och jag måste bara, kolla sockret!


this is it.

Jag har ärr, i själen. Dom sitter där för alltid,
det spelar ingen roll om min kropp demoleras, ellimineras.
Bränns eller förstörs. Dom kommer vara där ändå.
Själen är väll det man förevigt ska dras med?

Men jag hörde på stegen att det var något vackert jag skulle få se,
och som jag såg.
i love you.

Sundsvall, here i come ungefär.

Haha, om man bortser från att jag har ont i axlarna nu så har det varit en bra dag. So far, jag kan ju fortfarande bli påkörd av en bil or something. Hm, o jag stör mig på att tvn hackar. Jag vill ju se simpsons... anyway.

Hm, min väckarklocka ringde halv nio, så jag klev upp, duschade, drog på mig extreeeemt lite kläder. verkligen, bara dölja det nödvändigaste, ungefär. Så åkte vi iväg till sundsvall, o haha mamma är ju störd så efter att vi åkt ca 10 minuter kommer hon på att hon glömt att använda deodorant på morgonen, så vi var tvungna att stanna på en affär i erlandsbro och köpa deo. Sen åkte vi iaf vidare, och jag tror inte vi stannade nån mer gång, fanns förmodligen tusen anledningar, mamma är ju mamma...

Så kom vi iaf in till stan, i sundsvall alltså. O vi parkerade och promenerade till stan, vi gick på underklädes butiker och åt lunch på nån jätteintressant restaurang. Ingen där kunde svenska, men på nåt sätt lyckad es vi beställa, och jag hade ingen aning om vad vi hade beställt, inte mamma heller. Men, ja, vi fick iaf varma mackor, med fetaost, lök och tomat osv, helt delicato med iskall bulgur och vitlöksås till.. Jag brukar inte gilla feta ost, men det var faktiskt superb. Ett mirakel att det var vegetariskt, hur man nu vill kalla ost vegetariskt med löpe i osv. Men jag orkar inte vara så kräsen... Kanske var löpe fri ost... I guess I  will never find out. hm, ja...

sen gick vi lite på HM bara, och efter det blev det bara att möta mäklaren och Desiree på handelsbanken vid ett tiden, jag fick nycklarna och skumpa! hohoo, den ska det skålas med. När allt är klart, så skrevs det på papper osv. Sen gick vi och köpte en rottingfotölj jag kunde ha i hallen, hade jag inte gått med på om jag listat ut att vi vart tvungna att kånka den genom halva stan, eller nej. Det var inte långt alls faktiskt... Haha, jaw men. Ja! jobbigt var det i värmen. Så när vi kånkat in alla grejer från bilen in i lägenheten, hälsat på några grannar osv så åkte vi till birsta,gick på biltema,nån mataffär o så åkte vi hem...
 
Givetvis stannade vi efter vägen för att köpa glass, och äta i erlandsbro. Veggiehamburgarna på sibylla där är skit... faktiskt.. haha. Nu kan jag kalla mig sundsvalls bo iaf, mer eller mindre. Allt blir klart till helgen. Puss på er.

( och nu funderar jag på GF, det är inte hopplöst)
( och jag mår illa)

Helt completely random.


Mina shorts är för stora.

Idag har jag varit riktigt onyttig, kladdkaka till frukost, ett skitstort wienerbröd, förmodligen lika stort som två och nu en pajbit... Men jag tänker väll som så att jag kan banta imorgon. Jag tänker alltid så, haha. Ehm, ja jag ska fanemej se till att få åtta timmar inatt, så att jag inte är en jävla fitta imorgon bara för att jag sovit förlite, jag vet itne vad mitt humör hänger ihop med , menjag tänker faktiskt inte ta några risker. Imorgon ska bli en underbar dag, jag tänker ställa in mig själv på det. Allt kommer kännas toppen, och jag kommer ha jättekul.

Det blir lite en Anna&Mamma dag, jag är glad för att jag kommer få ha henne helt för mig själv... Trots allt så har vi inte såna dagar så ofta tillsammans.Det är alltid något att vara glad för... Jag har faktiskt inte gjort så mycket alls idag, jag har mest hållt mig i skuggan faktiskt. Blev less på solen, skulle bära några kartonger men fann mig själv sittandes i sprinklern till slut, det är så varmt, och jag ska inte klaga på värmen... Jag är som sagt glad att den är här. Jag ska njuta av den, mjammjam. DOCK hoppas jag inte på samma väder imorgon.


wuah

Imorgon är det lite min stora dag, då får jag min lägenhet. Ett steg mot självständigheten, and it feels great.Förutom att det är lite för varmt för att arbeta idag, jag håller redan på att säcka ihop av värmen, men nej. Jag ska inte klaga. Jag är faktiskt glad över att värmen är här, men jag får nog vänta tills ikväll innan jag orkar göra något av betydelse. Kram på er, nu ska jag ner till stranden! ;3

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din!

Här ligger jag och gäspar, jag är pinsamt nog riktigt trött. Jag är proffs på att försova mig, eller sova längre än jag egentligen ska. Imorse stod väckarklockan på 9, för jag skulle iväg och träffa Angelica, jag klev upp 10 över 10. Trots det kom mamma in vid halv tio eller nåt o klagade på att jag var tvungen att kliva upp för att hinna, och jag tror att hon pratade om mat.. Jag schasade ut henne och sov ännu längre... Sen klev jag upp o nån gång efter elva var jag vid dahlbergs nånting och eriks hjälpen, tur för mig så var dom lite senare än mig.

Haha, jag fick en dammsugare ist för pengar för sommarjobbet, that's ok. Just för att jag behöver en... Iaf så var det invigning av Eriks hjälpen i kramfors, typ second hand, sjukt mycket folk. Sjukt gräsliga soffor, jag hittade en jag ksulle kunna ha just för att den var så skön, så hittade jag en tavla jag skulle kunnat leva med också. Funderar på att dra med mamma dit på tisdag, dom hade lite kassa öppnetider, typ Tisdag-Torsdag 12-18 och Lördag 11-15. Det är ju liksom nothing, men okej. Det är kramfors.. Haha dom bjöd iaf på läsk, me like. Så fort man gick till läsken så kom det en utländsk kvinna springande för att hälla upp åt en, lite pretty.Men ja, jag kände mig lite som "jaha". men som sagt, pretty.

Sen åkte vi till badstranden i klockestrand. Den som går under bron där, ja... ingen bör väll be mig peka ut vägen. När vi kom dit var det iaf tomt på folk, sen eftersom så fylldes det på. Vi badade faktiskt, men det var sjukt mkt glas där jag störde mig på. Och en annan sak jag störde mig på ca 55+ MINST årig gubbe tillsammans med ungung tjej, jag tror knappt hon var arton. Dom var tillsammans, och hon solade topless osv. hm, jag antar att han var rik. Tunnhårig var han också... + fula badbyxor! NOTERA.
 
Vi åkte därifrån vid tre och morsan kom och hämtade mig hos Angelica, så åkte vi förbi jakten och hämtade mat åt mig... Seriöst, jag skulle svälta ihjäl och magra bort utan jakten...  Så satte jag mig iaf på bryggan och åt, den är färdig nu. Superfint, Hela stranden är faktiskt superfin. Jagtrivs rätt bra där nere kan jag nog påstå. Bestämde mig iaf för att gå upp, duscha, se på sommarkrysset och baka kladdkaka.. Så här ligger jag nu iaf och ser på "Sleeping with enemies" Puss på er, nu ska jag syssla lite med Simons header!

Puss på er =)

God dag! Ja idag är det faktiskt en god dag! Mitt humör börjar vända, iofs ska man liksom inte hoppas på för mycket.Jag har sovit till ca tolv, har börjat vända tillbaka dygnet nu igen. Bara för att jag tkr det är lite shame on me att sova bort alla solens timmar! Mamma kom hem ungefär då, ja iofs låg jag i sängen fortfarande. Men jag klev upp och vi gick ner och va började måla om grillstugan, iofs känner jag just nu "fuck att jag inte fotade den" Den blev riktigt fin faktiskt, haha. Aja får gå ner och fota senare eller så.

Hela min hy är typ betsfläckig, det är rätt äckligt... Måste duscha och skrubba och skrubba sen, hah. Har skickat mamma att köpa jordgubbschoklad åt mig. Mitt egna lilla knark. På måndag får jag min lägenhet, det känns sjukt! Det känns både bra och dåligt, kan hända att sommarlovet blir lite lonely, men jag hoppas inte det. Jag hoppas att jag lär känna folk i sundsvall, helst innan skolan börjar. I don't wanna be an outsider.

Ikväll är det iaf fest(får se om jag går), Det känns som att det här blev väldigt osammanhängande... haha (; jag ska skärpa mig till en annan dag! Jag är iaf glad att mina 'nya' mobil funkar. Hittills är den great, jag ser fram emot att kunna höra när folk ringer (; kram på er.



( mitt andra heroin)

.

I feel unhappy.


kasz dag.

Hm, dagen blev rätt misslyckad må jag säga! Klev upp halv fem efter att ha sovit extremt dåligt, somnat extremt sent och probably gråtit mig till sömns, men det ligger bakom nu.Not that important, anyway så åkte vi iallafall till Ullånger, och jag fick ta drycken som skulle göra mig vimsig, men ingenting hände. Så jag fick en till dos, ingenting hände igen, så jag fick ännu mer. Jag fick förmodligen en överdos, men jag kände inte av det. Så det gick inte att ta några sprutor, ingenting gick faktiskt som det skulle...

Så jag fick gå och lägga mig i folktandvårdens fikarum en stund, sen gick jag och köpte choklad. Fanns en sista sommarchoklad och den var min,. Mamma tvingade mig att äta en smörgås, tydligen lyckades den där drycken med någonting. O det är att den har fått mig att spy upp allt jag stoppat i mig idag, så liksom. Jag har kunnat äta vad jag vill utan att gå upp ett hekto kan man nog påstå...

Vid lunchtid skjutsade mamma hem mig iallfall, sen åkte hon tillbaka till jobbet. Jag gick ner och packade in alla kläder i säckar och så, det är ju trots allt  bara 5 dagar kvar nu tills jag får min lägenhet! Det tog otroligt lång tid kändes det som, så till slut la jag mig i solen istället. Man får ju bränna direkt när det är sånt här härligt väder. Sen komma mamma hem med sallad, och det var riktigt mums, men samma där. Fick inte direkt behålla den. Så åkte vi på dollarstore, och köpte en jefla massa produkter som jag tydligen behöver när jag flyttar hemifrån, well jag är tacksam. Mamma betalade och hon brukar ha rätt ibland... Och piggelin blev det nog också, den gick ner och stannade! hahah, som att nån bryr sig... Nu ser jag iallafall på Generation fetma.

Let's pretend everything is normal.

ge mig choklad,

I love you, men du är inte så bra på att lugna mig,   haha..

Suck jag känner mig olycklig, och supernervös, är nära att börja gråta och jag måste nog se till att få någon sömn inatt, fem måste jag kliva upp.. Mendet är nog bra om jag är trött, då tänker jag inte lika mycket, känner inte efter lika mkt.. dvs om jag kommer kunna sova nåt, har en stark känsla av att jag mest kommer ligga och rulla runt...

Jag vill ha en kram och varm choklad, haha. Eller bara choklad överhuvudtaget. Jag ser på So you think you can dance, det är iallafall uppmuntrande...  tydligen får man mycket tjejer av att steppa, haha.

det värsta är att det känns som att ni inte förstår.
Jag önskar du fanns närmare nu,

Aja,  hm... bläh. vi hörs!

Haha funny, OCH PSYKANDE!


Regnigt sommarlov!

En ganska typisk svensk sommar, regn! Dessutom har dom lovat skitfint väder den här veckan, beroende på vad man jämför med kanske? Vad blir det då nästa vecka? Snöfall? Fast man är ju typiskt svensk, så det enda jag kan är att klaga. Jag är iaf glad för dom små solglimtar vi fick idag!

Planen var iallafall att jag och Angelica skulle åka till gissjö för att sola och bada, så jag ställde väckarklockan på nio, när klockan var nio, ställde jag den på tio, o sen halvelva... Sen tvingade jag upp mig själv. Gjorde mig iordning, packade beachbagen och promenerade till bussen. Sträckan kändes enormt mycket längre än jag mindes den! Åkte  till stan, träffade Angelica och hennes mamma, gick på anybody, köpte en mascara till mamma!

Åkte hem till Angelica, och sen till gissjö. Men, förstås så började det regna redan efter ett tag då vi låg där i bikini... Spöregna till och med, så vi åkte därifrån, hem till Angelica o umgicks lite där ist. Såg bland annat hangman's curse! Den var faktiskt bra...

och nu känner jag mig sjukt osocial, måste pröva en grej bara! ni får se, soon.


Jag och Angelica!


Fula flugan flög från frankfurt för farligare färder!

Igår dök två bävrar upp när vi satt där nere och grillade och umgicks och hm, gjorde ingentinge egentligen. Men jag var iaf ute hela dagen igår, vi bar ner båten bland annat! Stranden börjar bli riktigt mys, hursomhelst så hade jag otroligt svårt för att somna. Somnade kring sju,halv sju imorse. Så jag var lite glad över att jag,angelica och tove hade skjutit fram tiden då vi skulle träffas till två ist för tolv! Iaf så åkte jag in och träffade tjejerna och vi åt glass och gjorde inte alls så mkt egentligen, vi åt middag på jakten, satt i solen, snackade skit.

Sen följde vi med Tove till hennes städjobb, som var i en gammal kyrka som håller på att bli ryggnånting grejs. Massage grejer och sånt mys verkade finnas där iaf, haha. Så medans Tove städade så lekte jag och angelica en massa, jag predikade om perversiteter i bibeln och sen hade vi ett litet race, som vi btw filmade. Så om jag lär mig hur man gör ska jag fan lägga in det! Mkt roligt man kan göra i en gammal kyrka (;

Tove åker till sthlm imorgon, så henne ser vi inte på tre veckor typ. ajdå :/


Tonight i feel pretty,

(bilden är not tagen tonight)


Don't be so serious!

Ett något muntrare inlägg än tidigare kan jag utlova! Det är midsommar, och jag är superfnittrig av all xider jag stoppat i mig. Ska det vara som så att man behöver alkohol i kroppen för att känna harmoni? I don't care. I'm happy.hahah!
O otroligt nog ser jag på rallybrudar just nu, men jag är inte helt into i filmen. Men jag har förmodligen underskattat den! Fick precis frågan hur jag är som person, och även fast jag skulle kunna springa ett maraton lopp just nu orkar jag inte riktigt svara på lama frågor, det gör jag aldrig. Så mitt svar var ungefär att jag är "too much" o samtidigt som jag skrev det, insåg jag att det är sant. hah! men det kan jag nog leva med, det är ju fortfarande jag, och jag är awesome!

Jag har förmodligen väldigt svårt för att vara seriös ibland, och ibland är jag överseriös, det finns liksom inget mellanting... haha fy vad  jag garvar, jag kommer förmodligen skämmas när jag läser det här imorgon. Men det skiter jag i nu, morgondagens problem! Åh, en underbar grej iaf, när jag var med killarna ikväll så babblade vi på om bland annat kärlek, och dom fick mig att blotta mitt hjärta och berätta allt om en viss pojke som vet vem han är, annars är det helt åt helvete! Iallafall så fick dom mig att inse en grej, att jag inte kommer kunna skrämma bort honom, eller slippa undan. Inte för att jag egentligen vill slippa undan, det är inte det de handlar om. Men jag kommer inte undan iaf, och det är jävligt bra! Om jag förstås inte nu "slipper undan" när han läser det här, egentligen borde jag radera allt o bara lalalaa på men det är morgondagens problem som sagt. haha :3

Jag får min lägenhet den 29e, haha åh, så då ska jag nästan flytta in direkt tror jag.. eller jag måste ju få dit sängar först o lite mat i kylen, sen så bor jag nog där... åh vad jag längtar! haha vad störig jag känner mig. Och jag vill dansa.

I lalalalaaaa love you.<3

(I love you<3)


Midsommar!

Jag orkar inte med all den här pressen, det är inte min stil att vara deppig längre. Men det kanske är min stil att ha humörsvängningar, eller har blivit iallafall. Jag är väldigt duktig på att hata högtider. Räknas midsommar som en högtid? Jag vet inte, men jag ogillar den väldigt starkt iaf. Ännu en jävla anledning att supa skallen av sig. Men nåt som är trevligt är ju annars att jag inte behöver supa skallen av mig för att få jävligt ont i huvet, räcker med att jag blir minsta lilla upprörd. O jag vet att jag har sagt det här förut men jag vill inte vara med längre, jag drunknar! haha.

Det är som att jag tror att rösten i huvudet ska tystna när jag blir lycklig ( Nej jag är inte galen, jag menar min egen röst ) o med lycklig menar jag min definiation av lycklig. Då jag har allt som ska göra mig lycklig, men faktum är att ingen av oss någonsin kommer få allt det vi föreställer ska göra oss lyckliga, och sen om vi får det så finner vi förmodligen bara ett stort jävla tomrum då strävan efter att bli lycklig hindrar oss från att vara lyckliga.

Egentligen behöver jag sätta mig ner med mig själv och fråga mig vad jag egentligen vill... men jag är livrädd för svaret.

Aja, grejen är iaf att det är midsommar och då ska man inte deppa, jag vet ett par fester som är på G,så det är väll bara rycka upp sig och göra som resten av sverige och grilla och supa skallen av sig, i år ska jag hålla mig ifrån bryggor, dricka med förstånd och absolut inte supa på tom mage, det har man ju vart med om en och annan gång, och jag tycker inte att det är så jävla mysigt att kräkas galla. NUUUUU SKA JAG BLI POSITIV, jag arbetar verkligen på det...

För dom som vill ha något fint att titta på!


(jag vill ha något fint att titta på iallafall)


Stadsfesten i bilder!



Jag trivs inte ens med sommarlovet,

Jag skrev ut allt jag hade på hjärtat som får mig att må dåligt, men det försvann eller ville inte laddas upp, så jag antar att det kanske inte är dags än. blääh.


Jag umgicks med tjejerna igår, vi gick ner på stranden och grillade och hade mysigt. Det var supertrevligt. Fast vi fick aldrig se någon bäver, inte för att vi kollade sådär noga men, ja. Den kanske låg i bakhåll, eller dom! Man vet aldrig, i värsta fall handlar det väll om en bäver med multipel personlighet.


Det känns som att alla mår psykiskt dåligt just nu, mer eller mindre... det gör nog jag med, och jag vill bara inte vara med längre... jag hoppas all den här jävla skiten är över snart, eller tar en oväntat vändning...

Jag ska nog ladda upp bilderna från stadsfesten nu iaf, take care.


Nu kör vi på det här helt enkelt!

I don't wanna drop the bomb, så jag smyger långsamt ner den i din ficka.

Jag är nog inte den trogna typen, fast jag har aldrig varit otrogen.


Folk tar mig sällan på allvar när jag druckit men a drunk man's word is a sober man's thoughts eller woman if you prefer.

Sen när jag sagt det som tynger mig mest (när jag menat mer allvar än jag någonsin gjort) så tror ni aldrig att jag kommer ihåg, men jag vet åtminstone att ni vet. Ni vet att jag bara drunknar.


Saker och ting blir sällan bra eller försvinner bara för att man ignorerar dom.

Och du vill inte prata om det för att du är rädd för att förlora mig, men fattar du inte att du förlorar mig om vi inte pratar om det. Kanske skulle vi rymma och börja om från noll någonstans, det som är positivt med distansförhållanden är att vi inte har hört en massa skit om varandra,som man alltid gör i små städer. Alla känner alla. Men du känner inte mig.


Det här kan vara slutet på mig, och allt jag är men jag flyttar mig inte en centimeter förräns vi prövat hur det här håller...

Jag känner för starkt för något som är så sjukt tveksamt, och om det inte håller så håller jag mig till versionen om att jag aldrig räknat med det heller...


fast ni vet att jag ljuger.


Step up!

Idag är det sommarlovets första lediga dag!
Och det regnar,blåser, vädret är deppigt... Jag funderade nästan lite på om det skulle gå att skjuta upp sommarlovet nån vecka eller två, tills vi har sol. Men jag trivs alldeles för bra med ledigheten redan nu, men jag tror inte man fattat det riktigt än... Jag ringde precis till skolan för att reda ut lite betygstrassel, och det kändes nästan som lite "Aja, då syns vi imorgon" fast vi inte gör det, haha.. Blääh, aja jag är för nedstämd just nu! kram på er,

Fest&feelings

Allt är inte bra.
För första gången så tvekar jag om det här på riktigt.. Jag känner en oro växa i magen, och bli större hela tiden. Jag önskar att saker och ting vore lättare, just nu vill jag bara gråta. Jag känner mig grymt olycklig, kanske för att jag insett vad jag måste göra.Det som vore bäst för alla kanske, men svårast att göra. För jag är ju en sjukt egoistisk varelse som fortfarande vill hoppas på att det inte ska behöva bli såhär, Mitt hjärta kommer gå i tusen bitar, jag tror det håller på att göra det nu... Jag vill bara skrika högt. Ge mig en lösning på det här innan det knäcker mig...


Stadsfesten
Kvällen har varit bra, Veronica Maggio var bra,Melody club var awesome och MARMELADORKESTERN VAR BÄST! helt jävla grymt drag, kokhett och skönt med regn. Saker och ting blev kanske inte som man ville ändå, menmen. men det är skönt när inte allt är så jävla förutsägbart- Vi förfestade lite hos Tove, sen tog vi bussen ner till stan, sjukt packad. Mötte angelica på busshållsplatsen, gick iväg och drack lite mer, Åkte lite på tivolit, sen vare veronica maggio,som var väldigt bra. Vid det laget började mina fötter göra riktigt ont, så jag ringde morsan och bad henne ta med ett par andra skor när dom skulle hämta Nattis, så jag genomled Melody club med grymt onda fötter, men det vare värt.

Sen började det regna, vitt linne. Dock gick det rätt okej. Morsan kom vid tolv, så då fick jag mina platta skor, det var som att komma till himmelriket, Angelica åkte hem. Och jag fick virra omkring och leta Tove och Lina i regnet väldigt länge. Till slut hittade jag dom vid marmeladorkestern. Haha dom var awesome, sjukt drag som sagt.Sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, mendet är så med hela kvällen faktiskt O.o jag minns inte allt.Men jag vet att vi hade väldigt kul iaf! Till lslut ringde morsan och sa att jag skulle hem, direkt. Så ja, var inte så mkt att göra åt. Slut på det roliga, nu är jag hemma och har börjat nyktra till rejält.


och jag tror på det vi kallar kärlek, och jag tror på det vi upplever, det är därför jag håller på att gå sönder nu...
för att jag tror på oss...

Clumsy

Throw away the radio suitcase
That keeps you awake
Hide the telephone, the telephone, telephone in case
You realize that sometimes you're just not okay
You level off, you level off, you level off
But it's not alright now
You need to understand
There's nothing strange about this
You need to know your friends
You need to know that

I'll be waving my hand
Watching you drown
watching you scream
Quiet or loud

And maybe you should sleep
And maybe you just need
A friend as clumsy as you've been
There's no one laughing
You will be safe in here
You will be safe in here

Throw away this very old shoelace,
That tripped you again
Try and shrug it off, shrug it off, shrug it off
It's only skin now
You need to understand
There's nothing fake about this
You need to let me in
I'm watching you and...

I'll be waving my hand
Watching you drown
Watching you scream
No one's around

And maybe you should sleep
And maybe you just need
A friend as clumsy as you've been
There's no one laughing
You will be safe in here
You will be safe in...Oooo

I'll be waving my hand
Watching you drown
Watching you scream
Quiet or loud

And maybe you should sleep
And maybe you just need
A friend as clumsy as you've been
There's no one laughing
You will be safe in here
You will be safe in here
You will be safe in here
In here

<3

Lalalaa, lyckad kväll.

Har sovit hur hårt o hur länge som helst,kvällen igår var grymt lyckad! (trots att jag inte var grymt taggad)
Vi dissade Alcazar, fast vi såg dom ju iaf, en liten stund. Det var i stort sett jag,Angelica,Tove och Malin som umgicks :3 Det var mysigt, man träffade rätt mycket olika människor, jag träffade Kim i min klass, jag kände knappt igen honom, (kanske var det alkoholen som spökade) jag fick en kram iaf. Haha. Ehm, vi flörtade iaf in oss hos en av killarna i biljettkassorna, vilket innebär att vi får åka gratis idag! Absolutly great, kvällen var awesome. Aja, nu ska jag snart till tove. Bättre artister ikv, skriver mer imorgon =) puss.

STADSFEST!

Peppa mig? Stadsfest ikv.
Jag ville inte alls kliva upp imorse, och jag drömdeatt jag försov mig o missade stadsfesten o det var jävulskt skönt. Men istället blev det skolan, se studenterna (döv) och äta tårta i klassrummet, ge fröknar presenter osv. Alla typ grät, haha.
Sen åkte jag med mamma till stan, vi gick o shoppade lite, försökte ordna ett konto på banken åt mig, men då min farsa har sina fingrar i röven lär vi aldrig få hans underskrift, så jag ska ha kvar det jag har nu... Sen följde jag med mamma till klippoteket, o fick vänta i över  två timmar på att hon skulle bli klar, det var rätt så drygt. haha. Sen åkte vi bara hem, o jag har försökt välja skor i en timme nu, plåstrat om mina underbara fötter som bär omkring på mig hela dagarna. Just för att dom inte ska bli så plågade när dom måste bära omkring på mig ikväll också, blir svarta pumps tillslut. Jag dissade en tio cms klack. Kanske imorgon! åh, jag har inget vettigt att skriva, o humöret är inte undbart. Ska spela lite nu en stund, o sen ska jag till Tove och förfesta! wuhuuu, puss på er!

och btw, nu är det sommarlov, och jag ska fanemej göra det bäst av varje minut!

I brist på en bra rubrik!

Fan vilket deprimerande väder! Det regnar.
Imorse vaknade jag på tok för tidigt av att mobilen ringde, storebror som tänkte komma förbi. Min tanke först var ungefär att, ja men då behöver jag knappt klä på mig, linne och trosor funkar fiiiint, bara min brorsa ju. Fast sen ändrade jag mig o klädde på mig iaf, o tur var det för han hade med sig nån kille när han kom. Det hade kunnat bli pinsamt. Dock stannade dom typ 5 minuter o drog igen. Sen efter ett tag kom dom tillbaka igen, fast killen följde inte med utan det  var han och Isabell, som hade lyckats fixa körkortet! (GRATTIS! ) haha hon var jättelycklig, lite happy studsboll variant faktikt, o jag förstår henne, satan vilken lättnad alltså. Jag har inte ens börjat övningsköra än, inte mitt fel tekniskt sett, då jag inte fått papprena från länsstyrelsen ännu, eller jag har fått mina, men jag har tydligen ingen handledare som får köra med mig, ännu en gång får jag klara mig all by myself, om dom inte fixar papprena snart. Hm. O jag har inte fått min bikini än,

Och åter igen inser jag att jag är extremt duktig på att kasta ut människor ur mitt liv, jag är hemsk, väldigt få fäster sig på hjärtat som plåster, (som oftast gör ont att slita bort) o resten, bryr jag mig inte i, om dom kommer eller går. Jag antar att det är så jag funkar.



(Jag roar mig medans jag väntar på brorsan)


Slöheten tar över,

Jag klarar inte av oärliga människor, det märks så väl när någon ljuger, sen kommer det fram lite i taget... Och jag undrar alltid varför...Det är väll det jag vill ha just nu, en anledning, ge mig bara en anledning, sen är jag nöjd...

Jag har lite ont i huvudet just nu, lite headbangar huvudvärk ungefär, fast jag inte headbangat, lite coolt att man kan få hjärnskakning av det btw. Jag har nog inte gjort ett skit idag heller, sytt om lite kläder. Vart med morsan på Blomsterträdgården. En grej som var lite lustig var att när jag satt ute på bron idag med min tekopp (Indian Spice, helt jävla beroende framkallande) Så var det helt plötsligt ett 40 tal militärer på vår gårdsplan, jag blev överrumplande. Helt jävla förvirrade var dom också, dom verkade inte veta vart dom var. Det såg ut lite som lumparpojkar, men jag tänkte just det att Sollefteå som militärstad är ju *poff,gone away* så jag vet liksom inte vad närmsta blir, och har ingen aning om vad dom gjorde där. Sen helt plötsligt var dom borta igen, alla på en gång. Så när vi kom tillbaka från stan blockerade dom vägen, det var mest irriterande. Haha, men, lumparpojkar och millitärer är ändå lite hemma känsla för mig, så det gjorde min dag lite.

Tror jag avslutar det här inlägget med en bild, you see. Min passionsblomma blommar! logiskt,


En kort liten update.

Jag vaknade av telefonen imorse,orkade inte svara så jag sket i det. Så ringde det i mobilen ist, var mor min. Som babblade om nånting jag inte hängde med på och vi kom fram till att hon skulle ringa senare. Jag vet inte när jag somnade inatt, men minns att jag hann titta en stund på soluppgången. Så jäkla mys.

Jag har helt ärligt inte gjort ett skit idag, har tagit fram en del kläder som jag ska sy om imorgon, har min stadsfest look rakt framför mig, men alla kläder har blivit så stora, det är som kasst. Nu är det Into the wild, som jag  tänkte kika på. Pusspuss.


It ends tonight

Your subtleties
They strangle me
I can't explain myself at all.
And all that wants
And all that needs
All I don't want to need at all.

The walls start breathing
My minds unweaving
Maybe it's best you leave me alone.
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow.

When darkness turns to light,
It ends tonight
It ends tonight.

A falling star
Least I fall alone.
I can't explain what you can't explain.
Your finding things that you didn't know
I look at you with such disdain

The walls start breathing
My minds unweaving
Maybe it's best you leave me alone.
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow.

When darkness turns to light
It ends tonight,
It ends tonight.
Just a little insight will make this right
It's too late to fight
It ends tonight,
It ends tonight.

Now I'm on my own side
It's better than being on your side
It's my fault when your blind
It's better that I see it through your eyes

All these thoughts locked inside
Now you're the first to know

Något riktigt sjukt.

Angelicas:
 


Mina:


Pröva spelet här!

Nothing special.

Spenderade kvällen med Angelica, vi hade riktigt kul. Såg Mamma Mia, sökte i evigheter efter vad den tredje gubben i filmen hette, o när vi väl skulle få reda på det blev vi liksom blåst på konfekten, men vi listade ut det tillslut iaf, för att vi är så otroligt bra, sen spelade vi the torture game 3 och låtsades att den torterade snubben var "Don juan", det var ju liksom konst! Funderar på att lägga ut bilder sen, angelica printade en del, beror väll på om hon lägger ut, så att jag kan sno dom!

Mamma har ätit upp mina kakor, och jag är väldigt tacksam. Dom var för goda för att jag skulle lyckas låta bli dom, o imorrn äre som sagt min bantardag, då börjar jag från ruta 1 igen. Eller, det är faktiskt en bantardag på vägen till extra smalheten, ett måste för att jag ska vara döhet i bikinin. Som jag btw inte fått mail på ännu. Aja, känns som att jag skriver om ingenting. Men sök på The  torture game 3, ja det är sjukt. Men det är jävligt skönt.

Sommartider,heyhey.

Här sitter jag, nyduschad, med blött hår och funderar på stadsfesten och spritransonen, verkar bli 12 xider allt som allt. Det borde räcka fint för två dagar, man får ju inte bli överfull, ska ju fortfarande  vara trevligt. Om någon timma ska jag till Angelica, har egentligen ingen aning om vad vi ska göra där, antar att det blir hon, jag och Tove och popcorn? Jag fryser ihjäl, har vandrat omkring massa i mina underbara skor idag och fått solen på benen.

Nu är det sommar, och nu har jag lov på riktigt! Eller inte riktigt på riktigt, riktigt på riktigt blir det först den 12e ,skolavslutningen, stadsfesten, och ändlös ledighet. Åh! Haha, jag torterade mig själv med äppelcidervinäger då jag har ätit kakor, det är sjukt jävla äckligt, och jag tror inte jag tål det, för mår alltid så sjukt illa efteråt. Kanske det är det dom menar att när man tagit det, så kräks man så mkt att man går ner i vikt, typ en frivillig slags magsjuka, fast jag har sett till att inte kräkas, måste ju ha kvar det i kroppen när jag väl fått ner det så att det gör någon slags nytta.

Åh, jag känner mig bara helt lycklig. Jag älskar sommaren... Iofs älskar jag vintern också, men mest av allt älskar jag min boxningssäck som gör mig på bra humör igen, jag har saknat den! haha. Nu ska jag ut i solen snart igen, iofs blåser det mer. Men ja, o btw grillstugan nere på stranden är galet mys, kanske fest där nästnästa helg?;p

Ett ego moment.



Wuhuu, jag vann bikinin!



Priset steg från 11 kronor till 133 på ca 2 minuter, min puls är jättehög, pinsamt.
Men atleast I'm happy

Några små sanningar.

Jag träffade Tove på stan klockan ett, vi gjorde inte så mkt, kollade på nån patetisk parad och gick på dollar och köpte godis, shame on me, hon fick det av mig! Jag började må illa rätt fort, varken konsum eller hemköp hade min beroendeframkallande Sommar-choklad. Jag tyckte vi hade trevligt iaf, när jag sen kom hem kom det massa äckliga skitungar. Mamma berättade för mig att hon inte direkt är orolig för att jag ska bli gravid, isf skulle jag tydligen ta bort det innan hon ens skulle få reda på det, santsant. Barn är ju inte direkt min starka sida... En ville kramas och jag typ, klappade den på huvet, som en hund... Skillnaden är dock att jag gillar hundar.

Sen när dom for hem så gick vi ner till grillstugan (mamma säger grillkåta, men det är ju inget tält förfan) o grillade, satte upp gardiner osv, och nu äre massa folk som försöker få med mig på cruisingen i sundsvall, men jag vet inte.. Isf skulle man kanske tänkt på det tidigare. Btw, jag har typ sommarlov nu! Great.

Igår hade jag en jättemysig stund med mina killar, firade in lovet med lite cider,öl och äckelpäckel! puss på dom.

En bild säger mer än tusen ord!


My day.

Nu har jag precis kommit hem, och duschat, men mina fötter mår otroligt nog bra trots att jag promenerat omkring hela dagen. Först skolan, easycake, satt mest på bibloteket och skrev mitt SO arbete, blev ca 5 sidor om multipel personlighet, skönt att få det gjort iaf. Jag har räknat ut att mina poäng det här året borde hamna mellan 180-200 iaf, alltid något. Sen blev det SO, o precis när det var slut, o jag skulle gå därifrån ropade Annelie in mig, för en enkät som skulle ta 3 minuter att fylla i, en halvtimme senare går jag därifrån. Så åkte vi till Sundsvall, för att kika på en soffa,två fåtöljer och fotpall i stort sett, det var helt i min smak, inte illa alls faktiskt, jag älskade att sitta i dom... Har dock inte bestämt mig än, eller jag har bestämt mig. Faktiskt.
 
Iaf åkte vi till Nacksta för att kolla på ett soffbord i skiffer,som vi tog med oss hem direkt, SKITTUNGT. + att det skulle forslas ner för världens brantaste trappa, som jag inte ens vågade gå i, inte i högklackat iaf, upp gick bra, men ner gick jag barfota. Som tur för oss var att mannen som sålde det hade tagit med sin son för att bära ner bordet ifall vi ville ha det, så dom lyfte in det i bilen och allt. Lyx, schysst helt enkelt. Sen for vi och käkade på max, och jag åt upp allt, aptit något. Jag älskar att äta, det är bara det att jag inte gör det så ofta längre, sen har jag smakat världens goaste choklad Marabou med frystorkade jordgubbar i, åh.... haha orgasm. Så for vi bara på Ica Maxi och sen hem. Det är min dag i stort sett, nu ska jag betala soffan och beställa bikinin. FINALLY.




Fula killar som har fula kepsar fel väg!

Rubriken - Mitt irritationsmoment idag, just nu känns det som världens modemiss, om man bortser från möjligtvis magväska.

Jag är galet olycklig i think, men ändå så mår jag bra. Ologiskt nog, har inte gjort nåt idag, bara ätit massa ballerina. Jag kommer aldrig bli pinnsmal, jag tkr om godis för mkt för det, men jag ska nog skärpa mig. Imorgon ska jag åka och kolla på soffan, hoppas det är något att ha så att jag åtminstone har den delen löst, och bikinin beställs på lördag, måste nog göra lite puppyeyes till mamma pga den.

När jag promenerade från skolan till bussstationen blåste det så sjukt mkt, och vinden tog tag i min väska och drog med mig och den ut mot vägen, hela tiden, det var lite obehagligt. Typ My time to die.

Eftersom jag e lite depp, så ska jag hoppa in i duschen, sen lägga mig och sova ett par timmar. Sen är det SO arbetet och idrott och hälsa arbetet som jag ÄNNU inte gjort, jag behöver en spark i röven.

"Överlever du härnösand så överlever du allt"

Linda 17 har hittat hatet
och nu så djävlar ska det hatas
för varför ska någon annan ha det bra
när inte hon kan ha det?
Hon har försökt att leva som alla andra,
plugga på veckor,
supa på helger
och ligga med killar
tills hon träffar den rätta
men ingenting känns på riktigt
Och jag måste bort från den här...
och jag måste bort från den här stan,
åh, innan den sväljer mig hel

Och jag måste bort från den här...
och jag måste bort från den här stan,
åh, innan den sväljer mig hel

Hon ses som cool och söt och kan prata om allt
med sitt gäng
men menar aldrig nåt
och i hemlighet har hon svurit att bli den första av dom
att dra långt härifrån

Och jag måste bort från den här...
och jag måste bort från den här stan
åh, innan den sväljer mig hel
åh, innan den kräver mig på mer, mer än jag har att ge

Och jag måste bort från den här...
och jag måste bort från den här stan
åh, innan den sväljer mig hel
åh, innan den kräver mig på mer, mer än jag har att ge

Sist men inte minst;

Hm btw,
det är cirkus i sollefteå idag,
run away with me?

That's it.

Brorsan kom förbi vid elva, han och hans flickvän, dom fikade här och sen åkte vi in till stan, Isabell skulle till bilskolan, jag skulle till busstationen. Hon klarade teoriprovet btw, grattis! Ehm, sen tog jag bussen till skolan, blev skitpsykad av en kille som satt och stirrade på mig -.- huhuu, var framme vid halv två, gick och köpte kexchoklad,läkerrol och tuggumi. Everything you need to survive. Sen promenerade jag iväg till skolan, gick på bilden, som blev min enda lektion, så hade vi betygssamtal, jag får MVG i bild, wuhuu det förtjänar jag. Så var jag tvungen att nästan springa till bussstationen, jag blir hela tiden grymt imponerad av hur duktig jag är på att gå och röra mig i högklackat.

Så åkte jag in till stan, promenerade till dollar där jag skulle möta morsan. Mötte ist Ante,Isabell och Sebastian(?) o jag hittade riktigt pretty panelgardiner, svartvita med enorma rosor. Så kom morsan till slut, och vi åkte hem. Ante och Isabell stod på parkeringen och väntade på oss så dom följde med, deras magar kurrade väll också så. När vi kommer hem håller dom på att få grillstugan på plats med en lastbil och enorm lyftkran, och det gick ju rätt fint ändå, tills dom skulle köra upp, det e ju liksom nerförsbacke ända ner till älven och lastbilen kom inte upp, rörde sig inte en cm ur fläcken, men det löste sig efter någon timma iaf. Aja nothing less, nothing more from ikväll. Jag är trött.

Bläää.


Oskuldauktion!

Imorse skrek hela min kropp efter mer sömn, så jag beviljade den det, mamma hade ringt och väckt mig tio i sju, så jag sa bara att jag lyckats somna om till sju, och väckarklockan hade inte ringt. Nu sitter jag och äter ett par digestive kex som kompliment  till äppelcidervinägern. Jag måste börja röka igen, det var så lätt då, var man sugen på glass tog man en cigg, eller på mat i allmänhet, ciggciggcigg, och igår stod jag och delade en cigg med Alex the man, Level, så otroligt gott.

Nu kom mig tiggiga lilla flicka upp, jag ska nog gå ut med henne, sen ska jag springa en runda,duscha, sminka mig och ta 12:45 bussen.  Har ändå bara missat två lektioner, men är nog bra för CSN om jag går på densista, fan vad hemskt att bli av med det nu som.Jag har drömt sjukt obehagliga drömmar inatt, har flera gånger vaknat och vart livrädd, skakat. Mysan kommer nog aldrig lista ut att jag tkr att hon är jobbig när hon slickar på mina händer när jag sitter och skriver. Naiv sötnos.

Jag har btw hittat soffa och sånt som jag vill ha, that's wonderful. Lägger in bilder på det när allt är for sure. Liksom dumt att köpa grisen i säcken, ska eventuellt och titta på dom på fredag, då jag ändå slutar tidigt och morsan är ledig! Problemet är just nu soffbordet, har hittat ett lite annorlunda i skiffer.Annorlunda som faller mig i smaken vs. Lär vara skittungt! Jag kan verkligen se mig själv kånka upp det där till lägenheten. Tur att det finns hiss!

Håhåå, på tal om ingenting nu. Det finns kryphål i alla lagar, om Tim är oskuld när han fyller trettio (91a) och jag skulle vara singel då. Då ska vi gifta oss med varandra. Vilket han ser fram emot. O jag vet inte huuuuur länge den där dealen har funnits till, men i vilket fall som helst finns det kryphål i den också. Om jag skulle  ta hans oskuld när han är 29e så behöver inte jag gifta mig med honom när han är trettio, om han nu moooot förmodan skulle vara oskuld när han är 29e. O om det är så illa! Då auktionerar vi ut den på blocket ist.

Aja, nu ska jag göra nytta! Ha en underbar dag allesammans! puss ;-*

Den söta minikjolen! wuhuu.


Easycake.

Min minikjol tillverkades idag, den är rosa och pretty. Jag är nöjd, med dragkedja/slits med låtsaskristaller på. Pretty helt enkelt. Slutade elva, kom hem kring halv ett. Lagade Spagetti som btw är väldigt äckligt, jag tycks inte kunna finna njutningen med pasta längre. Anyway, så kom mamma efter ett tag o vi åkte iväg till storebror som fyller 19 år idag. GrattisGrattis! :3 Så vi fikade, myste, åt pizza o sånt. Tror jag ska tvinga i mig själv äppelcidervinäger. Bara för att. O btw, Paris Hiltons My new BFF eller nånting är skitkass.

Nu är jag busig! Förlåt *puppyeyes*



Simon är söt!
så går det när man lär mig att printa :3

You and me

You and me, we like the same kind of music
That's why we, make a good you and me
We got style, baby we know how to use it
That's why we, make a good you and me

You know what I'm going to say before my mouth even makes a sound
And that's why we make a good you and me

You and me, we couldn't stand being normal
That's why we, make a good you and me
We both laugh, at the most random situations
That's the key, baby don't you agree?

You know what I'm going to say before my mouth even makes a sound
And that's why we make a good you and me
I know from the sound of your breathing exactly what you are feeling
This is why we make a good you and me
Make a good you and me
Make a good you and me
You and me

Ah ah ah
You and me, all we need is each other
That's why we, make a good you and me

You know what I'm going to say before my mouth even makes a sound
And that's why we make a good you and me
I know from the sound of your breathing exactly what you are feeling
This is why we make a good you and me
Make a good you and me
Make a good you and me
You and me

Things to do before 18

  1. flasha brösten på festival
  2. flytta hemifrån
  3. fell in love
  4. sex utomhus
  5. pierca tungan
  6. pierca bröstvårtorna
  7. duscha med someone
  8. besöka alla delar av sverige

Med HÖGRISK för eventuella ändringar.


You belong to me!

See the pyramids along the Nile
Watch the sunrise from the tropic isle
Just remember darling all the while
You belong to me

See the market place in old Algiers
Send me photographs and souvenirs
Just remember when a dream appears
You belong to me

And I'll be so alone without you
Maybe you'll be lonesome, too

Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rain
Just remember 'til you're home again
You belong to me

And I'll be so alone without you
Maybe you'll be lonesome, too

Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rain
Just remember 'til you're home again
You belong to me

uppar min egen haka!

Oh, jag har svullat i mig resterande bitar av kladdkakan från igår. Från och med imorgon är det seriös bantning som gäller.Måste ju vara smal i sommar,nöjd är jag först när jag är nere på 42 kilo. Då är det perfekt igen.

I sommar ska jag ta vara på tiden till 100 procent. Helt plötsligt känner jag mig taggad på att övningsköra.Med stor risk att jag kör ihjäl någon förstås. Men det är risker man får ta med anna i traffiken!
Jag behöver inga fler snefyllor, men faktum är att det här är sista året innan jag fyller arton, så det sa levas ut helt enkelt. Jag ska skriva en lista på allt jag måste göra iår, innan ansvaret och skötsamheten måste komma. I'm not going to sell drugs, that's for sure. O i sommar ska jag bli superkär, sådet så!

Jag insåg precis att det fanns massa grejer jag skulle gjort idag, men jag har inte gjort ett skit förstås, vädret har varit sämst, jag blev lite olycklig för nån timme sen och nu sitter jag bara och lallar på och biter på naglarna. + att nu är det simpsons.

Det känns som att det här blev ett väldigt pessimistiskt inlägg, o probably så är det ingen som märker det förutom jag. Yay, happyface.

You belong to me - Lifehouse.

RSS 2.0