headache.

Jag har dödligt ont i huvet! Jag är så less på det, det är det som är det värsta med skolan. Huvudvärken man får på köpet, iaf jag... det kallas stresshuvudvärk. Och när jag får stresshuvudvärk utlöser det migränanfall. Jag kan också få migrän av att jag är stressad för att få huvudvärk, eller stressad för själva huvudvärken, och sen när jag väl har migränen så är jag stressad och mår inge bra pga det och blir stressad så när den går över har jag stresshuvudvärken istället. En ond jävla cirkel. Nu har jag migrän, det vet jag, för den är ensidig och jämn.

Hm... helgen planerade sig själv utan att jag behövde göra något. Imorgon kommer mamma hit, hon åker hem fredag morgon, skola sen kommer tove, som åker hem på lördag. sen äre klassfest! blir nog riktigt nice-

-

Det finns två sorters människor här i världen. Dom som får stjärnhimmlen när dom begär den och som en självklarhet tar för sig var dag. Så finns det dom som får slåss för varje andetag..

Rawr!

Jag vet att min blogg i stort sett bara består av musikoch egobilder just nu, för att jag har tappat lusten att skriva. Så nu varierar vi med lite kärlek på slutet. Jag ska få lusten tillbaka snart igen. Hoppas jag. Jag försöker faktiskt hela tiden, men har ingenting att säga.

Rösta på Calle till idol! Iofs äre försent nu, men jag hoppas verkligen ni har gjort det. Annars blire smisk ;o Jag gick till och med in på snyggast och lurade folk att jag var kåt och ville ha telefonsex och gav dom det numret, det funkade oväntat bra. Folk är såååå korkade nu för tiden, och jag ligger på fett mycket minus där. Men det kan jag leva med. Come on, snyggast liksom.

Aja, nu ska jag krypa ner i badet! Skola imorgon, och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Har faktiskt inte orkat tvätta i helgen. Men ja, var ganska många här imorrn, och det slutade som ganska mysigt! Mer säger jag inte. nanananaaana!



Less.

Äntligen har tankeverksamheten kommit igång för mig igen! Jag har inte orkar skriva nåt på ett par dagar, inte orkat tänka inte orkat någonting... men nu sitter jag här igen, och det är liksom som att hjärtat börjat slå igen... Som att det hade stått still innan, och det känns konstigt i mitt bröst och lite jobbigt... Jag vet inte.

Jag har bara orkat ladda upp bilder och musik här ett par dagar, har kanske märkts... eller ja, det vet jag att det har gjort... Jag sitter faktiskt här nu, för att jag är så otroligt less. Jag är less på alla idioter som tjatar om cam och camsex, som att dom inte kan acceptera ett nej, jag är less på alla killar som helt saknar respekt för tjejer, på alla killar som går på utseende. Jag annonserar efter djup, inte yta. Jag vill prata med människor som är mer än ögat ser. Jag är less på killar som säger "men lilla gumman" när man bråkar med dom. Less på dom som är otrogna och säger "hon betydde ingenting" betydde iaf tillräckligt för att äventyra förhållandet... Jag är less på killar. Jag är less på sex. Jag är så otroligt less.

Jag har gjort illa foten, snowboardfoten, igen, när jag dansade. Jag trampade snett vilket förmodligen bidrar till mitt dåliga humör. Jag orkar inte vara snäll med folk, och återigen så fäster jag mig inte vid dom.... Jag orkar inte med fler idioter. Jag är irriterad på att mitt schema inte ligger ute på fronter så jag har ingen aning om vart jag ska vara imorgon. Jag har lyssnat på några av eminems nyare låtar... och det har hänt nåt, han har tappat nåt... typ bara sin personlighet och alla käsnlor som gjorde låtarna värda att lyssna på. Jag är besviken.

Och jag är orolig för en sak.

Radiohead - creep


Magdans!


Smooth Criminal <3


Lalalaaa

Jag har inte riktigt orkat med bloggen! Inte haft nån lust att skriva dom senaste dagarna. Jag kan iaf säga att vi har dansat-dansat-dansat. Haft varieté hela måndag, varieté och dans tisdag, matteprov onsdag (fick alla rätt, thank you tim), dansat hela torsdag och haft idrott och dans idag... Vi har en michael jackson dans och en orientalisk dans. Jag måste säga att jag är jättedålig på att röra på höfterna när jag är nykter, det går liksom inte. Det är nån spärr jag har. Men jag arbetar på det... Vi håller på med en dans till janet jackson rythm nation också!

Mamma har köpt Mulan och Kejsarens nya stil till mig! wuhuuu. Jag älskar disney. O jag är såååå trött, har köpt chips och choklad och ikväll blir det bara lugnt... Nåt så jävulskt lugnt. Mer orkar jag inte skriva. Puss.

Inspirera mig?



punkt

hah, jag är så trött... Jag missade till och med idol igår, nej jag sov inte... Jag var bara förvirrad.
Såg systrar i jeans, och jag måste erkänna att jag aldrig lipat så mycket till en film, so depressing. Eller nej. jag tänker nog förneka det i fortsättningen. Fick iaf veta att vi inte har nån engelska... så jag har typ "hål" från 11:15 till 15:45, Sen har vi nittio minuter dans. Jag tror jag är mentalt trött. Trött på att aldrig sluta kämpa. Men jag vet itne varför det kom just nu,  jag kände imorse att det hade varit jävligt skönt att försova sig... Jag höll på att bli galen inatt. Blev väckt igen och igen och igen och igen.... dels av katten, the other one behöver vi inte ens diskutera. It's over. Jag har nog egentligen inget att skriva... jag fryser.

Jag längtar tills arton.


Varieté är kul!

Nu sitter jag på skolan, jag har sovit sjuuuuuukt dåligt. Har sovit i soffan i två nätter för att jag helt enkelt är för lat för att bära upp en madrass från källaren, mormor och morfar har evakuerat min säng. Men ja, jag får tillbaka den ikväll. Men det känns i kroppen att jag inte sovit bra. Jag har ont i axlarna och i höfterna av någon anledning. Sjukt ont till och med. Jag följde dom till bussstationen imorse, sjukt tidigt och så åkte dom hem till Kalix, Så nu äre bara jag och HumlanPumlan hemma igen. Jag hade no idea på vart vi skulle vara imorse, så jag gick till Anna-Karins danslokal och plingade på, var liksom inställd på dans hela dagen. Men variéte var något helt annat, vilket jag iofs visste om... Så vi har det hela dagen. Variete... stavning med anders.

Det är faktiskt kul, vi fick börja med att vi fick alla varsin sak typ, sen skulle vi göra ett nummer utifrån det... Vi fick 6 trollstavar som gick at tsätta in i varandra och jag kan nog inte påstå att det blev överblivet lyckat, men what to do liksom? Kul var det iaf, sen skulle vi ljuga ihop en historia av IRL upplevelser. Och nu sitter vi och planerar varsitt nummer var typ.., Eller ja, som vi ska ha på showen senare (54 dagar kvar) Jag är med Wilma och Lovisa, och vi har fakirgrejerna. Typ, svärdslukning,eldslukning,spikmattor och ja,., jag ska köra en grov spik genom tungan typ. + att vi får kombinera det med cool musik och coola scenkläder. Vi kommer köra orientaliskt så blir det dans med. Mer tänker jag inte säga faktiskt... Men jag tror det blir skitcoolt, vi har en del idéer.

I vilket fall så har vi rast nu, och jag passar på att logga in lite på datorn och msn... Hohoo, funny. Men jag verkar inte ha ljud här. Jag misstänker att det handlar om att... mina högtalare är cp! Eller, hörlurar heter det till och med. Jag kan berätta en liten hemlighet. Egentligen är det JAG som är cp.

Dagens outfit!


Bara för att jag känner mig så mysig! haha,

Hm, ja.

Jag gillar inte min näsa!
Hm, men det var inte det jag skulle skriva.... Jag skulle skriva att today får jag besök av min mormor och morfar, ändå uppifrån kalix! Dom stannar till måndag morgon, jag misstänker att odm tror att jag kommer smitta dom. Men jag har kurerat mig med palestinasjalar, och nässpray. Här smittas inget! Jag lär bli a bit off, då det är ganska rude när dom har rest typ 66 mil att sitta vid datorn! Dom har vart hos mamma den här veckan, så jag blir slutdestinationen kan man säga. Och det har städats, putsats och donats... Ja ni kan ju ana... Nu sitter humlan i min famn och myser och spinner, Mattes lilla tjockis! Jag ska överge datorn nu! Byebye.

(Och jag funderar på att färga håret rött)

No make up day today.


Nightnotes

Från mitt anteckningsblock inatt.

"Jag är inte den som ger upp så lätt, jag minns inte när jag gav upp på riktigt sist. Men ändå vet jag att jag varit uppgiven, flera gånger. Men jag ska fan inte ge upp nu. Jag är inte en sån person. Jag känner mig ensam nu,jag har varit sjuk och hemma sen i fredags. Jag skummar igenom min mobillista och funderar på någon jag kanske kan smsa eller ringa. Där står hans namn, och hans nummer. Han som skrattar när folk tar livet av sig, eller åtminstone inte tar det så allvarligt. Jag skulle vilja vara som han. Han skulle förstå mig nu.  Men det är försent och han sover förmodligen. Jag vill inte störa. Inte vara jobbig så jag fäller tysta tårar och bläddrar vidare. Jag har ingen.

Ny regel! Aldrig bläddra igenom mobilen när jag känner mig ensam. Jag kommer bara känna mig ensammare. Men ändå har jag han här nu. Han med stort H.

Hans andedräkt mot min hals. Sover djupt.
Vacker som en dröm. (men är det allt?)
Det vackraste jag någonsin sett.
Så avslappnad, så tung.
Jag som trodde att hans tyngd skulle trösta mig, men den krossar mig bara inatt.
Jag inbillar mig själv trygghet ändå.

Jag skulle kunna väcka honom, men han skulle inte förstå. Han är inte en av dom som skrattar åt tunga saker. Han tror att jag är glad bara för att jag ler. Världens falskaste leenden. Ensamheten tar över. Hur kan man vara så förstådd men ändå missförstådd? Så speciell men ändå vanlig? Så falsk men ändå ärlig?
Är det här jag?

Jag minns när du och jag hade det så sjukt bra tillsammans, när vi skrattade och gjorde saker tillsammans, när allt inte handlade om sex för dig. Vi hade kunnat besegra hela världen, för vi var så sjukt bra. Du och jag, men det är länge sen nu. Jag borde släppt dig, men det är svårt när vi får dom här "återfallen" Är det min enda trygghet? Att inte kunna släppa taget om dig? För att jag vet att våran historia alltid kommer upprepa sig, igen och igen och alltid sluta med tårar. Jag blir inte förvånad längre.

Trots det så önskar jag att du den här gången vore någon slags... feberillusion. Men jag kan känna ditt hjärta slå. Jag önskar att du vaknar snart, och bara går... Jag känner mig som en billig prostituerad, och du kommer fortsätta vara... bara en dröm."


Samband?


(no way)


wow.

Man skäller inte ut folk med mordhot.

Jag hatar att det ska gå så långsamt, jag börjar finally bli lite friskare, börjar få mer energi igen. Men yet så uttråkad. Jag har försökt att plocka ihop lite i lägenheten nu, framför allt i köket, vardagsrummet är lätt.
Jag har en tjock katt och en jävla massa smycken borta, bara mina favoriter. Finns det något sammanband kanske? Man ser väll om skiten glimmar. Usch... Nej, det tror jag inte om henne, men jag tror att hon lekt bort dom!

Imorrn är det dans hela dagen, och fredag äre idrott och dans hela dagen... jag hoppas att min kropp orkar, jag behöver energi.  Snart är det idol, och bad! Bad efter idol, jag måste erkänna att jag verkligen börjat gilla idol... Av mer än en anledning! Nej, jag har nog ingen energi ändå.

3 ord,12 bokstäver,4 vokaler och 8 konsonanter. Det kändes speciellt.

Calle Kristiansson!




Jag måste bara, den här killen är en sån där man vill ha för sig själv och bara nypa i kinderna!, Jag hoppas det går riktigt bra för honom i idol! Jag ska se till att rösta iaf ;3Jag tror han har något unikt. Jag tror han kommer charma hela sverige med sin puppyeyes,något undvikande och osäkra stil, iofs var han nog bara jävligt nervös... Men jag ska sluta skriva nonsens, lyssna på låten och NJUT!

Det har redan gått för långt..

Imorse kring halvnio ringde dom från polisen då jag fortfarande låg och sov, men jag svarade och pratade med kvinnan som förstås märkte att jag var nyvaken. Men vi pratade en stund, och kom fram till att jag skulle gå till polishuset någon dag och prata med någon där eller ringa ett nummer då, jag har inte gjort det än. För jag vet att när det gör det så kommer det dra igång på riktigt. Jag vet inte riktigt vad jag ger mig in på tror jag, jag vet att jag inte har gjort nåt fel, och att jag måste anmäla för att det börjat bli obehagligt. Men jag vet inte egentligen vad en anmälan innebär, om jag skulle orka med en utredning, och i värsta fall rättegång, jag vet inte om det skulle gå till en rättegång. Jag vet att jag inte skulle vilja sitta där i en rättegång, jag tror jag ska läsa på lite innan jag ringer dom. Dessutom har jag redan dragit igång det här, jag vet inte vad som kan hända om jag inte anmäler det den här gången.

Jag ska prata med mamma...

Aldrig nöjd!


En liten inblick i min garderob.



1.Magtröjan - populärt nu, men funkar inte om du inte har en jävligt vältränad mage, min kommer endast få lämna garderoben om jag har en riktigt hög kjol (;
2. Min rock'n'roll chick tröja. Att slänga den vore som att slänga en del av mig.
3. Blommigt, det är finally modernt igen har jag hört. Jag hurrar.
5. En sån där stor mysig stickad luvtröja som var så jävla populärt förra vintern, jag hoppas att dom kommer funka nu i vinter igen. <333
6. Mammas garderobrensningar brukar innebära en ökning i min garderob. På gott och ont. Oftast jävligt exklusiva plagg som jag inte har hjärta att slänga.

OM ni undrar varför jag gör ett sånt här mobbat inlägg äre pga att jag har rensat garderoben idag. Hittade kläder jag älskar att hata och hatar att jag älskar. Vi får se om jag orkar göra en bloppis.


Vi är mode.

Jag hatar artister som är så jävla professionella när man pratar med dom, det skadar sällan att ge en del av sig själv och det här är sverige och inte jävla paparazzi USA. Jag tycker det är oprofessionellt att inte slappna av a bit. We are all humans, aren't we? Besides, I'm not your fan.

Idag har jag bestämt mig för att rensa ur garderoben, jag har tusen plagg jag inte använder, tyvärr.. Jag har två gardrober, en med kläder jag använder och en med kläder jag inte använder,  Humlan älskar den med kläder jag inte använder, för det är ingen ordning där, att gömma sig och hoppa fram på folk... Jag har några regler ang saker jag slänger och inte slänger.

1. Allt som inte är använt dom senaste två åren slängs (har sina undantag)
2. Allt som jag ser ut som en 250 kgs morsa i slängs (finns inga undantag)
3. Alla kläder som kan användas som scenkläder sparas. (FINNS UNDANTAG)
4. Allt som jag ser ut som en grekisk gudinna i, måste sparas!
5. Deceniumets största modemissar måste slängas/brännas och aldrig talas om igen.

Jag funderar på att göra som många andra bloggare, en bloppis. O funkar inte det, så har jag ändå nära till myrorna. What says?

Svininfluensan, ofc. (nejdå, bara min dåliga humor)

Imorse när jag vaknade var det som att jag hade ett dasslock i varje näsborre. Fett med block alltså, och huvet kändes som en sten och ajg var trött och hade feberyrat hela natten. Vädret stämde överens med mitt humör så jag klädde på mig sjukt mkt, promenerade iväg på myrorna och köpte SOR1, som jag fortfarande inte sett klart. Jag ska senare, den är faktiskt bra, men så jävla lång. Jag har aldrig någonsin sett dom filmerna, och nukan jag iaf säga helt ärligt att jag sett halva... Jag nöter Veronica Maggio - gammal sång, som säger att allt blir bra imorrn. Hah,  jag är helt ärligt bara bläääh just nu, jag ska nog krypa ner i soffan, se klart SOR, och sen kanske skattkammarplaneten eller nåt, sen får jag förmodligen besök ikv,

Jag vill ha cigg,cigg,cigg men jag orkar inte gå ut,ut,ut...hm what to say, jag har feberfrossa och sånt, hostar tills jag nästan spyr. Humlan har fått avancera en grad i litterkwitter toaletträning. Får se hur det går. åh, hon är så söt. Nej nu ska jag som sagt gå, jag vet att jag skriver tråkigt, men jag är sjuk och då får man fan vara tråkigt.


ett muntert inlägg.

Jag blir socialt efterbliven tillsammans med dig, jag är inte säker på om jag vill vara sån.
Allt är så rörigt just nu, jag vet inte om jag är glad eller ledsen, jag vet inte vad jag ska tro om dig längre. Du är den enda som inte talar helt sanning. Jag som trodde så starkt på dig.

Jag behöver någon att gå med på Lasse W i december.

Jag är så sjuk att jag inte kunnat dansa idag, eller vara med på idrotten, missade brännbollsturneringen igår med. Allt är ganska blä.

090909

Du är så jävla falsk.

Idag försov jag mig, mer eller mindre, the real story är att klockan ringde halvnio, för att jag glömt att ställa om den sen igår. Sen  tänkte jag att jag lika gärna kunde försova mig rejält och missa fotograferingen. Kände inget enormt behov av att vara med på den faktiskt... Så jag kom till skolan under lunchen, vi började halvett igen och då var jag där. Vi hade projekt, alltså det känns helt ärligt som att jag inte fattar alls vad jag håller på med. Men det verkar ju gå framåt, vi ska redovisa på måndag och jag kommer förmodligen stå där utan att ha någonting att redovisa. Nåt som är såååå typiskt är att eftersom dom var så få från skogsrået imorse som fotograferade sig så skulle vi få fotografera oss med media nu i eftermiddag ändå, så jag slapp inte undan... Men jag smet från porträtt fotot. Jag svimmmade, det var riktigt obehagligt, nu har jag satt i mig en halvvattenmelon och en jefla massa mackor.  Sitter och väntar på besök soooom borde komma snart, i hope. Kanske ska duscha av mig fort, i feel a bit äcklig. + att imorse när jag gick ut, flög min kjol upp som fan...

Jag blev förmodligen riktigt ful på skolfotot också, eller ja, jag såg det och riktigt ful är nog en överdrift, jag såg okej ut, men var mkt sötare på dom andra bilderna han tagit som tydligen inte blev bra.... :(

Isch. What a day.

Vi började med sovmorgon idag, så borde vi börja alla mornar. Och jag hade faktiskt kommit i tid om det inte varit för dom jävla tågen. Jag lovar att jag hade gjort det, om man bortser från att jag inte bytt om innan jag kom dit. Vi hade iallafall dans direkt på morgonen, vilket jagtycker är jävligt skönt. Bra sätt att börja dagen på. Vi fick ett litet intro till någon koreografi jag antar att vi ska ha sen. Jag har en aning om att jag kommer ha träningsvärk imorgon och senare ikv... Sen lunch, svenska bokrescension - muntligt, jag bara tog en bok jag läst för hundra år sen. American psycho!

Vi gick hem typ halvett, eller jag skulle ju till biblo förstås.. men jag hamnade inte där av någon anledning.Jag hade väll viktigare saker för mig, på vägen hem mötte jag också "klappaklappa" snubben, och hade ett väldigt långt samtal om vad mina föräldrar hette. Och om dom hade mycket pengar...Sen gick jag in på polisstationen.

Anyway, vad sägs om fest på lördag, at my place?

polisanmälan.

du vet vem  ([email protected]) om Mamma i stan = nya skor:

hoppas du fan dör av anorexia. du som kommer med falska påståenden om mig. jävla fitta. undra vem som är patetisk.

dö din jävel dö. annars kan jag hjälpa till så att du dör.

jävla skabb din mor borde skämmas över dig. du står inte för att du ljuger. du står inte för att du föddes som en inkompetent fitta.

Det enda du står för är att du tror att alla älskar dig. men egentligen blir du utnyttjad för att du är så jävla trögtänkt.

jävla äckel

IP: 78.73.58.119

____________________________________________________________________________________________

Jag är ingen relationsexpert, men om du la ens hälften av tiden du använder till att trakassera mig till att umgås med din flickvän,så skulle ni få ett betydligt bättre förhållande. Idag har jag fått nog, idag polisanmäler jag dig.


Mamma i stan = nya skor

Först och främst så har jag bestämt mig, jag vet att en person som betyder mkt för mig inte gillar det beslutet. Men han vet varför och hur jag känner osv, inför detta, han vet vart jag står. Även om han inte håller med mig. Jag har bestämt mig för att ge en ny människa en chans, jag vet att jag är hemsk, han har funnits i mitt liv i 2-3 veckor, och du väldigt mycket längre... men jag måste... den här gången så måste jag, jag måste leva! Och jag  tänker inte leva mitt liv utan att ha levt.

Mamma är här nu, hon kom hit vid sextiden, och vi åkte ut till birsta, för att hon ville ha nya skor, hon köpte tre par, och jag fick ett :3 i love them, låga boots med klack, sen for vi på ikea, plantagen,jula och sist men vi var inte minst när vi kom därifrån - MAX! Max, my lover, åh vad jag har saknat dig. Jag har föresten vätskebrist också, jag äter dåligt och dricker inget. Dricker förmodligen mer än vad jag äter. Såååå det blev lite av varje, när mamma är här äter jag. Och jag öser i mig vatten, gjorde jag innan också för att jag höll på att svimma (schh, skvallra inte)

Vi avrundar med den här sköna låten, jag ska ta ett bad.


Lalalaa, bad dream, bad day.

Jag sitter i skolan och har rast, måste säga att jag förstår verkligen varför JB kallas datanördskolan, det är verkligen det. + att man kan i stort sett sitta på msn osv hela tiden under lektionerna. Beroende lite på vad man gör. Har också fått dataväskan idag = att vi får ta hem datorerna. Jag är så trött, har sovit otroligt dåligt. Vaknade inatt flera gånger av mardrömmar, så nördigt, men en av dom gångerna blev jag faktiskt riktigt rädd, när jag insåg vad jag hade drömt om, jag hade i stort sett drömt att jag var på ett sjukhus där det fanns en mentalpatient med multipel personlighet, men dom formerna var lösa i fysiska former, stora, små och skräckinjagade och ja, modellliknande. Det var en av dom små läskiga sakerna som jagade mig, jag drömde också att brorsan skulle göra lumpen i boden och jag mötte han, och han vägde typ 50 kg, lite små creepy. Eller ja, ahn såg typ ut som vanligt, men vägde 50 kg. Det bara var så.

Vi håller anyway på med grupparbete nu, vet inte vad det går ut på, om vi ska lära känna varandra, jag läser om pirate bay som faktiskt var skittråkigt. OCH mamma kommer ikv, tydligen, o då ska vi åka ut till birsta av nån anledning, så unfortunal så blir det hem och städa när jag slutar.

Bananfodral!


Vi är inte så märkvärdiga!

Här sitter Anna, helt ensam, en helt vanlig söndag, huvudet värker och hon har livnärt sig på nudlar igen. 100 gram nudlar,370 kcal. Det kommer förmodligen alltid vara samma visa på söndagar, ångest för skolan, söndagsångest, illamående, baksmälla.  Söndagar är helt jävla onödiga egentligen, eller är det den dagen, då vi ska reparera oss själva? Andra saker som är typiskt för söndagar är att man behöver städa, och tvätta.

Jag känner otroligt mycket press på mig, som alltid. Lägg inte hela er vikt på mig, jag kommer inte orka bära den tillslut.åhh, jag blir galen,sinnessjuk faktiskt.

Världen har tappat sin orginalitet, och jag ser bara allt i gråa skiftningar. Jag vill inte släppa in nåt i mitt liv, eller byta ut något heller, men det innebär inte att jag är nöjd som det är, jag längtar ständigt efter ett annat liv. Jag söker ständigt efter nåt bättre. Något att hålla fast vid.Det här är inte allt som livet har att erbjuda. Livet erbjuder mer, så otroligt mycket mer.

Din kärlek kväver mig.

Ysch. För blivande bakfylla.

Jag fäster mig inte vid människor. I really don't. Det jobbiga med det är att jag ibland känner mig ensam, det bra med det är att det inte gör ont, när det annars skulle ha gjort ont, som när människor sårar, ni sårar inte mig. Men idag började jag gråta när jag såg miffo, när tjejen, Carola vaknade upp efter sitt självmordsförsök och hade sitt svin till pojkvän vid sin sida. Hon hade iaf någon där som tyckte om henne tillräckligt mycket, trots att han var ett svin. Och trots att det inte var den killen som hon ville ha vid sin sida. Hon hade iaf någon vid sin sida.

Jag blev riktigt full ikväll, kvartersfest. Liveband, bajamajor, hoppborgar och öltält. Det var riktigt trevligt faktiskt, om man bortser från vissa saker, som alltid. Alltid dessa vissa saker, och jag är lipig nu, för jag känner mig ensam. Det är det som är fel med tystnaden i en lägenhet. Jag har Humlan iaf och hon ligger och sover brevid mig, och är otroligt söt. Som alltid. nu ska jagförsöka sova, har nämligen tvättstugan imorgon.

Nej, jag tar inte åt mig, jag är så stark så stark. Jag gråter aldrig.

Den lilla svarta.

Inatt så sov jag så sjukt bra att det är riktigt skamligt. Det hände en del saker igår kväll/inatt, som ja, det visar på inlägget jag skrev just då i min desperation. Trots det, när jag somnade sååå sov jag WOW! Som en sten. Och vaknade helt utvilad, eller relativt utvilad. Med ett bultande huvud förstås. Kvartersfesten här håller på för fulla muggar, synd bara att det regnar. Iofs finns det festivaltält och hoppborg osv, kanske går ner en snabbis ikv, men jag käääääänner inga. Iofs är det kanske det som är meningen. Get to know your neighbours, men vem vill egentligen känna sina grannar?;o Jag vill t.ex inte veta vad mina grannar har för tampongstorlek. Nästa år ska jag gå. Jag har iaf laddat upp med lite filmer för ikväll. Och äntligen hittat den lilla svarta väskan, den perfekta.Helt ärligt hade jag vetat att den funnits där ett tag, meeen det var först idag jag kände att jag verkligen behövde den. + en Asgosig tröja från HM.



Jag undrar vad som händer nu.

Varför ska allt bli så komplicerat för? Jag önskar på ett sätt att du låtit bli, du har ju flickvän for fuck sake. Jag behöver tid. Jag blev så chockad att jag inte ens reflekterade över om han kysste bra eller dåligt. Jag har panik. This is not ment to be. Jag är bara så rädd för att vi inte kommer kunna vara vänner efter det här. Det har tagit oerhört länge att skriva den här korta texten, jag är såå förvirrad, och det känns inte bra...

Jag är inte awesome idag.

Hah, jag är ju... pinsam, grät andra veckan, idag. Alltså.
Min kropp är fullproppad med antibiotika som gör mig svullen, jag har ont, har sovit dåligt och idag, var det dans hela dagen, egentligen får jag inte dansa, men det var okej, för jag skulle ta det lugnt, jag har vart borta två dagar, måndag och tisdag, så jag missade att vi skulle ha en koreografi som vi skulle ha skapat, övat in  osv, den skulle redovisas, idag inför klassen. Torsdag. vi hade 6 timmar dans idag, så det fanns tid att träna. Det var det sista vi skulle göra på dagen, visa upp våra danser, men jag låg 6 timmar efter. Jag föstes ihop med Linnea av nån anledning. Vilket det fanns båda fördelar och nackdelar med, fördelar för att jag som sagt låg 6 timmar efter, hade inte fått ihop nån koreografi, inte valt nån låt osv.Jag hade ingenting, och hon hade ju redan gjort en koreografi och valt en låt.

NACKDELEN, med det hela är att jag och Linnea inte känner varandra, så vi är inte tighta i våra rörelser, och att hon hade dansat "blandat" vad nu det innebär, såååå det var ingen stil som jag någonsin sett tidigare. Jag försökte faktiskt, men jag mår inge bra, jag hade ätit dåligt, eller ja, två mackor till lunch liksom, åtminstone åt jag lunch.Så jag hade sex timmar på mig att lära mig en koreografi med  en dansstil jag aldrig varit med om, eller vi kan säga 5 timmar, efter uppvärming och talk osv hade det nog gått en timme. Det gick inte, jag fick inte in den hur många gånger jag än repeterade, och hur många gånger jag än försökte, hur många gånger jag än såg rörelserna, till slut bröt jag ihop.

Jag riktigt bröt ihop, jag försökte att inte gråta, men tårarna kom ändå... Usch, men det är okej. Det känns bättre nu. Det värsta med det hela är att jag har scenskräck, jag vet att inte alla vet det, jag är rätt duktig på att synas, låta,höras osv. Men jag har scenskräck, och ofta innan en föreställning har jag spytt upp hela magens innehåll, det här var bara inför klassen. Men det gick inte, jag behövde inte... Jag fick ta luft och sen sätta mig och titta på restens danser. Dom var awesome, helt enkelt!

Kattbajs.

Uteblivet svar, är också ett svar....
Jag förtjänar mer.


(Kolla vad duktig min älskling är, hon får mig åtminstone att le..)
Jag har riktigt jävla ont nu, antibiotikan verkar inte funka längre, men åh andra sidan blandar jag den inte med värktabletter längre, så kanske därför det gör ont, men nu kan antibiotikan kanske får göra vad den ska äntligen. Men ja, jag hoppas det går över snart!

Imorrn har jag 6 timmar dans, 6 timmar bara dans, mamma tjatar på mig om att äta frukost, frukost är inte min grej, kommer inte bli det heller. Men lunch ska jag äta, och imorrn är min sista dag innan helgen. Jag vet inte om det blev någon klassfest eller inte, vi får väll se helt enkelt. Sen får jag ju inte dansa heller pga antibiotikan, och knappast dricka nåt då heller, så kanske inte är så bra. Jag är ju som jag är trots allt. Jag ska nog ta Humlan och krypa ner snart, hon väger 2,5 kg these days, hon har faktiskt blivit så tjock att hon inte kan ligga på ryggen, hon rullar automatiskt över på en sida, så går det när man bor med mig. Hon får fil OCH kattmat. Psöttösen. jag tkr om <3

Usch, jag ska krypa ner i sängen och speeeela spel, så det så. typ Towerbloxx, en positiv sak med dans förutom att alla känslor kommer ut,är att man blir sysselsatt, man sysselsätter hjärnan. Åh vad jag längtar. (trots att jag ite får.)


En bild, 4 nyanser.

  
 
(Jag gillar orginalet bäst)
 


gamla svin&nya skor.

Home early, vi slutade efter första lektionen, datakunskap eller nånting... Vår engelskalärare var sjuk. And btw vi fick datorerna idag, men jag fick inte ta hem den för vi har inte fått dataväskorna än. Har ändå lite ont i axlarna.
Imorgon är det dans hela dagen, ganska nice. Men jag vet inte riktigt om jag kommer få vara med, går ju som sagt på antibiotika. WUHUU! Jag hoppas verkligen jag får vara med iaf ;O

Jag älskar min nya mascara,har btw köpt nya skor också, låga som jag kan gå i på t.ex friluftsdagar osv.

Jag är btw sjukt förbannad för en sak, tror inte jag tänker skriva namn men ja, dom här två killarna lär lista ut vilka dom är iaf så. Ett svin, och en väldigt go kille, efter att jag köpt mina skor, så var dom en bit utanför affären, satt på en bänk ungefär utanför myrorna, och pga svinet känner jag för att dissa dom, men den goa killen ropar på mig. Så... jag är snäll och går fram till dom, får en kram av den goa killen och han lutar huvet mot min mage och kramar om mig lite. Jag visste inte av dom här två killarna kände varandra, men det känns så jävla ironiskt att dom gör det. Så han börjar iaf presentera oss "Det här är *piiiiip* och vi blablabla" sen tänker han presentera mig och börjar "Det här är anna..." när svinet avbryter honom och säger "ja jag vet, vi knullar" jag blev, helt ställd, helt äcklad, helt förbannad, min första impuls var ungefär att slå ner honom, men ist backar jag undan, och går...

Som jag sagt, tusen gånger förmodligen. Jag är allergisk mot y kromosomen och är övertygad om att det finns nåt fel i den. Och till er som undrar, "NEJ VI KNULLAR INTE!"



HummelPummel :3


Jag saknar tystnaden.

Tredje dagen på antibiotika, ingen förbättring. Jag svär att jag överlever inte utan mina värktabletter, men det finns en teori om att dom kanske slår utvarandra? Jag vill inte veta.

Det är som att, jag känner mig så tom och trist och tråkigt just nu, jag har ingen energi, bara ont. Jag orkar inte vara social med folk, bara otrevlig, orkar inte komma in, bara vara undvikande. Jag hittar inte ord för något, jag försöker verkligen, har försökt få ur mig nåt i fem timmar nu, det går inte.

Hm, kan berätta en lustig grej ist. (eller lustig och lustig) Igår, innan dansföreställningen, jag läste på pappret att man skulle vara där innan sex, INNAN sex, jag vet att det står det på mitt papper. Så jag var där typ 20 i sex, men grejen var att dom öppnade inte ens dörrarna innan sex. Sååå jag gick omkring lite, och hamnade på världens exklusivaste butik, eller sundsvalls exklusivaste butik vore kanske mer rätt att säga. Dom har möbler och lite av varje där, bland annat en soffa för över 100 tusen, vilket hade vart just fine (passar inte min studentbudget kanske) men den är så sjukt simpel, typ tänk er ikea klippan soffa, fast längre, typ 4-5 sits i svart skinn och med ekdetaljer. Och sååå har dom exakt samma lampa som jag har i mitt vardagsrum för elva tusen, iofs var den en storlek större, men jag kan ju avslöja att jag betalade inte ens i närheten av 11 tusen för min vardagssrumslampa. Iaf så satte jag mig ner på en säng, liksom kolla hrm stötdämparna i den eller nåt. Och en kille kom och satte sig brevid mig, och kollade väll stötdämparna han med, sen frågade han om vi skulle pröva den tillsammans! Jag hade lust att bara le mot honom, säga "Watch me walk" och gå, men jagbara gick. Ungefär same shit, men hade varit en liten nice touch.

Sen, skulle jag ju gå tillbaka till teatern. Och se på dansshowen, DÅ var dörrarna öppna, och att kolla närvaron var tydligen att skriva sitt namn på ett papper, + att vi skulle inte bli insläppta på teatern förräns typ 5 i sju eller nånting, sååå då skrev jag mitt namn på pappret, gick och handlar gifflar, trocadero och oboy, sen gick jag hem. Slutet på den historian är ganska okänt, men jag kan ju avslöja att jag inte sov ett skit. Usch. Inatt måste jag verkligen sova, jag vet att jag sov nån timme imorse, tror jag. Bloxx tower är ett välanvänt spel på min mobil kan jag lova.Lalalaaa, jag måste lägga ut lite bilder på min bäbis nu, men jag måste erkänna att jag saknar mysan.






RSS 2.0