Varning! långt inlägg ;o

Jag vill söka tröst och trygghet i din famn, jag behöver det... men jag kommer aldrig göra det..Jag vet att jag förmodligen är mycket svårare att ha att göra med än andra tjejer. För jag försöker inte ens, enda syftet till att jag var ärlig är att jag vet att det inte kommer bli nåt mer. Det spelade liksom ingen roll, det var bara skönt att få det ur mig. Utan att jag förväntar mig en fortsättning. Jag tror inte jag vill ha en fortsättning. För dom slutar alltid med att jag blir sårad. ALLTID. inga undantag.Och det är inte värt att chansa längre, spillrorna av mig börjar bli så tunga att samla ihop. Kärlek och sånt är inte min grej alls. Och jag vet att... du inte kommer orka försöka hur länge som helst, o jag förstår, för det är inte som att jag är värd det iallafall så.

Tove kom i fredags, vi gjorde typ inte så mkt. Gick och käkade på suwbay, tog en långpromenad, såg film, tryckte i oss massa snuskmat och sånt... Och ballerina kladdkaka smakar helt okej, eller väldigt god kanske, men inte som kladdkaka.


Lördag! Då var det dansläger, det blev popping,house och hiphop, jag hade typ mjälltugg genom hela house-passet. No food och mkt träning passar inte ihop. Så blev det att komma hem, för vi var så sjukt hungriga s hade inte riktigt tid med nåt och pizza direkt blev det. Hade vi hoppats på iaf, men pizzerian var så jävla inkompetent (tove råkade kalla dom inkompetetna idioter i telefon) att vi fick vänta ett bra tag över en timme. (ta ALDRIG från pizzera la specia, eller vad den heter) Så vi gick på Pizza city och åt där ist, problemet var bara att vi hade typ ätit oss mätta på bröd vid det laget xD Iallafall så ringer min mamma och undrar vart jag är och vad jag gör, och jag får typ fråga flera gånger vad som har hänt, och hon säger åt mig att ringa upp henne när hon kommit hem. För hon vill inte berätta när ajg sitter på pizzerian..


Det som hänt är iaf att min morfar har trillat ihop när han skottat snö, och ligger nu medvetslös på intensiven, dom skulle ha försökt väcka honom ikväll.. men hans kroppstemperatur måste vara 36 eller nåt, jag vet inte... han har tydligen fått nån slags hjärtinfarkt och jag hoppas verkligen att han vaknar imorgon. Min morfar är typ alltid pigg och kry, han är odödlig. När han opererat sig sist så var han uppe på taket och skottade snö bara någon dag senare...


Iallafall, så ville inte jag sitta hemma och deppa så jag och tove spelade sagan om ringen 3 på playstation och gick sen på bio och såg The Imagnium of doctor blablabla, vet inte vad den heter, den med heath ledger, och den var bra men väldigt skum och det känns som att jag måste se den några gånger till för att fatta den helt xD Helt klart sevärd iaf, sen gck vi och gjorde ett pyttelitet mcdonalds attentat (Kött är dött) på dörren.


Söndag, jag och tove började dagen med frukost på waynes coffee, eller frukost o frukost,kladdkaka,läsk och varm choklad med marshmallows i. Sen blev det shopping, har införskaffat nya vinterskor, en grå kofta, ett linne och en jacka, det är nånting med mig och H&Ms killjackor, vi hör ihop liksom. Eller, jag är iaf mycket snyggare i dom än i tjejkäderna xD Sen gick vi hem till mig och åt pizza! Blir bantning från o med imorgon! Och ja :( sen åkte tove hem! och nu ska jag krypa ner i soffan igen, och deppa och hmpff. se film eller nåt.


(mina nya vinterskor)


No hard feelings va?

Jag känner mig besviken, eller kanske sviken. Det spelar ingen roll egentligen, det betyder ingenting, det är bara det att jag är less på att folk ljuger för mig, eller undviker att berätta saker för mig.. Det är som när killar inte vill göra mig upprörd när vi argumenterar om något, som att jag inte klarar av att bli upprörd, eller som att dom är rädda för att jag ska tycka att dom har idiotiska åsikter och skita i dom.

Jag får bara svårare och svårare att lita på folk, och att öpnna mig för dom. Det är helt enkelt inte värt det.
Jag är helt enkelt bara en liten hora som man kan säga vad man vill till, för hon har ändå inga känslor?
Nej, det är rätt, jag har inte känslor, jag har tappat dom nånstans på vägen.

Men det skulle kännas så bra med ett litet, bara ett litet sms från dig nu.

Haha, tkr synd om mig själv.

Hur kan man såra någon så mycket utan att bry sig alls om det?
Du vet inte hur illa du gör mig, om du gjorde det skulle du nog lämna mig ifred.
Snälla lämna mig ifred... Jag är en sån fjant, jag tål ingenting.
Jag vet bara, att man dissar inte någon man tycker om. Och jag antar att det räcker för mig.

Min dag har sett ut ungefär såhär, klev upp, tog mig ett bad,(ingen ringde och störde this time iaf, haha) sen direkt efteråt ringde mamma och sa att dom skulle komma förbi, fast det har ni väll redan fattat med tanke på tidigare inlägg. Och vi for iaf iväg, på birsta, mest tråkaffärer. Killen på expert är jävligt fin, haha fast ni vet inte vem jag menar, och jag vet inte om han är kvar där ;O fick tyvärr inte gå in och kolla! hahah. var bara tvungen, apropå ingenting, för att muntra upp mig själv xD

Jag var galet sugen på subway, men fick tyvärr ge med mig och käka på max, fast det är inte fy skam heller, strips är jävligt gott, men jag verkar inte må bra av skräpmat, det gör mig deprimerad och min mage krampar och jag blir trött. Har också gått omkring med supermysig mensvärk, och huvudvärk hela dagen!

Nu är jag nybadad, och typ... naken och whatever. Ska krypa ner i soffan och se på Casper, ni vet, det där barnspöket? eller nåt... Skulle vilja ha sällskap, och kramar och kyssar och tröst, men no way... aldrig i livet.
Måste tillägga att min och tobbes blogg fick 131 unika besökare igår, och vet bara att vi har över 150 unika besökare idag! That's like awesome. Något att vara glad för iaf.

Jag är så jävla less på sundsvall...

over and out


Okej, SÅ när man inte planerar saker så sker dom ändå! Mamma och Roger kommer idag istället, typ snart. Dom borde vara här närsomhelst. Lagomt mobbad och ful bild.

Det är en sån jävla snöstorm idag att jag blåser bort! nästan, fick inte igen dörren till sophuset, hade rejäla problem med det faktiskt, för vinden kämpade emot. Och var sååå mkt starkare än mig.Det är fult att ge sig på dom som är mindre...
JAG ÄR SUGEN PÅ SUBWAY!När jag kommer hem ikv lovar jag er superintressanta inlägg på andra bloggen, så håll ögonen öppna! puss


Lalalaaa

Igår konstateradesdet fort att jag inte är någon öldrickare, då jag hällde ut hälften på mig själv och resten i vasken. Fast det visste jag redan, i smyg innan.
Jag sover värdelöst nuförtiden, vaknar tretusen gånger och drömmer hela tiden. Konstiga drömmar. Skrämmande drömmar. Jag prövade göra soyaplättar igår, dom gick absolut att äta, kände mig bara lite allergisk, dom var faktiskt riktigt goda. Så idag får jag väll pröva göra varm choklad med soyamjölken, och se om jag tål det.Experimentera lite. Nu ska jag krypa ner och sen ska jag skriva ihop något meningsfullt. Haha (; puss på er!

Ge mig en kram?

Jag önskar att jag kunde förstå dig!
Jag önskar att jag kunde nå dig...

Planerna idag blev inställda, jag ska sluta planera saker och ta dom som dom kommer!

http://livetibabylon.blogg.se (mer reklam)

Ingen munter anna idag,

Jag sitter och fryser om fötterna, jag har blivit lipig för ingenting hela tiden i ett par dagar nu, det kan vara smågrejer, eller som att skriva det där (; haha. Jag skyller det på pms, och allt blir ju så mycket jobbigare då, faktiskt. Mina planer för i helgen har blivit inställda, jag och tove skulle på dansläger, popping,house och hiphop. Det har helt enkelt blivit uppskjutet till nästa helg, så tove kommer då istället, och mamma och roger, som skulle komma idag, gör inte det heller, men dom kommer imorgon, om det inte blir snöstorm.

Jag har bestämt mig, och jag tänker inte låta det bli som sist. Så jag avslutar det här nu, innan det är försent. Är övertygad om att det är ömsesidigt att vilja skita i det, hah. Det skulle liksom inte funka, och jag kommer inte be dig om det, jag vill inte höra en gång till att jag inte är värd det. Jag orkar inte. Allt som har med känslor att göra suger som fan.

Jag ska gå och göra plättar med soyamjölk i nu, och se om jag tål det. Funderar på att blanda i lite oboy också, så det blir typ chokladplättar, är det bara jag som tkr det låter gott?(A)


Äcklad.

Det är läskigt att veta att du fortfarande kollar upp mig, det ger mig känslor av äckel längs hela ryggraden.
Sluta läs min blogg, och lämna mig ifred. Du har ingenting i mitt liv att göra.

Livet i Babylon

Nu äre tydligen dags för mig att uppdatera min blogg igen, jag verkar ha blivit dålig på det ochfår påtryckningar i sidan av en viss herre hela tiden. What to say?
Jag fick hem mina fantastiska converse igår, dom kom från thailand så jag var först innan jag öppnade övertygad om att det skulle vara nån kopia, men they are real, so real dom kan bli.Så jag är ganska nöjd förutom att dom är lite förstora, eller dom sitter helt okej, beroende på hur mkt man vill vicka på tårna. men jag tycker att mina fötter ser enorma ut i dom så man kan ju anta att jag inte villvicka på tårna så mkt.

SÅ! Nu till det kanske något intressantare, imorse när jag vaknade kände jag att jag ville göra nåt, och skickade direkt ett sms till Tobias för att få upp honom, har typ tomt på mobilen, meen ja upp kom han! Och mina planer var ungefär att jag och han skulle starta en blogg tillsammans! Nu kommer han säkert bli smickrad, men grejen är att jag har varit vegetarian ett bra tag, eller ja väldigt länge till o med. Men det känns som att på den lilla tid jag pratat med den här killen har jag lärt mig så otroligt mycket som jag inte hade en aning om. Även fast jag kanske inte var direkt ovetande innan, så känner jag mig mycket mer upplyst. Och jag uppskattar det, för jag vill verkligen veta. Iallafall så ville jag skapa den här bloggen för att jag ska lära mig mer, och för att framför allt andra som kanske inte har en aning alls om vad som pågår i världen ska lära sig mer om det.

Jag är massa glad att han var på direkt och nu har vi vår blogg, som heter Livet i Babylon, vi har inte hunnit så långt än, men kika in där nån gång emellanåt så blir jag glad! http://livetibabylon.blogg.se


Tobias!


Alla hjärtans dag.

Först och främst måste jag skriva att jag tror det är mest killar som läser min blogg, rätta mig om jag har fel.

Det är alla hjärtans dag nu mer eller mindre, och då är det väll tänkt att man ska visa uppskattning för dom man älskar och skänka dom en extra tanke, jag vill uppmärksamma det då det verkar som att alla har uppfattningen om att det är kärlekstjaffs rakt igenom, typ pojke - flicka. eller pojke - pojke om man så vill, eller motsatsen förstås. Jag har ingen att fira alla hjärtans dag med iår, men det gör inte så mkt då jag är febrig,hostig,äcklig och snorfabrik. Ska ändå ta mig ner på stan och köpa turkisk peppar,marabou, chips och kanske en hel kladdkaka. Föööör det är ju trots allt alla hjärtans dag och det lär vara fullt med kärleksdrabbel på tv, lika bra att vara förberedd.

Jag fryser röven av mig, har i stort sett legat däckad i soffan hela dan, skulle på intervju på kappahl i torsdags, men fittkärringen var inte där, hade ganska hög feber då med och höll i stort sett på att trilla ihop på vägen hem, men som tuuuuur är springer jag in i Mr X eller ... Mr Skithög, (fast han var faktiskt trevlig this time) som skjutsade hem mig, var inte så långt direkt men hade verkligen inte klarat av att gå sista biten själv... OKEJ, jag är tacksam. Min poäng är iaf att om jag låter den här killen skjutsa hem mig mår jag dåligt, och det håller i sig. Hade gått upp ett par kg när jag var hos mamma men dom är helt borta igen, typ på fyra dagar... eller tre egentligen... Ingen matlust, ingen lust till nåt faktiskt.

Det känns verkligen inte som att vi är vänner längre, om du nu ens vill att vi ska vara det. Känns som att vi försökt och försökt och nu vill vi inte försöka längre, eller jag kan bara tala för mig själv. Bollen ligger hos dig.

Anna har fått mage.



(jag vet, hemska ansiktsuttryck, lev med dom... min mage har vuxit fram from nowhere)

Och jag satt där och tänkte på hur det skulle vara att kyssa dig.

Du är precis som Johanna.

Jag är på jävligt dåligt humör, har nog sovit förlite, eller för mycket. Har vart vaken sen åtta, är ju omöjligt att sova med en massa djur överallt i sängen. (okej, bara 2 men dom tar plats och ska vara just där jag är)

Igår blev det shopping med tove i härnösand, Vi kom dit vid ungefär tio... Blev en massa pengar som brändes, 10 spetstrosor, 1 bh, 1 par cheap monday jeans, en tröja, en present till mamma, och mat från frasses,  det var riktigt kallt, men också riktigt trevligt! and hm right... 10 filmer, sammanlagt igår.¨

Idag ska jag baka kladdkaka, för mamma fyller 44 år! denni, så blir det sallad från jakten, presenter och så åker jag hem ikväll!

Jag hoppas på dig.<3


Den tål att läggas in två gånger helt enkelt.



Jag vet att jag lagt in den här låten förut, men grejen är att jag tycker den är så underbar... Och den får mig att känna mig så, haha! Kolla videon också, man blir helt... ÅH!

En rejäl update från lilla mig,

Hey!
Nu sitter jag hos mamma och ser på the dark knight och väntar i stort sett på att mamma och roger ska komma hem, jag var uppe vid halvnio otroligt nog! Och har sen dess inte haft så mkt att göra, har typ tränat. Sprungit i en halvtimme, ätit... När jag har tråkigt så äter jag, shame on me.

Hm, let's see. Jag kom hit på onsdag kväll, hade i stort sett sträckt axel efter att ha burit både väskan och katten, dock gick det otroligt nog bra att ha kissen på bussen, hon var lugn hela vägen, möjligtvis lite uttråkad kanske. Min katt väger typ 4 och ett halvt kg, hon är biff... Vilket är dåligt då hon kanske inte växt klart än.. Hon fyller 1 år i april, och jag känner inte för att kånka en tungviktare hit o dit :o När jag åker hem kommer jag lämna väskan här och bara ta det nödvändigaste.

På torsdag gjorde jag inte direkt så mkt, tränade, ( i kind of älskar deras löpband) + att jag är sååå rädd för att gå upp i vikt nu när jag är hemma hos mamma, känns som att jag äter otroligt mycket mer än vanligt. Men känns som att jag klarat mig ganska bra, har nog bara nåt extra kg att jobba bort... Men det går väll till sig när jag kommer hem och äter normalt igen. Jag var på Toves och Angelicas show också på torsdag, musikalen Alice som var inspirerad av Alice i underlandet, den var faktiskt riktigt bra, jag var riktigt imponerad när jag gick därifrån! + sallad från underbara jakten förstås. Vilket inte har så mkt med någonting att göra. Men jag måste säga till alla som läser min blogg, att om ni är i Kramfors någon gång och ska äta ute, TA JAKTEN! Det är definitivt bästa,godaste och hemtrevligaste stället (jag får inte betalt för min reklam så ni får leva med den)

På fredag var det begravning för Rogers pappa, vilket var ganska tungt. Och ännu tyngre när dom inte hade någon mat åt mig där, ibland suger det att vara vegetarian men det är ett val jag aldrig skulle vilja ändra på ändå. Jag blev erbjuden bullar&vaniljkakor men när jag är hungrig behöver jag mat, blir så sur utan. Begravningen var väldigt fin och jag är övertygad om att nästan alla grät, jag vet inte vad vi gjorde sen, tror hela processen var klar typ vid 5tiden. Och det var otroligt känslosamt jobbigt och efteråt var jag helt slut. Hade kunnat somna direkt, men ja. allt var väldigt fint faktiskt.

På lördag väckte mamma mig halvtio för att jag skulle ta bussen till Ante och Isabell, (självklart glömde jag deras julklapp, men dom fick den sen) När jag kom dit gick jag på skattkistan för att se om dom hade kvar mitt täckstift, vilket dom givetvis inte hade. Det sög, för det var asbra och har räckt nåt år (har inte så mkt finnar kanske, haha) Så började jag promenera till dom, och när jag nästan var framme så kom dom för att hämta mig, haha x3 Så såg vi skräckfilm, vet inte vad den heter men den var realfilmad och gör att jag fortfarande har svårt att sova... Jag ligger typ och stirrar på dörren och inbillar mig att den rör sig( har sovit med lampan på två nätter nu) Vi åt pizza och for sen till kramfors för att hämta en kille som hette Kent, seeeen tillbaka, och så blev det bowling. Isabell vann över storebror och jag kom sist... Man kan nog konstatera att det blev att åka omkring en massa mkt, Sen skulle vi fara och hämta upp en till kille som hette Petter och var massa trevlig. Det blev typ en massa bilåkning, och sammanfattningsvis var jag hemma 2, halvtre på morgonen.

Sen söndag, fin dag söndag, faktiskt så är den veckans bästa? Vet du varför Dudley?
Äsch, Jag sov till typ elva iaf, sen åkte vi iväg och handlade och for på dollar sen, dagen och kvällen spenderades med att äta godis, äta vitlöksbröd och äta soppa och se på några filmer som jag köpt samma dag... TRE SVENSKA filmer, fy på mig, jag gillar inte svenska filmer.. Oftast blev iaf, "Fröken Sverige","Tjenare Kungen" och "Allt flyter" den sista köpte jag mest för att mamma så gärna ville se den när den var på bio, blev också örhängen och ett täckstift... Det var min dag det, haha!

Alright, och så idag. Som sagt så har jag tränat och ätit mumsmums, och mammas limpa... Den är otroligt god, har ingen aning om det blir nå mer men jag går iaf omkring i säckiga kläder och räknar inte med det.

Imorgon ska jag och Tove till härnösand för det var någon second hand butik hon ville spana in, + att utbudet för shopping är väll lite större än i storstan Kramfors, jag tror vi får kul iaf... Men jag har börjat längta hem till min lägenhet nu. Jag längtar till och med efter att få städa lägenheten, den var lite lite stökig när jag åkte, jag orkade inte dammsuga.

Måste tillägga att jag fick en tvålpingvin av Simon, innan jag åkte hemifrån, blev faktiskt jätterörd då det var oväntat och fattade inte vem det var ifrån först, men tack vännen <3 =)
OCH jag hoppas att mina skor kommit när jag kommer hem, så jag bara kan hämta ut dom direkt..
(har möte på kappahl den 11 så åker hem onsdag kväll mest troligt)

even though i've got some plans.

Alright, Nu  håller jag på att städa det sista...Sen måste jag ju dricka typ en liter oboy också, slöseri med mjölk och synd om dom stackars små korna som blir utnyttjade :O Jag ska skaffa en ko. Vet ju inte vad jag ska göra med extrarummet,

Idag åker jag till mamma, med katten. Hon har aldrig åkt buss förut, så det kan bli intressant. Oroar mig mest för att behöva bära allt själv till bussstationen. Nån musklig kille som kan ge mig en hand?

Kommer hem till den 11/2, Vet inte vilken slags tillgång jag kommer ha till datorn, hope you guys don't miss me to much.


Jespers stora dag!

Måste bara påpeka att Jesper Berg fyller 20 år idag, och han är helt underbar,
så kram och grattis på honom <3

(har tyvärr ingen bild) :( *puppyeyes*

Du är inte den enda som söker efter svar som inte finns.





Ny BH! Köpt på kappahl, and i kind of love it...

Hela jag kan vara så pinsam ibland,Skulle på västermalm för att diskutera praktik (Igen)
Och iallafall när jag kommer dit så försöker jag öppna dörren, men det går inte, försöker några gånger till och tar verkligen i, och konstaterar till slut att killarna som står i "tamburen" eller vad man ska kalla det måste ha låst dörren, till slut hjälper en mig att öppna dörren och en av killarna som står där inne konstaterar att "man måste ha lite power bara" = jag är sjukligt svag. Men ni skulle veta vad jag tränar mina armar, men något resultat verkar det ju inte ge? jag får helt enkelt nöja mig med att vara hjälplöst svaga anna...

Mina lockar är iaf tillbaka! Saknat dom? Jämför med sista bilden från 2007, annan hårfärg dock.
Jag hörde att människor som aldrig byter utseende är läskiga. = jag är läskig


RSS 2.0