Whuuu! BY är snart här!

Huhuu, nu är Anna BY här snart... Och jag har precis varit och handlat, jag ärså svag så var helsvettig efteråt. fast det beror på faktiskt på vädret. Det är så sjukt äckligt varmt. Jag och Anna ska äta pizza ikv, det känns somatt jag lever på pizza sen jag flyttade hemifrån ;O så kan det gå! haha, kanske att vi skulle haft läsk till det också... Det tänkte jag inte ens på, men jag tänker inte gå och handla igen... Finns micropopcorn, ska möta henne på bussstationen klockan 4! liksom om 80 minuter, och det är INGENTING, wuhuuu. Haha nu ska jag väll gå och roa mig med nå t annat en stund. Puss på er! ehm justja, kommer förmodligen vara extremt inaktiv tills hon åkt hem. Try to survive without me!



See ya soon!

Harry Potter 6!

Gomorron! Jag är lagomt gäspig, Mysan åkte hem igår, och jag sover tydligen dåligt utan henne, eller jag har sovit extremt dåligt på sistonde, instead så är jag lycklig, mitt humör är extremt stabilt sen jag flyttade till sundsvall, mina humörsvängningar är borta, men instead så sover jag dåligt... Det är helt klart värt det, sömn är inte det jag behöver mest.

Igår så kom mamma och Roger hit, vid fyra tiden ungefär, och då var dom döhungriga, så vi beställa pizza ganska direkt. Jag har en halva kvar till idag, great. Vi gjorde typ ingenting, helt plötsligt fick dom för sig att dom behöva plaströr till mina persienner som jag inte använder speciellt mkt, antingen är dom uppe eller nere liksom, men dom vill tydligen att jag ska kunna ha dom nere men öppna. Så vi for omkring på OK-mackar, statoil mackar osv... Och vi började i NACKSTA av alla ställen, liksom är det närmaste macken eller? haha, iallafall så fick vi tillslut tag på plaströr, dom var blåa. And i faktiskt gillar dom. Sen åkte dom hem vid sjutiden ungefär, och då skulle jag gå och möta Per som jag skulle gå på bio med, men först var jag tvungen att gå hem och byta skor och byxor, mysan löper, behöver jag säga mer? (hon skäller bara på pojkhundar men dom får inte nosa henne i rumpan för hon vill inte gååå HELA vägen)

Jag har ju ungefär sämst lokalisering i sundsvall så jag mötte honom vid myrorna, ( dit hittade jag ju iaf ) och jag  tyckte det gick bra, lätt att prata med och så :3 Dock typ precis innan jag mötte honom så kom det en gubbe som verkade lite sär och bara "klappa, klappa" och så började han stryka på mig och kalla mig "Anette" och jag tror han tog mig på röven med... Jag bara "nejnej" och gick väldigt fort. Han var creepy. Men jag och Per hade trevligt iaf, vi gick omkring i sundsvall i ungefär en och en halv timme innan bion, och filmen var wonderful... Är man harry potter nörd så är man ju, och han verkade bli omvänd till harry potter nörd, pratar iaf om att se dom andra filmerna också, en big success. Filmen var skitbra. Tkr jag iaf.

Jag tror jag var hemma vid ungefär halv tolv tiden iaf, jag vet inte riktigt.. och då var jag riktigt trött faktiskt, var gonatt ganska fort. And now it's a new day. Och jag fick post, en bild på mamma! haha typiskt sätt att börja morgonen, så jag får FINALLY post hit iaf, menjag fattar inte riktigt, måste alla adressera Ulla Larsson till mig eller? Jag kanske bör göra en adressändring snart.. Jag vet faktiskt inte om jag gjort det, men nu ska jag iallafall städa badrummet, BY kommer hit imorgon. Blir jättekul! Vet bara inte vilken tid än, det visar sig nog ;)

Ska jag färga håret blont?


I want change, what says?

Sex i en hiss, vem har tid?

Jag hade fel, jag skulle inte stå där på vågen, jämt och ständigt. Jag skulle inte väga mig varje gång jag hade "vägarna förbi", och det är jag glad för... Jag har insett att, en våg hemma hos mig blev mer en trygghet än en katastrof. Jag kommer inte vakna en dag och väga 250 kg, jag ställde mig på den idag, den hamnade precis under 45 strecket. Jag är nöjd, so far. Vågen är min vän och jag ska behandla den som det, i hope... 42 kilo, sen svär jag att jag slutar. Då är jag perfekt. Jag är inte besatt av vågen, jag är besatt av maten jag äter, vattenmelon, kiwi, och massa vitlök, väldigt få kolhydrater, faktiskt så sällan jag bara kan. Fettsnål mat eller ingen mat alls, mjölk är mättande, oboy med låg sockerhalt. Popcorn när man är sugen.  Choklad med över 70 % kakao om det är akut, jag välkomnar stark mat och jag har hört att hallon är det bästa man kan äta när man vill gå ner i vikt... Nej, jag är inte besatt av vågen.

BY kommer hit på torsdag, och stannar över helgen, Helt wonderful.. Det var rätt länge sen jagträffade henne O.o påsklovet, men ja, det blir skitkul. Vad vi ska göra vet jag inte, stan och birsta hade jag planerat so far, men jag tror vi kommer hitta på saker och ting! Sundsvall är ju trots allt inte helt dött. Får bara hoppas på fint väder.

Och min älskade Mysipys får åka hem imorgon eller på onsdag, för hon skäller tydligen när jag inte är i lägenheten. Och så kan man ju inte ha det, suck, och jag vill inte bli låst hit heller. Vill kunna göra saker, så Mysan var visst ingen lägenhetesvovve helt enkelt. Hon blir en lastbilsvovve (;


Dadamp, buhuu för självständigheten.

Vägen till självständigheten är fan inte en dans på rosor, nej verkligen itne. Jag kan inte ens få upp en burk själv, jag har spolat den under varmvatten,sen fick jag ett tips av mamma om att jag skulle lirka in en kniv under locket tills det blev ett luftblubb typ, luftblubbet kom, och kniven flög åt helvete. Den gick sönder btw. Och burkjäveln är fortfarande inte öppnad! :3 Dock är vitlökssås på varma mackor så gott att jag kanske,möjligtvis överlever utan mina jalapenjos. Förstaklassiga.

Ehm, ja idag när jag var ute med Pumsan så mötte jag en trög kille, dock väldigt snygg, men ack så trög.
Han bara "EY, vad heter Pudeln?"
(Mysan är ingen pudel, men orkade inte berätta det för honom)
"Mysan"
han " Va?"
Jag upprepar mig
"Hahaha, Mys-Ann vilket fräckt namn, hunden är ju fräck, vad heter matte då?"
Jag "Mys-Anna"
Han ser förvånad ut och fattar inte att jag driver med honom, sen skrattar han ännu mer åt hundens namn och går.


Här sitter jag och väntar på mina varma mackor, och JA det är ugnen jag fotar mig i.


Mammas blåsning!

Måste bara berätta om en lite pinsam grej som hände inne på indiska. Igår på eftermiddagen, mamma ringde. Jag svarade, och det första hon säger är

 "Jag ser dig,"
Jag: Va?
Mamma: Gå lite bakåt!
Jag går bakåt
Mamma: Lite mot fönstret.
Jag går mot ett fönster
Mamma: Kolla ut genom fönstret
Jag kollar ut genom fönstret
Mamma: Nej, vänd om, inte det fönstret, gå inåt
Jag går inåt, mot omklädningsrummen
Mamma: Ser du mig?
Jag ser ingen mamma.
Mamma: Your in canded camera. blablabla

Jag blev grundlurad.  Sen hämnades jag med att skicka bild på min plastfisk. Mammas spontana kommentar var:

"Men skålen såg lite liten ut Anna"
Jag: Men om vi säger så här, den där klarar sig om jag reser bort en månad (;
Mamma: Det tror jag inte. Den är nog ännu hungrigare än en liten fisk.

Sen ringer hon för att säga att jag kanske bör lägga nåt PÅ skålen så den inte hoppar ut, jag håller på att dö av skratt vid det laget. Hämnden är ljuv!

Onsdag - Fredag!

Tove har vart här, sen i onsdags, nu åkte hon hem och jag var och skulle söka efter mysans hundmat, Icas tasty, det eller husmanskost liksom. Fanns ingen, jag tror dom slutat med den, vilket kommer sluta med att jag får en mager hund. Anyway, jag ska lägga upp ett par bilder.


Här har jag smygfotat Tove, schhh!


Och jag var bara tvungen att köpa den där klänningen,



Sist men inte minst så har jag blivit med fisk! (;

I don't know what to say, I don't know what to feel.

åh jag är livrädd, jag bara vet inte.  Det finns inget bra slut på det här, inget jag tänker begära iallafall. Det gör bara så ont, men jag tänker inte börja gråta, trots att jag är på god väg, vore onödigt att förstöra mitt smink nu, Jag tröstar mig med Oboy, ska tänka på nåt positivt... typ.. what? hah

Tove är iallafall här nu, hon kom igår, vid sjutiden kanske, eller rättare sagt, hon är inte här NU, hon är faktiskt på stan för att träffa en kille. Jag ska ringa vid två och höra hur det går, om hon behöver en räddning eller om han är schysst. Sen ska vi shoppa, och beställa pizza ikv, genom nätet, that's the plan ungefär.

Jag har så ont i hjärtat och ögonen svider men jag är envis. Som fan nu, Jag tänkte att jag skulle gå in på snyggast chatten för att ta ut mina känslor på någon idiot där, men jag är fortfarande avstängd, Irriterande. Jag blev avstängd för att jag bad en kille att sluta vara så jävla kåt. Tydligen får man inte säga kåt. Ewh, jag dör.. Haha och Mysan är orolig. När jag hade badat henne i förrgår så började hon kräkas en massa, spydde ner min matta och sånt, skönt med badkar iaf så att man bara kan lägga över kanten och spola av.

Jag är helt enkelt inte redo för den rätta än.

Natttvivel

Just nu känner jag bara mer än nånsin att jag inte vill ha distans, det bara kom helt plötsligt, som ett slag mot ansiktet. Och jag känner mig så feg som inte klarar av att prata om det, ta upp det... Just nu skulle jag verkligen behöva prata med någon, någon som inte har så mycket åsikter om mitt liv helst. Men, jag har nog ingen sådan I mitt liv, så jag skriver om det. Jag har haft distans en gång förut, det höll i nån vecka. En vecka, exakt tror jag. Sen orkade jag inte mer, iofs gillade jag aldrig riktigt killen heller, så jag var aldrig kanske intresserad av att det skulle funka. Men den här gången kanske det är annorlunda,
 
men jag vet inte hur det skulle funka när jag bara haft förhållanden inom max 10 mil och det tyckte jag var skitjobbigt. Det jobbigaste just nu är att min magkänsla är tyst, den som aldrig sviker mig säger inte ett ljud just nu.Och jag försöker ha i åtanke hela tiden att distansen inte skulle vara förevigt, men jag vet inte hur länge den skulle vara eller hur länge jag skulle orka med den. Jag är ett sånt osäkert kort. Och när du läser det här, för jag vet ju att du kommer göra det.. ha då i åtanke att jag, älskar dig.

God natt!

Jag älskar Sundsvall!


Garderobsrensning till erikshjälpen!

Och nu, jeflar i mig ska jag ladda upp lite bilder från garderobsrensningen i kramfors!


Byxorna! Hade jag när jag gick i fyran tror jag, femman kanske. hade en matchande tröja till, så mobbad. Men trots allt är dom på något sätt för snygga för att jag ska klara av att kasta dom, så dom flyttar in i min garderob igen.


Här har jag, den helt enkelt perfekta bondelooken. Skjortan flyttar in i min garderob för att den är skitfin med ett bälte, syns inte men skurningen på den är helt fuckin' amazing och gör väldigt mkt för mina former. Västen däremot passar på westernfarm. Mammas! Hon lurade på mig den.


När vi höll på som mest och kastade mest kläder så var vi tvungna att åka iväg och hämta roger i mjällom, men han var inte färdig när vi kom dit så jag och mamma for och shoppade. Och jag hittade den här helt underbara hoodien, som jag var tvungen att köpa, så helt plötsligt gick garderobsrensningen åt helt fel håll igen.


Den här supermysiga tröjan tänkte min mamma slänga, but i loved it, så trots att den är galet mycket förstor, såfår den flytta in i min garderob. I'm saving it for a rainy day.

Trots att det fanns en del kläder jag ville behålla så blev det ca 7 st stora svarta sopsäckar till erikshjälpen, sammanlagt. Och jag har inte rensat MIN garderob än, får se när jag har hjärta att göra det.

Pumsan ska klippa sig!


(ignorera mina feta lår och mitt mobbade skratt. Mysipys är iaf snygg)

Godmorgon!

Om inte min lilla älskade Mysipys hade behövt kissa så hade jag förmodligen sovit än.Jag kom tillbaka till Sundsvall igår, jag och pumsan. Och då skulle jag "finally" organisera mina garderober, vilket slutade med att alla kläder hamnade på golvet, och jag bara hatade dom så mycket att jag fick ett sammanbrott och la mig ner på dom och bölade. Hah, och då kom mysan och slickade bort mina tårar och la sig ner på min mage, då var jag  tvungen att skratta lite ändå. Hon är ju så go.

Hm, det som hänt sen sist jag skrev är väll att jag har klippt mig, nothing special bara toppat. Dock känns håret kort och platt. Men jag försöker resonera att det växer ut igen, det gör ju det alltid har jag lärt mig. Vilket inte gör det roligare att leva med det för stunden. Min söta lilla pumsa har gått och lagt sig igen, och jag tror jag ska lägga in en video med henne från när jag tänkte klippa henne. Trots att jag skrattar otroligt pinsamt där. HON är fortfarande supersöt.

Nu ska jag gå och göra mig en kopp te, jag köpte en våg igår... Jag tror den ljuger för mig, den säger 45 kg men jag vet inom mig att jag väger mer... Dålig våg, billig skit.

Me love music.

  • Our Lady peace
  • All American rejects
  • Artic Monkeys
  • Fall out boy
  • Hammerfall
  • Papa roach
  • Linkin Park
  • Lasse Lindh
  • Takida
  • Lifehouse
  • Mando Diao
  • Modest Mouse
  • Panic at the disco
  • Red Hot Chili Peppers
  • My chemical romance
  • Metallica
  • Skillet
  • Green day
  • Guns n' Roses
  • The Sounds
  • 3 doors down
  • Coldplay
  • Backyard babies
  • Aerosmith
  • Korn
  • Three days grace
  • Nickelback
  • Lars Winnerbäck
  • Dead By April
  • In flames
  • Plain white t's

Family guy e iaf bra,

Owh, hah... Blää, man bara äter här. Jag mår illa hela tiden, blir tvingad att äta. Spyr. Det är patetiskt.. Jag tänker be mamma skjutsa hem mig imorron, love to take  the bus but har lite för mkt grejer med mig den här gången, en jefla massa gardiner, mattor,lampor, nå kläder, en väska... ja jag vet inte allt, men det blev rätt mycket. Betydligt mycket mer än när jag kom hit. Får skylla på att jag tappat ena linsen och inte nöjer mig med 50 procent skitbra syn, det är lite suspekt.. Ser asbra med ena ögat och lite suddigare med andra..

Det är lustigt, det är 3 flugor härinne och alla är på mig.. Idag har vi ine gjort så mkt iaf, jag hjälpte mamma att rensa hennes garderob. Sen blev det käk från jakten, sallad! Vädret har iallafall varit underbart. Tror det blir tre säckar till erikshjälpen igen, och jag måste verkligen rensa min. Har typ tusen grejer jag skulle kunna göra mig av med.. Jag längtar tills jag kan ladda in bilder igen...

Hah, kramfors är iaf no place to live in. Jag tycker nog att flugor är söta. O nej, jag vet att det här var ett totalt ointressant och onödigt inlägg. Men lev med det.

Haha min lilla bad day.

Jag är så irriterad, min mobil håller på att dö. Alla är bara störda och jag är less på kramfors, jag håller på att bryta ihop tror jag.. haha, fast jag är sysselsatt här. 24/7 Sen jag kliver upp tills jag somnar. Jag och mamma började med att dra med några säckar till erikshjälpen, jag passade på att kika på video filmer... Jag ville ha den tecknade filmen el dorado, men då den inte fanns så tröstade jag mig med Atlantis,Pingvingen och lyckostenen, boys don't crie och face off! Jag fullkomligt älskar min video. And yeah i know it's old. Men det är helt genialt.

Sen ringde roger och ville att vi skulle hämta han i nordingrå, så vi åkte dit. Men då skulle han inte åka hem utan vi fick typ vänta i 5 timmar påatt han skulle bli klar. Då låg han inte på plus, men jag och mamma for iaf iväg på blomsterhandeln på vallen, någon affär och kulturhuset. Vilket gjorde att vi blev av med åtminstone någon timma. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde sen, vi åkte tillbaka  dit iallafall... Satt typ bara på bron, slöade... Sen käkade vi där, började åka hem, plockade upp robban och ja, sen nothing... hemma, och jag bara spyr.. Jag vet inte varför, jag mår skitdåligt... Åh vad jag hatar min kropp, det är seriösa fel på den. Den klarar inte av att äta normalt.. det går inte längre. Jag blir galen.

Jag har iaf hittat en camouflage hoodie i typ barnstorlek, jag vågar inte säga vilken, den är iaf underbar. I love it.. Något positivt iaf. Det sägs att vi norrländskor har humör. Nej inte humor, utan humör. Jag låg och såg på evan den allsmäktige, och det är reklam för cdon.com och jag har bara lust att beställa massa, ska nog gå in och kika iaf... Jag vill ha twillight filmen!

Don't let the bug bite.

Hallå! Nu är jag i Kramfors, jag sitter på mammas och rogers dator och surfar, unfortunal så har inte dom msn installerat och jag känner inte för att installera det eller logga in på webmsn eller vad fan som helst. Det handlar ju bara om ett par dagar. Jag kom hit halv elva igår kväll. Den korkade busschaffören vägrade att släppa av mig på riks90n så jag var tvungen att kliva av mitt i stan, vad fan finns det hållsplatser för om dom ändå inte stannar vid dom? haha, då blev jag sur iaf. Mamma fick åka in till stan för att hämta mig. Vilket inte hon hade nåt emot, men ja, det handlar inte om det... Principer liksom.

Så kom vi fram, och ehm... jag somnade nog efter tolv iaf, rätt så tidigt! Vi låg och såg på arn en stund, jag och angelica sov ungefär 4 timmar när hon var hos mig, så mjaa jag var iaf trött. Så sov jag till tolv, klev upp och då ville mamma åka till stan direkt. Så vi åkte på nån affär, typ bygg, köpte nåt snöre, sen dollar, och blomsterhandeln där vi köpte ett jättevackert rosenträd. Det var riktigt pretty, o nu står det i en av morsan rabatter, det ser lite malplacerat ut. Men jag gillar det verkligen. Ehm. ja, sen började vi med mat och rensade en massa säckar så att vi förstås glömde bort maten i ugnen. Me and my mum ungefär.

Jag hittade ett par lila leopardmönstrade byxor, jag var tvungen att behålla dom. Resten skänker vi till erikshjälpen typ. Så åkte vi iaf iväg på stan igen och då blev det hemköp och apoteket och jag fick langa nässpray åt morsan. Vi missade allt regn, två gånger. Jag har bara fått några droppar på mig, så jag har iaf haft vädret på min sida idag.Sen vid halvåtta promenerade vi över till grannarna, grillade och åt och sånt mys... Och vi kom hem ganska nyss, deras katt tycker om att bita mig. Men snygg var den, Ja i guess that's it for now.  Cider på cider på cider på cider är mysigt.

Jag sitter och äter godis och låter en mygga suga blod från mig, ganska äckligt men jag har hört att om man låter den suga klart kliar det inte efteråt. Nattinatti, puss!


haha suck,


I feel not so pretty, o nu ska jag se på simpsons. Det suger verkligen hur humör kan helvända bara sådär, ska jag har med mig ett par skor till kramfors eller två? Jag har iaf bestämt mig för att inte radera bloggen. Trots this.

En liten update från soliga sundsvall!

Mitt goda humör försvann bara direkt när jag loggade in på bloggen nu! Men dagen är bra ändå, jag ska inte låta något negativt från något förflutet få mig att må dåligt. Nu ska jag iallafall lägga upp bilder. Haha, jag bor ju här i sundsvall nu och det är fan underbart. Dagar som denna, då solen lyser så får den mig att må bra, allt är så vackert och så mysigt och Angelica är här, iofs är hon och träffar sin syster nu. Men sen åker vi till kramfors ikv, med 5 i nio bussen, vi är nog framme halv elva, jag är tillbaka i sundsvall den 20e. Simon kommer den 21a om allt går som det ska. O jag är så glad. Jag och Angelica hittade en påse med innehåll från make up stor till ett värde av ca 470 spänn. Helt hutlöst, haha. Ja men, hm gick inte att byta in det iaf. Kasst. Menmen, Nu ska jag lägga in bilder, på bland annat en skitläskig fågel.Den fick mig garanterat att skämma ut mig.


Den här underbara tröjan är jag helt tänd på, från vero moda.. Men nej, it's not mine yet. Men jag svär, om den finns kvar när jag kommer tillbaka från kramfors så köper jag den!


Jag och Angelica beställde pizza och sallad genom internet, det är skitkul för man kan modifiera sin beställning till precis vad man vill, dock när hon fick sin sallad så såg den skitäcklig ut. MEN, den smakade tydligen mums.


Den här lilla vännen må vara söt, men den kan flyga också.


Sociala fåglar.


Dom här nördiga ringarna fick mig direkt att tänka på simon! haha, åh.


Söta Angelica när we are 'hangin' in the grass och äter Sommarchoklad!


Min fot, angelicas sko. Marabou och lite shopping!


En helt fruktansvärd bild på mig när jag sitter och äter choklad! haha, men jag lovade att jag skulle leva med den! Tröjan köpte jag igår på HM, so sweet.


Puss!

Just nu sitter jag och försöker reda ut mitt toviga hår. Mamma och Roger var härigår, och dom hade med sig typ tusen saker. Vilket iofs innebär att jag fått lite gardiner.  Vilket är superbra! Min lägenhet börjar mer och mer kännas som mitt hem faktiskt :3 Ja det känns bra, och idag kommer Angelica hit. When, vet jag däremot inte. Men lär nog inte vara superaktiv vid datorn iaf. Jag funderar helt seriös på att börja med en dagens outfit xD me jag är övertygad om att folk skulle döda mig då. Haha. Så nej, don't worry.

Drömmer minnen.

Boden år 2005. I trångfors.
Jag och Cnoe, är vid engelska kanalen, nästan vid bron där han ett par år senare skulle dö. Det är varmt, förmodligen sensommar, augusti kanske och jag har precis kommit tillbaka från vistelsen i kramfors, dit mamma hade flyttat. Jag hade flyttat med henne men blivit sjukt olycklig. Jag och han stod där iaf, och hängde, vi pratade och lyssnade efter en hund som skällde. Hunden lät som Mysan men jag visste att hon var för långt bort, inte ens om vinden legat i rätt riktning så hade jag kunnat höra henne hemifrån, i trångfors.
 
Plötsligt kom två killar mot oss, let's say Bill och Bull minus tvillingar. Helan och Halvan kanske passar bättre, men det spelar ingen roll. Det är inte meningen att ni ska lista ut vilka, isf hade jag skrivit deras namn. Vi mötte iaf dom och det var som att tiden hade stått still, men något var annorlunda. Jag tror alla kände det. Det kanske bara var det att dom båda hade blivit längre och gängligare under sommaren, att det var det som hade varit annorlunda. Men jag vet att, jag bara inbillar mig om jag påstår det. Vi kramades iaf, och skrattade och dom var lika sjuka som dom alltid var. Nu kommer jag kalla dom kille1 och kille2.

Kille1 gav mig en lapp där det stod "Dejt med kille2 28:00 imorgon?"
Jag tror jag skrattade åt den icke existerande tiden och sa "sure"

Sen stack dom, jag och Cnoe drog hem till mig då eftersom farsan inte var hemma, jag vet inte vart han var just då, men det var irrelevant, jag och Cnoe hade tänkt dra till luleå, någon fest där så jag hoppade in i duschen. O medans jag står där bland duschångorna så bankar det på dörren. Cnoe som säger att min farsa kommit hem och att han drar. Jag antar att han gick ut bakvägen. Jag minns att jag tänkte att det var bäst att fortsätta duscha.

Men snart bankade farsan på dörren istället, han var förbannad och jag minns inte exakt vad jag gjort fel den gången, han bara skrek och skrek och jag resonerade att det var lika bra att stanna där jag var, jag gick ut ur duschen, lämnade den på och klädde på mig, och han fortsatte att skrika. Jag svarade inte, jag tänkte att det var bättre att stanna bakom en dörr med ett dåligt lås istället för ingen dörr alls, han fortsatte banka och skrika i vad som kändes evigheter. Så jag ställde mig på toalett stolen, öppnade ena fönstret, och klättrade ut, det är otroligt att jag inte gjorde illa mig.
 
Jag vill minnas att jag var ganska smidig också, men det var jag nog inte. Jag var nog bara smidig med tanke på hur klumpig jag skulle kunnat vara istället. Jag tog cykeln och cyklade mot Heden, hem till Cnoe, vi åkte till luleå. Söp förmodligen skallen av oss, och två dagar senare när jag kom hem till farsan igen, var allt normalt, inte ett ljud om hans raseriutbrott, inte ett ljud om att jag varit borta i två dagar. Sinnessjukt.

O jag vet inte varför jag drömmer det här minnet om och om igen, det är så detaljerat, så sjukt detaljerat, förmodligen för att det är ett av mina minnen, men samtidigt så är det inte ett minne som utmärker sig speciellt mycket bland mina andra, jag förstår inte. Samtidigt så vaknar jag varje gång och är bara likgiltlig.

Om vi blundar

Du är mitt myggbett om sommaren
Du är såret i min mun
Jag vill inte ha dig där
Men jag kan inte sluta tänka på dig

Och om vi blundar, om vi håller
Om vi håller så hårt som vi kan
Så kanske allt det svåra, allt det
Svarta, allt det där som höll oss isär
Plötsligt håller oss ihop

Vi är som katten och råttan
Omöjliga ihop
Men alla tårar och bråk till trots
Utan dig känns allt märkligt grått

Och om vi blundar, om vi håller
Om vi håller så hårt som vi kan
Så kanske allt det svåra, allt det
Svarta, allt det där som höll oss isär
Plötsligt håller oss ihop

Konsten att se.

Jag har alltid siktat mot stjärnorna. När jag var liten så ville jag bli astronaut, sen ville jag bli bestseller writer, författare ja. Jag har alltid haft ett behov av att skriva, men inte alltid tålamodet. Nu vill jag bara dansa, det var min bästa vän, Anna Boviner Ylitalo som fick in mig i dansvärlden tror jag. Vi bestämde oss för att börja med modern dans, jag anar att det var hennes intiativ, och vår första show var fantastisk... Fantastisk kul att göra. Kanal fem var där och filmade, och allt var bara awesome och all nervositet försvann... Jag kommer ihåg att det var en jävla kick, och den där kicken ville jag ha mer av...

Hon slutade dansa, jag fortsatte. Jag ville pröva något nytt, street,jazz,ballett, allt jag bara kunde. Ja åh, dans är min grej. Jag siktar fortfarande mot stjärnorna, men skillnaden på nu och förut är att jag har lärt mig att se dom riktiga stjärnorna och dom är otroligt mycket närmare än tusen ljusår bort, jag har lärt mig att prioritera och värdera lite mera.

Det jag vill säga med det här är nog att vi är människor allihopa, och ibland blir saker inte som man tänker sig att dom ska bli... vi som människor är väldigt sköra. O vi har inte tiden på vår sida, in fact så är det väll det enda vi inte har på vår sida för allt annars verkar för oss. Vi ska inte slösa med tiden utan fånga den som flyr ifrån oss och se till att den kommer till rätta. Men samtidigt får vi inte jaga vårt förflutna så mycket att vi missar nutiden. Jag vet inte varför jag agerar som jag gör just nu, eller varför jag prioriterar så här när jag vet att jag borde prioritera helt annorlunda.
 
I love you.


No one sleeps when I'm awake

Allt känns så pissigt, inte bra alls typ. Jag ska krypa ner alldeles snart, jag nöter låten i rubriken. Jag har ätit för mycket chips och jag mår illa och jag hatar att det skulle bli såhär, just när allt började kännas så bra igen. Det är bara så misslyckat, och jag känner mig lipig. Allt är så misslyckat och det känns som att jag liksom belongs to nowhere.

Haha jag vet egentligen inte vad jag ska skriva eller varför jag skriver, jag har nog ingenting att berätta egentligen... Det finns typ tusen människor jag saknar just nu, och alla känslor är bara så starka och jag känner mig så ensam inatt. Haha jag och voffsen. Och ibland känns det som att jag inte har någon att prata med, ingen jag kan vara helt ärlig för. Ingen som vet hela sanningen.. Alla vet olika delar av sanningen, kanske om ni skulle pussla ihop allt tillsammans.

Jag är som att, jag väljer alltid vad jag berättar och vem jag berättar det för. Det kanske är därför jag känner såhär, varför utelämna hela sig själv till en person? men man blir så splittrad när man inte gör det, åh... jag skriver om ingenting...

En chokladkaka och en trocadero kostar btw 43 kronor på kvarterskiosken här, onödig fakta.... och staden är ovanligt tyst inatt, kanske har alla redan supit skallen av sig, och om jag har tur får jag sovmorgon imorgon, Mysipys ville itne ut förräns tolv imorse.. Kan bero på att det regnat hela dangen och vädret gör mig deprimerad.

Nu lägger jag in något stulet. Lev med det or go kill yourself, det är inte som att jag bryr mig om vilket egentligen.

"Woman was made from the rib of man,
She was not created from his head to top him,
Nor from his feet to be stepped upon,
She was made from his side to be close to him,
from beneath his arm to be protected by him,
near his heart to be loved by him"


och jag hoppas verkligen inte Jehovas vittnen knackar på min dörr, för det känns som att jag skulle kunna konvertera till vilken religion som helst inatt, jag känner mig vilsen och olycklig och bortkommen... Jag vill bara hitta hem.
O dom där sista fem orden gjorde så otroligt ont att skriva. Gonatt.


,

vad för sorts människa är du?,

"Alla människor drömmer, men inte på samma sätt.
De som drömmer om natten vid sinnenas djupa
 tillstånd vaknar på morgonen och förstår drömmens
 orimlighet: men de som drömmer om dagen är farliga
människor, för de kan sträva efter att leva ut sin dröm
med öppna ögon, och förverkliga den."

Pfft,


Underbart väder, underbar frisyr,
om ni bara skulle veta hur stylad den egentligen är.

Nej, jag orkar inte blogga idag.

<3

En gång i drömmen
skymtade bilden förbi
av den jag älskar.
Sedan den gången går jag
alltid hoppfull till vila.


Ono No Komachi, 800-talet,


At my place, (dålig kvalité)


Reborn

Haha, nu så har jag äntligen fått mitt internet, mamma och roger har kommit hit för att fixa det, dom sover här inatt, åker tidigt imorgon bitti... Jag tycker om sundsvall, väldigt mycket faktiskt. Det är som att när jag lyssnar på Lasse lindhs låt ni vet "Överlever du härnösand så överlever du allt" den har tappat betydelse för mig, för jag måste inte bort någonstans längre. Jag måste inte härifrån. Här kan jag stanna, ja... här kan jag bo.

Det som är skönt med att bo själv är att jag kan kontrollera mina egna matvanor själv, ingen klagar på vad jag äter, på vad jag inte äter osv. Ingen klagar på att jag inte äter helt enkelt, och det känns som att jag hela tiden går ner i vikt här, jag tror det förmodligen beror på att jag inte har någon våg, så jag inbillar mig nog att jag blir smalare.. och jag vet inte, jag känner mig mer självständig, jag känner mig mer självsäker, jag känner mig vackrare.. Haha jag är så fånig.

Jag vet inte vad mer jag kan skriva egentligen, antar att jag ska lägga upp lite bilder, och imorgon tänker jag lägga upp en liten video, rundtur i lägenheten ungefär, wich i love. Kom gärna och hälsa på mig, om någon har lust :3 kram på er!


(blev mest egobilder då jag inte fotade så mycket under gatufesten)



Update!

Det här skrev jag igår!

Jag hatälskar Sundsvall.


Haha, jag har ett sånt enormt behov för att blogga just nu! Men typiskt nog så funkar inte internet än, jag har inte fått min nätverksnyckel, jag hade hoppats på att den skulle komma idag... Men jag skriver ändå, måste bara skriva lite... Wordpad is my friend.


Anyway, Idag är det måndag. O jag har sovit här i tre nätter. Vi kom i fredags, vid elvatiden tror jag...Jag, mamma och Roger hade packat en hel hyrbil full, det räckte med ett lass,otroligt nog. Vi fick med oss allt, sängar,bord,stolar,soffbord,tv,tvbord.. ja allt. Min soffa och fåtöljen och det fanns ju faktiskt redan i sundsvall. Så nu är alla möbler på plats mer eller mindre, mamma och roger övergav mig vid sju-åtta kanske... O det kändes som att jag aldrig någonsin hade varit ensam i hela mitt liv förut. Jag satte på badvatten och kröp ner i ett kokhett bad, men jag må ju vara värmekänslig för klarade inte av att ligga där så länge... Klev upp efter en stund, la mig framför teven. Den funkar, men inga kanaler är på rätt plats... Men det gör ingenting. Jag har börjat vänja mig. 5an på sexan, 6an på nian och 3an på elva? Good to know liksom. Jag tror jag gick och la mig ganska tidigt, vid tio-elva så... Men vaknade klockan 2 på natten pga av ett par som stod och bråkade under mitt sovrumsfönster, gatufesten har ju vart hela helgen, så det har vart liv liksom. Gick att somna om iaf och jag älskar mina silkespåslakan.. mjam! Så lent mot nyrakade ben.


På lördag kunde jag inte sova på morgonsidan, förmodligen för att jag gått och lagt mig så tidigt. Så jag klev upp, packade upp påsar och kartonger, så nu är det bara 3 st kvar, la mig i ett bad (jag älskar verkligen att bada) den här gången gick det faktiskt att ligga riktigt länge, tror jag låg en timme. Helt skrynkligt. Så bar jag ner tomma lådor till förrådet, och halvtomma som jag inte kunde göra något med också för den delen. Bokade en tvättstugetid, dammsög hela lägenheten, och städade ofc... Tiden bara rann iväg faktiskt...Vid halvsju gick jag till domkyrkan där jag skulle möta Tove, och vi gick hem till min lägenhet så hon kunde dumpa sin väska och så och så jag kunde tvätta håret. Jag hade glömt att ta med hårspray när jag flyttade hit, så hade hittat ett gele som jag använde provosoriskt... Dock var det liksom så löst så det fick mitt hår att se skitigt ut. Så jag lånade hårspray av Tove ist, much better. Så iaf när mitt hår var någorlunda torrt, så gick vi mot gatufesten, fast jag var ju tvungen att hitta en bankomat förstås, dom flesta var liksom INNANFÖR stängslet, fast fanns en vid bussstationen så det löste sig.


Och lilla söta rara anna kom in som 93a, så det blev billigare för mig.. Finns nog vissa fördelar med att vara liten! Så vi gick och såg Far och Son, och sen Marit Bergman, som vi fick kramar av! Hon var ju som söt, men jag gillade inte hennes skor (om någon nu skulle undra) Så kom Lucas och Daniel, och jag vet nog inte vad vi gjorde riktigt.. hm, vi gick probably och tittade på något annat band, och efter det frös jag och tove så mycket, så vi drog med oss killarna hem till min lägenhet där vi bytte om till varmare kläder. Så var det bara ut på stan igen, o vi gick nog på subway, hm, det där är inte så viktigt faktiskt... We did things, sammanfattningsvis. och sen när det nya dygnet kom så blev det HAMMERFALL! haha, awesome, fast jag och Tove gick på kebabhuset (heter det så?) och åt, eller hon åt, och jag snyltade på henne. Så skulle vi typ hitta killarna igen bland en fet publik, det var i stort sett omöjligt, o sen när vi hittade dom stod på sidan. Typiskt.


(apropå ingenting så är jag sugen på falafel, tror jag måste skriva det på min inköpslista)


Hm, jag vet iaf att vi gick hem till Lucas nån gång också, värsta mysiga området. Jag tror jag och Tove var hemma vid halvtvå kanske, jag vet inte riktigt... Sen sleep and new day. Söndag alltså. Tove skulle åka hem vid tolvtiden, så hon ställde väckarklockan på kvart i elva, men jag kunde inte sova så länge av någon anledning, så jag klev upp och var nog i stort sett färdig innan hon ens hade vaknat. Vi gick vid halv tolv, men det blåste så vi var tvungna att gå hem igen, jag behövde min tröja. Så gick vi på hemköp så att jag fick handla hårspray, och sen till bussstationen, vi var framme tio i tolv, så det tar nog ca 5-10 minuter att gå från mig, vi gick rätt långsamt också. Sen när hon åkt prövade jag flera olika vägar hem, haha.. Jag hittade en jag föredrar iaf, så behöver jag inte gå så centralt, jag tkr inte om att behöva stå och vänta i evigheter vid övergångsställ. + att jag gick in på Cubus,


OCH JAG HITTADE EN SUPERSÖT BLOMSTERBUTIK INTE ALLS LÅNGT HÄRIFRÅN. hela min kropp skrek att jag var tvungen att gå in där, men det gjorde jag inte. Mina skor gav mig skavsår. Hade världens blåsa påmin lilltå när jag kom hem, jag tror jag somnade i soffan, sen vaknade jag, och lagade mat, (falafel,bulgur och nån sås till) Det känns som att jag lyckas få tiden att gå utan att göra någonting, men in fact gör jag ganska mycket, jag vet bara inte vad.. Jag tror jag somnade två imorse, hade legat och sett på film och sånt. And today it's a new day. Har lite spel jag vill pröva på, och jag funderar på att åka hem till mamma, det här blir min första helt ensamma dag. Det känns konstigt. Mitt humör har varit otroligt stabilt sen jag kom hit.


Det känns som att något är fel, jag kanske bara inbillar mig. Nej, jag inbillar mig att jag inbillar mig. Jag vet att något är fel... Jag vet bara inte vad. En pojke som dödar kan inte älska.- citat från west side story.


Just so you know.

Jag tänkte nog bara säga att imorgon flyttar jag till min nya lägenhet och jag vet inte hur länge jag blir utan internet,
u can find me in sundsvall! Nattinatti,

Pälsk <3


I GOT IN! WUHUU,

Haha jag kom in på skolan, det är som att en sten lyfts från mitt bröst! När jag såg att brevet låg där i brevlådan så fick jag nog en liten hjärtattack! Jag blev tvärnervös direkt, men samtidigt kunde jag inte riktigt vänta med att öppna det, jag anade att om jag skulle öppna det och det skulle stå att jag var obehörig eller så, jag hade nog börjat lipa direkt på plats eller så, ungefär... haha men ja, jag öppnade det... o det blev same shit ungefär.. Pinsamt, men jag är glad! 

Jag är lite dagvild, jag trodde/hoppades/ville att det skulle vara torsdag idag, men hej bara onsdag! Men jag får se det positivt, då kan jag slöa imorgon också, ska packa ihop i rummet, sen blir jag fan sundsvallsbo på riktigt... Haha det är bra, btw jag älskar nog min lägenhet... Jag känner verligen att jag kan bo där, det är liksom mitt... haha nu är jag verkligen happy studsboll och ska gå och göra varma mackor! puss på er,

RSS 2.0