsläpp... Jag hittade iaf två st enorma ramar där till mina salvador dali motiv, fast jagär osäker på om det är nog stort, ramarna är 70x50, jag körde på en chansning this time, bara för att dom var helt fucking otroliga... Dom hade galet vackra lampor också, blev nästan lite sugen på en av dom... En annan sak dom har där är kattgrejer, som jag ska se till att införskaffa innan jag åker hem...

Hrmm, sen åkte vi iallafall hem och gjorde våfflor, blev ju lite godis också från dollarstore typiskt nog, deras fel om jag mår illa nu. Snabbmat so to speak.. Efter det skulle vi åka till Angelica, eller rättare sagt, jag skulle dit och min snälla mamma skulle skjutsa mig. Klockan var typ 10 min i sex och hon kom på att hon var tvungen att åka på erikshjälpen också, inhandling av en fantastisk oljemålning blev det..  Men ramen behöver målas om, det är sån där gammal väv. Jag har en tavla hemma också som jag ska kladda lite på just för att det är så fult...

Sen tillslut kom jag till angelica iaf, och Tove var redan där. O vi snackade skit, och umgicks och gjorde nog ingenting speciellt egnetligen.. förutom att se Paris Hilton, my new bff och äta snacks.. Sen när morsan skulle komma och hämta mig, och jag gick ut, så märkte jag att det rörde sig nåt framför mina fötter i mörkret... och det var världens sötaste padda... Åh jag blev så kär, så jag tog upp den, och tänkte ta med den hem... Men när jag visade den för mamma så skrek hon, och jag fick inte ta med den in i bilen.... Så det blev inte så mycket med det... tyvärr, men söt och go var den...

Nu är jag trött och frusen och har lite ont i magen men kan inte sova...

Kolla det här klippet om ni vill bli amused.

Snygg kille, ser ut som en rocker. Jag älskar det här klippet, det visar verkligen att man inte kan veta allt om folk genom att kolla på första anblicken. Han är så cool.


Lalalaaa I feel happy.

Killar jag är attraherade av får mig ofta att gråta, eller jag kanske är attraherad av killar som kan få mig att gråta?

Hm, idag har jag umgåtts med stefan. Han ville promenera ut till piren, i öds där dom tydligen har hittat en döing. Jag vet fortfarande inte varför jag umgås med han (?) Iallafall så hamnade vi fel, eller vi kom till en pir, men det var fel pir och vi var båda poff gone away på vart vi var i skogen. Vi hade inte heller någon direkt aning om vilket håll vi kommit ifrån men vi tänkte att det bara var att följa vattnet så måste vi ju komma hem till stranden...

Men det var inte så bara, och eftersom det inte gick att GÅ längs vattnet på vissa ställen så var vi tvungna att gå in i skogen, vi hittade till en jättemysig glänta iaf, men just då började det spöregna. O jag började asgarva, fast jag var trött och slut och förmodligen ville lägga mig och dö, dessutom var jag lerig också, man ska aldrig ha vita kläder ELLER RENA kläder när man umgås med Stefan ;3 det funkar inte i längden. Man ska ta på sig kläderna som ligger längst ner i klädkorgen, för man kommer ändå se värre ut efteråt... och lukta hemskt med.

Iallafall så hittade vi iallafall ner till stranden då, och jag hade lust att slänga mig i vattnet. Han gjorde det, och fick bort sitt värsta, iaf så stack han hem och duschade eller gjorde vafan som helst, och mamma kom hem. Och klagade på att jag var smutsig i håret! Jag hade bytt kläder, iaf så lagade vi pastasallad, och jag gick och tog en välförtjänt dusch och nu är jag ren och glad igen. Sen la jag mig och såg på film... Och I am legend är återigen såååå sjukt bra. Jag gillar den filmen asmycket.

Imorgon ska jag som sagt umgås med Angelica och Tove, vi ska ha filmkväll, mer än så vet jag inte. What time, What place?:3

Lalalaa, i feel unhappy.

Jag känner mig lite ledsen, eller inte så lite iallfall. Jag känner mig liten, hjälplös och nära till tårar.  Jag längtar hem. Jag skulle vilja ha en kram och prata med någon uppmuntrande, men alla är som tvärtom, trista och gråa. Jag orkar inte vara superglad idag, jag ska sitta här ist och äta mörk choklad som jag inte ens tycker om. Men det är inte direkt som att jag blir lyckligare utan mitt sötsug som jag btw inte hade från början. Jag är osäker på om det här är pga kramfors effekten eller på något annat, jag vet vad för annat isf. Jag vill bara vara stabil, glad.

Imorgon förutser jag att det blir en bra dag iallafall, om jag får sol. På tisdag ska jag umgås med Tove och Angelica, vilket också borde bli en bra dag, sen kanske jag åker hem till sundsvall, jag är osäker, känns lite onödigt om jag ändå ska komma hit igen på fest fredag/lördag.

Jag ska fanemej boka tid för piercing av bröstvårtorna sen, så det så. Jag behöver något positivt att se fram emot, nog för att om jag känner mig själv rätt så skulle det snarare bli ännu en plåga, jag är ju livrädd för nålar.. hah, men då kommer jag kanske glömma alla andra 'problem' O jag är lite osäker på om jag ska pierca ena eller båda. (som svar till alla kåta killar, NEJ jag tänker inte ladda upp bild på mina bröst så ni kan avgöra vad dom skulle passa i) Jag får fundera lite...

En liten positiv grej med att komma hem, man tjänar pengar på det. Inte bara för all mat jag förbrukar här som jag inte behöver betala för, man får också pengar av eventuell släkt man inte träffar så ofta. Jag har träningsvärk i hela kroppen nu och ligger och ser på casanova.

Haha, idiot. I'm so fuckin' fabuloso.

Så kommer man in här, läser två kommentarer från "de du" som jag faktiskt vet vem det är pga IP adressen, först och främst, läs inte min blogg om du inte gillar det jag skriver.  Det är det enda svaret jag orkar ge dig. (Jag vet ju redan att jag är en äcklig hora, alkoholist(?) egoist, killkåt, hemsk människa osvosv. För det har du berättat för mig, och jag orkar inte bry mig längre, för det patetiska är egentligen att du efter över 2 år inte kan sluta trakassera mig, vilket sorligt liv du ska ha då, jag tycker lite synd om dig. Gå vidare! Jag tar inte åt mig just för att jag inte bryr mig om dig...Jag menar, oavsett hur hemsk och patetisk jag är som människa, så sjunker du lägre, anytime,anyday. Inte för det du gör, för det är ju som vanligt helt normalt att våldta sin kusin t.ex om man nu vill tro på rykten, utan för att du trakasserar mig för att jag är en sån patetisk människa, hur patetisk är inte det? ) - men jag sparar kommentarerna just in case you know what...

Idag kom Rogers föräldrar hit då Nattis som också är här i helgen har fyllt år för någon dag sen. Hon fyllde fjorton, och jag insåg att tiden trots allt går ganska fort. När jag träffade henne första gången var hon 9 nåt sånt, och jag skulle precis fylla 12 tror jag. Jag kände mig "gammal" när jag insåg att hon har fyllt fjorton.. Nej i'm not old... Vi har inte gjort ett skit idag förövrigt, värmen är underbar... Åh jag bara njuter.

Igår när jag gick och la mig var jag varm i hela kroppen. Jag blev biten av en mygga,ovanför läppen, det gjorde inte ont, men jag fick nån slags allergisk reaktion på det, och eftersom det ligger lite i släkten att vara överkänslig mot bett så blev man ju litelitelite oooorolig, nu ska jag se på My new bff. Finalen... vad står bff för egentligen? best best friend? Ska nog inte påstå att det är så viktigt att veta i vilket fall som helst..



Glöm inte att jag inte är rädd för dig längre. 

I'm afraid...

Tiden har aldrig förut gått så långsamt, det är som att jag kan räkna varje sekund.

Jag är hos mamma i kramfors, det är cruising ikväll men jag har ingen riktig lust att gå, drakbåtsfestivalen i sundsvall också. Vi var på erikshjälpen idag, jag handlade på mig fyra filmer... Planerar med bokhylla och vitrinskåp + belysning från Ikea, en större tv, from where?  en kissemisse och salvador dali tavlor från gallerix + ramar från? Där det finns tillräckligt stora... Jag tror jag vill ha en ryamatta också i vardagsrummet, eller ett enormt koskinn, det vore coolt. Vi får se... Det ultimala vore koskinn + koskinnspuff.. Ska ta in lite bilder. Så ni får se,

Jag mötte angelica på kvantum just när jag höll på att smsa med henne! Lite funny,

Det här blir mina "måsten".




Och så tavlorna,

Femme a tete de roses


Die brennende giraffe

I wanna have safe sex.

Jag brukade säga att,
jag vill hitta en kille som är redo att sterilisera sig för min skull.

Men folk missförstår och jag blir så sjukt irriterad. Det är inte som att jag skulle kräva att en kille gjorde det på första dejten, "Om du vill fortsätta träffa mig så är det bäst du steriliserar dig tills dess, otherwise don't even call me" Jag menar att, om jag skulle vara med en kille som jag älskade överallt annat, och vi har varit tillsammans ett tag, då skulle jag kunna begära att han skulle sterilisera sig, inte för min skull egentligen, utan för våran skull. Om han stannar med mig är det ju liksom ganska uppenbart att han ändå inte vill ha children, och vill han ha det senare är han faktiskt en waste of my time, och väldigt egoistisk som tar upp min tid medans jag är ung och fräsch och fortfarande har en chans att hitta någon med samma tankesätt som jag som vill leva med mig, utan barn.

Sexlivet ska bli grymt mkt bättre också när killen är steriliserad har jag hört, mindre oro och hämningar osv. Om en kille är säker på att han vill leva med mig hela livet, så borde han också på ett sätt vara oerhört säker på att han inte vill ha barn och inte kommer vilja ha barn senare. Om han sen sätter sig emot min önskan, då har jag på något sätt ändå fått svar på min fråga om hur länge han tänker stanna hos mig.. Folk tycker att mina krav är orealistiska, men se det positivt, jag skulle förmodligen ändå dränka våra barn i toastolen. Försöka spola ner dom eller vad som helst, nej jag skämtar inte. Jag vill att killen ska göra det för att det skulle vara ett litet bevis på vår kärlek och för att det är oerhört mindre komplicerat än för en tjej som steriliserar sig, plus att när en tjej gör det är det inte hundra procent safe, graviditet trots sterilisering är inte helt ovanligt. Jag vill inte behöva använda kondom/p-piller  för evigt... Dessutom är det ni killar själva som klagar på att kondom förminskar känseln osv.

Och en annan grej folk inte verkar fatta, mitt syfte är inte att han ska KASTRERA sig utan STERILISERA sig, jag menar inte att han ska behöva sluta använda den, isf hade det väll varit det enklaste i världen att låta han ha den som den är? skrumpna bort eller nånting. Jag menar att han ska behöva använda den mer än någonsin...

lalalaaa,

28 grader hetta var det innan jag gick hemifrån för att möta Per, och jag hade tagit på mig tights...För varmt. men jag kände mig naken utan. Helt underbart väder, jag ska inte klaga egentligen. Jag trivs med det. Vi gick på zoobutiken meeen dom hade inga levande djur där O.o typ bara fiskar, jag är sugen på katt... Sen promenerade vi upp på norra berget, vilket är lika med motion, och jag kommer ha träningsvärk imorgon, men fantastisk utsikt iaf ;3 Vi gjorde inte så mkt, men det var trevligt ändå.

Nu ser jag på family guy, har tagit ett bad, låter håret torka. Jag är trött, försöker hålla mig själv på bra humör... Ska se alladin sen, so sweet... Jag stör mig på att min mjölk verkar frysa lite till is, vilket är lika med is i oboyen. Kram på er, nu skriver jag inge mer. Ska nörda ner mig i soffan igen. Vänta på bättre tider.

En ny blogg.

Så, jag skapade en blogg till. En lösenordsskyddad. En privat blogg, där jag skriver allt som inte vem som helst ska få läsa. Där jag inte behöver begränsa mig, jag vet inte hur ofta jag kommer uppdatera den. Men det var skönt att få skriva av mig lite. Om ni vill ha adress + login och lösenord, skriv här då. Jag lovar inte att ni får det, men det är inte omöjligt.

Jag är en berg och dalbana, kan man nog kanske påstå... Eller nej egentligen inte, en väldigt tråkig berg och dalbana isf för jag växlar bara mellan stabil och ledsen... Ih, jag ska rycka upp mig.

GLADGLADGLADGLADGLADGLADGLAD, och så ska jag se till att se alladin ikv. Jag hoppas jag har med den hit, jag tror faktiskt jag har den (A) happyface. Jag skriver mer sen.

suck, jag hör att scrubs börjar nu.

Jag känner mig tankspridd. Det är mindre än tre veckor kvar till skolan börjar. O jag undrar om jag nu kommer bli som innan den slutade, en jävla berg och dalbana...  Jag har ont i huvet, och jag är less på att inte veta vad jag vill. Jag vill ha sällskap just nu, tror jag. Men ändå inte, Jag skulle vilja resa bort, vara ifred.... Och jag ångrar som fan att jag sa nej till italien,jag hade behövt det nu tror jag... Hade vart perfekt precis innan allt blir tyngre. Italien hade varit tre veckor...
Egentligen har jag inget nytt att skriva, men jag har ett behov. Att få ur mig något jag inte kan sätta ord på, jag vet inte om jag vill this. Om jag ville det så jävla mycket som jag trodde, skulle jag tveka då? Jag är bara rädd att allt ska upprepa sig, jag mår illa. Jag önskar att det fanns en tidsmaskin, jag önskar att jag aldrig hamnat i kramfors faktiskt. Jag mår fortfarande illa då jag tänker på all tid jag spenderat där, alldeles i onödan, for nothing, jag hade ingenting där att göra, eller? Men samtidigt tänker jag på dom vänner jag fått där, och visst hade vi jävligt kul ibland? Jag vet inte om jag skulle offra det ändå, för att allt skulle vara som det var förut, för vad hade jag förut? Och vad har jag nu? Jag vet inte om det går att jämföra, men båda gångerna inser jag lite att jag har nothing, hade nothing... Någon gång skulle jag vilja skriva av mig och bara berätta om allt jag varit med om, men det går inte, för jag vet inte vilka som läser den här bloggen, och jag vet inte hur ni skulle se på mig då, skulle ni förakta mig? Jag börjar bli desperat. Jag är livrädd, helt jävla skräckslagen...


(jag vet att det är monkeyface som gäller)

The only one who gets me.


Nobody said it was easy...

Coldplay - the scientist.

Jag mår illa, jag har tvingat i mig själv lite fullkornsbröd, men jag vet inte om det hjälpte. Sist jag åt en riktig måltid var i lördags, tror jag... och sist jag åt tre måltider på en dag var förmodligen över ett år sen. Jag minns inte alls. Jag vet att jag aldrig haft den rutinen, frukost,lunch och middag. Inte ens när jag var liten, det var 2 måltider om dan som gällde, frukost och middag. Jag minns inte om vi åt någonting mellan, men jag vet att jag aldrig ätit lunch på helger, inte för att jag sovit länge, utan för att vi helt enkelt inte hade den vanan. Jag förstår inte hur en människa kan äta så många gånger per dag, jag mår illa så fort jag äter. Om jag av logiska anledningar visste att jag inte var gravid nu så skulle jag förmodligen tro det. Min kropp orkar med ett mål om dagen, jag dricker otroligt mycket, vatten. Det är det min kropp är van vid, det är det den alltid vant sig vid och det är så jag funkar.

Jag har hittat en kattunge jag vill ha, eller som blir vår. Jag funderar på att ringa på den, borde jag?

Killar från snyggast. 2 examples varför vi tjejer hatar dom.

killar från snyggast är mentalt efterblivna. Jag addade två från snyggast, båda är blockade nu.

Ena övertygade mig på snyggast om vilken bra kille han var, när han väl efter mycket tjat fick min msn,så började han prata om vilken go rumpa jag har, tjata om bilder, snacka sex, tjata om cam... typiskt idiot betéende. Jag blockade honom, han börjar ist trackassera mig på snyggast med att det inte finns så många dansställen i sundsvall. Att han ska dyka upp där. Han hotar med saker om jag inte blockar upp honom på msn. Jag funderar på att polisanmäla honom, då jag är relativt van vid att killar förföljer mig. Ändå.

Den andra killen. pratade jag en stund med på snyggast, han verkade relativt normal och fortsatte prata med mig efter att jag sagt nej till msn, sen när jag skulle gå så fick han min msn iaf. När han addar mig heter hans msn ungefär "jagvillhavilligtjej", vilket är illa nog bara det. Hur tror han att han ska bli tolkad, jag ifrågasätter honom direkt. Då han berättade för mig vilken schysst kille han var på snyggast, schyssta killar heter inte "Jagvillhavilligtjej" det känns så typiskt, haha. Iaf så försvarar han det, såklart. Han säger att han vill ha en reaktion. Well, i'm so happy for him, av mig fick han verkligen en reaktion. Han blev blockad. =)

Det där är ändå bara två exempel, och jag är så less... Haha, jag förstår verkligen varför jag inte addar folk därifrån.

Irhm. Jag är inte normal.

So i cried myself to sleep, det händer sällan, men det händer. Jag vet inte varför this time... Jag kände mig jagad av ett minne från förr, ett minne som aldrig blev av. Festivaltält, korta jeansshorts, stor säckig tröja, en öl i handen. En kram bakifrån. Jag började gråta när jag mindes, nu inser jag varför jag mindes, och varför jag började gråta...
Den situationen var så lik, och så olik situationen jag är i nu. Jag får tårar i ögonen bara jag tänker på det.

Sista chansen till kärlek. Efter det här kommer jag aldrig släppa in någon igen (man lär av sina misstag?) Jag har taggarna utåt. Det heter bitch eller varför inte bitterfitta. - skrev jag på min mobil igår, anteckningar... Nu känner jag mig bara sårbar. Ensam. Har man taggarna inåt så lär man ju göra illa sig på någon av dom? I allafall om man är lika klantig som jag.

Nu till, lite mer nutida grejer, eller saker som är aktuella för fler än mig kanske det heter.

Alona och Paddan ska ha 18 års fest på fredag, nu bara undrar jag, vilka ska dit?
Och jag funderar på om jag orkar dra dit, det är ju i docksta?
+ vem fixar sprit isf?

jag är förtvivlad

jag hatar när... all press kommer smygande från ingenstans, när jag inte hinner förbereda mig.. Jag bara säckar ihop, redo att ge upp... Pressa mig inte.. Jag liksom dör inombords varje gång. O tårarna rinner och jag känner mig bara så otroligt hjälplös, Ni bara sänker mig... Jag kommer inte ihåg sist jag fick vara ifred en hel dag, jag tror jag vill det. behöver det. Jag funderar på att sjunka ner i ett bad nu snart, jag vill bara be alla att sluta... Jag orkar inte.

Just nu mår jag extremt dåligt och jag kan inte beskriva all den pressen och ångest jag känner inom mig, alla känslor är som oidentifierbara... och egentligen bryr jag mig inte. Samtidigt förstår jag varför.... Jag kommer inte orka stanna om jag blir kvävd, jag måste få andas.. och jag har panik... O jag känner att jag måste förklara mig, för jag vill egentligen inte göra såhär. jag vill inte sticka varje gång och lämna dig ensam, förmodligen med fler än en fråga obesvarad.... Men jag kan inte svara, jag vill bara...

och jag känner mig så låst oavsett vad vi gör... Jag behöver prata med någon som jag... men i guess i'm just one of a kind... I'm just cold, och det här är nåt slags uppdaterande inlägg hela tiden, för jag verkar aldrig riktigt vara klar... Med det jag vill få ur mig. Kanske för att jag aldrig riktigt får ur det ur mig... Livet ska inte vara såhär. Jag är klar...

Känn min förtvivlan... Ibland känns det som att du känner mig, men vid tillfällen som dessa så inser jag att du inte gör det, och jag får sån panik.

punkpunktpunktpunktpunktpunktpunktpunktpunktpunktpunktpunktpunktpunkt

Så smarta är djuren du äter,

Nu bara kopierar jag in från aftonbladet rakt av här för att jag inte förväntar mig att folk ska orka gå in där för att läsa artikeln...

Det här visste du inte om djurens förmågor:


Grisar

Grisar tycker om att spela tv-spel. I ett test fick några grisar spela ett enkelt spel med joystick där de belönades med godis när de var duktiga. Djuren både fattade och gillade spelet.

Dessutom kan de planera och gömma mat för andra, lära sig att reglera rumstemperatur och belysning, minnas egenskaper hos trettio andra grisar och veta sin egen plats i hierarkin.


Kor

Vid ett experiment när man fäste elektroder på kornas huvud kunde man registrera att de kände eufori när de ställdes inför intellektuella utmaningar.

De har starka vänskapsband med två till fyra kompisar som de väljer att hänga mest med. Dessutom kan de ha fiender i åratal.

De känner stark lycka, smärta, rädsla och oro för framtiden. Och är väldigt erotiska.


Får

Får kan känna glädje, rädsla, lycka och saknad.

De har livslånga vänskapsband med andra får och kan springa och hälsa på människor de träffat och tyckt om för flera år sedan.

Med hjälp av syn, hörsel och doft kan de läsa av andra individers känslor. De gillar glada människor och backar undan när det kommer någon som är sur.

Fårhjärnan och människohjärnan fungerar på samma sätt när det gäller hur de gör för att medvetet känna igen sin omgivning.

Och de har ett fenomenalt minne. Två år efter att man visat bilder på andra okända får kunde testfåren minnas fler än 50 ansikten. Kor, hästar och getter är troligtvis lika bra som fåren på det, skriver Svenska Dagbladet.

Eftersom det står ännu mer på aftonbladet, så länkar jag dit. För er som orkar.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5597717.ab
Go green, fuck a vegetarian.


Till alla er som tvivlade när jag sa att jag var fet.


(fuck you guys)

Har inte fotat hur mkt som helst men...







I'm back.

Överdrivet trött, vi klev upp halvsju imorse, eller hon gjorde det. Jag orkade inte, jag hade hunnit sova ca en halvtimme då, men trots det så klev jag ändå upp, efter sju. O vi började promenera mot bussstationen, men när vi kommit en liten bit inser BY att hon glömt sin donut och måste springa tillbaka och hämta den, det började regna medans... Så mkt besvär för en liten donut. Men vi hann till bussstationen, och hon åkte hem igen.. Jag började lurka mig genom staden hem, inte en jävel ute ungefär, och dom som mötte mig måste trott att jag var jävligt bakis, jag körde nog på zombie stilen. Jag kommer hem, spyr och går och lägger mig. Sover tills nu, halv ett - ett. Jag vet inte när jag vaknade, vaknade bara av att jag mådde jävligt illa igen.

Anna BY kom hit i torsdags, vid fyra tiden ganska exakt.Vi hade miljoner saker att prata om, som alltid när vi väl ses. Så vi gick och handlade, lite nödvändigheter, sen gick vi på myrorna och köpte Sjätte sinnet och Apornas planet, hon hann också med lite shopping, hon köpte en ormtröja. Vi gick hem och beställde pizza, såg apornas planet, och jag måste erkänna att jag verkligen gillade den filmen, ännu ett av tim burtons fantastiska verk. Sen drog vi ut lite i sundsvall, och det var mkt folk på stan, även för att vara sundsvall...  She wanted to sleep pretty early... så jag tror vi gjorde det, vid ett iaf... jag minns faktiskt inte.

Sen vaknade vi, och det var en ny dag. Fredag. Och vi bestämde oss för att gå ut och äta frukost. Subway mackor blev det, jag tog nog en med vitlöksdressing,tomat,gurka, rödlök och isbergssallad. Mums, Så satte vi oss i en liten park med en enorm fontän i och mumsade på mackorna, vi blev minst sagt nästan attackerade av duvor och andra fåglar. Som ville åt vårt bröd, men dom var lite charmiga faktiskt... Sen blev det shopping för hela slanten.... och vi åt på MAX; haha fuck you mcdonalds liksom... Det är så otroligt ironiskt att McDonalds ligger på andra sidan vägen, ja jag säger då det... att om någon skulle propsa påatt äta där med mig så skulle jag som protest äta ensam på Max, my lover.

Sen gick vi på bio,och såg harry potter 6, som jag redan sett, men jagsåg den för hennes skull, och i reallyreally like that movie så, jag blir helt into it... Den här gången också. Helt underbar film iallafall, sen när vi skulle gå hem började en gubbe förfölja oss, inifrån stan. Vi gick bakom två stycken killar, och vi försökte gå bakom dom så länge vi kunde, sen trodde vi att vi blivit av med honom, vi såg honom inte bakom oss längre, och då kände vi oss safe och övergav killarna, svängde in till min port och då märkte jag att någon var bakom oss igen, och det var han, jag hade redan innan när jag märkt att han förföljde oss fumlat fram mina nycklar,så att det skulle gå fort in... Han sa nånting till oss, och kom närmare och närmare, och jag fick jättepanik, och försökte dra igen dörren, men den verkade ha låst sig eller gillade inte att bli igendragen, så den protesterade iaf... Men jaa, han gick vidare efter ett tag, och dörren gick igen efter ett tag.... Men jag blev livrädd, probably BY med.

Next day, yesterday. Så klev vi upp, och det regnade... Vädret var helt värdelöst faktiskt, så vi tog ett paraply,gick på hemköp och köpte ett till paraply, så att vi fick varsitt när det var ganska litet.. Sen gick vi i lite affärer, gick på myrorna, köpte ett par filmer åt vår planerade hemmakväll, och jag hittade ett supersött halsband på kappahl, + ett linne från cubus, sen gick vi och fikade på ett lyxigt litet café, och först då åt jag frukost... Sen gick vi hem, klockan började närma sig fyratiden och vi gick och handlade falafel och lite reseproviant till hennes bussresa. Utanför hemköp låg det en blodig kille vid bron, poliser och en skrikande kvinna... Misshandel and shit... Welcome to sundsvall.

Sen gick vi hem, lagade mat, såg ett par filmer, jag ansåg att det inte var nån idé att sova då vi ändå skulle upp tidigt somfan, hon sov ändå... jag somnade en liten stund innan vi skulle upp, och ja... back to nutid... Och jag spyr, mår dåligt. Blää, tvättstuga ikv, långt inlägg. Jag städar.

RSS 2.0