Det känns som att dagarna rinner och jag bara flyter med.

Nu är jag hemma i min lägenhet igen. Har precis dammsugit allting, + att jag hade sönder ett akvarium så fick dammsuga hälften en gång till. Tror att jag har en glasbit i fingret. Jag spelar lasse w för att han är så skön när man städar, när man behöver energi, när man behöver hopp. Ja allt som jag behöver nu. Jag har vovven här och Humlis förstås. Ska sammansatta mitt "lov" lite hittills.

Åkte till mamma den 19onde. Dom har varit väldigt mycket i Mjällom pga att Rogers pappa är väldigt sjuk. Så det har vart ett ganska tungt lov, med små värdefulla guldklimpar. Jag och Tove hade filmkväll och när hennes syrra skulle hämta henne så körde hon fel, och vi försökte dirrigera henne rätt på telefon, klockan var typ halvett på natten då. Så det var mörkt, hade snöat sjukt mkt och hon var på ett ställe hon aldrig varit på förut. Så det slutade med att hon körde ner i ett dike och min lilla familj + tove fick rycka ut för att få upp henne ur diket, det slutade bra iaf. Dvs hon kom upp ur diket ;)

Julafton var inte kul alls egentligen, jag hade noll julkänsla och var rätt less på kramfors vid det laget, dom åkte till rogers pappa och jag ville inte följa med, så jag var ensam till typ fem på eftermiddagen, inte för att det gick nån nöd på mig direkt, tog med vovven och promenerade ett par km och lite sånt tog det jäääävulskt lugnt kan man nog säga. Tills dom kom hem och då blev det julmiddag och julklappar och sånt trevligt.

Jag måste konstatera att jag älskar jaktens sallad, den är sååå mumma! Det är nog det bästa i kramfors, Jakten <3 och mamma förstås. Och jag hittade världens mest underbaraste miniräknare (jag trodde aldrig att jag skulle tycka att en miniräknare var underbar) Den är rosa och blingbling. Typ tusen glittergrejer på den ;o "diamanter"

Ehmehm, what to say? BY kommer ikv! Jag är såååå glad,Anna Bovinder Ylitalo anländer med bussen som kommer fram kring åtta och ni kan vara bombsäkra på att då kommer jag stå där med Mysipys och möta henne, sen ska vi beställa pizza or something, får se vad hon är sugen på.Jag räknar med att hon kommer vara hungrig som åkt buss i åtta timmar iaf. Hon fyller år den tredje januari btw! denni(;  Sen kommer Tove hit imorgon om jag förstått allt rätt :) och seeen blire nyårfest at my place. Den 31a. Får se hur många som kommer.

Ska skriva in alla mina anteckningar från mitt lov. Ni kommer inte förstå dom, en del kanske förstår nån av dom. Jag behöver bara bli av med dom. Tror jag ska börja med det... Jag antecknar ofta tankar jag har, oftast ganska grumliga för att kunna släppa dom sen. På mobilen. Ska nog börja skriva ner dom här med. Dom är helt tagna ur sina situationer, och jag tänker inte beskriva dom. Ni ska också få en bild på blingbling miniräknaren ;)

Ärligare än såhär blir det inte.

"När ska du dyka upp i mitt liv igen? Är det inte dags snart? Nej justja. Behandla tjejer med respekt ska man ju under inga omständigheter göra. Ibland är enda sättet att få tillbaka någon att gå ett steg längre. Han är fin och jag vill inte bli involverad. Grejen är att om ni två stod sida vid sida skulle jag aldrig välja dig. Det är svårt att inte gråta. Trots att jag sa att jag inte skulle. Varför ska jag hindra dig? Du har valt och du valde inte mig.Jag trodde vi kunde skiljas som vänner Hur kunde jag vara så fånig? Så naiv, jag är förmodligen som en av dom som inte fattar. Har han flickvän? Det är klart han har flickvän. Jag känner mig ensammast i världen. Jag trodde vi var äldre och mognare (modigare) Jag har förlorat tillräckligt många.När jag blir upprörd går jag för att inte göra saker värre än dom är, men ibland blir saker och ting värre än dom är när man går.Det var så mkt jag ville säga... Men jag lät bli för jag var rädd att vi skulle börja bråka igen. Så många ord som aldrig blev sagda"

Meningarna är från olika stunder, helt tagna ur sina sammanhang och sen ihopsatta slumpat. Handlar inte om samma människor eller om samma saker, den där lilla texten, som inte alls hänger ihop på något sätt förutom att dom alla kommer ifrån mig, handlar om tusen olika saker, och det är viktigt att ni förstår det...Om ni läser den. Jag orkar inte med fler missförstånd.


Grown woman



I'm so sexy
Remain a mystery
'cause everybody always want what they can't see

And what they can't have
And what they can't grab
And what they can't buy
And baby that's me

Dagens outfit.


God jul!


God jul!

Chacha annagirl här!
OUGH! oroa er inte,

Jag har helt ärligt INGEN lust att skriva.
Det är så mkt med allt just nu, jag har ingen julkänsla.

Rogers pappa är sjuk, väldigt sjuk.

BY kommer senast den 29e.
Nyårsfest hos mig :) hör av er om ni vill komma!

Och det är kallt.

Jag orkar inte prioritera vår vänskap just nu, för det känns som att du inte prioriterar den.

God jul på er!


I'm a Hobo.

Nu lagar jag mat, fotar mig själv i ugnen för att ni ska se vilken skön "homie" stil jag har idag. Är inte säker på att jag behärskar det där uttrycket än, hobo kanske? hahaha. Jag har flyttat in i min mössa, jag känner mig som en sån där äcklig kille som aldrig kommer ta av den.No offence för er, jag har börjat förstå er nu. (förutom på bion, det borde vara mössförbud på biografer) tänk på det!

Just nu lagar jag strips, because i'm a fatzo men jag anar att ni redan visste det. Har köpte ÄKTA felix tomatketchup och riktig dressing, Xtras ketchup smakar skit. Så blaskig och bara... helt fel. Går inte att äta och förstör t.ex pastasmak. Inte för att jag är någon veteran på matlagning direkt, men den dressingen fick mig att tro att jag inte gillade pasta längre. I did :O

Jag åker till kramfors imorrn, eller rättare sagt, Jag och hummelpummel. Kommer hem till nyår igen då det är fest hos mig. ALLA som är intresserade att komma får gärna höra av sig till mig :) Ju fler desto bättre!

 

Har vart o lämnat tillbaka min dator idag, men inte kollat vart Hedbergska är :O det är ju så jääääävla kallt, jag fryser ihjäl, ska klä ut mig till en eskimå in the big city och promenera dit nån dag iaf efter nyår. Puss<3


-

Jag kommer dö av depression - dvs jag kommer tröstäta,
börja hyperventilera sätta en godisbit i halsen och kvävas till döds.

All from me for now.

Idag har jag vart effektiv, både arbetsförmedlingen och skolan... Det låter inte som mkt, men det var föööörjävligt haha.Tog flera timmar på arbetsförmedlingen. Jag kom dit, och såg att jag skulle göra "inskrivning" på mig själv. Och jag är ju världens mest tekniska människa så jag sitter där i minst 5 minuter utan att göra nånting, sen börjar jag rulla på en boll och skärmen vaknar..

YAY! Tog säkert en halvtimme att hitta inskrivningen och en timme att göra den.. och under tiden medans jag satt där och grimaserade och smsade för att jag inte fattade nåt så har en kille satt sig brevid mig, o jag liksom skiter i han, för jag har fullt upp med att tänka och koncentrera mig.
 Så säger han nåt till mig som låter som:


"Du ser ut som sju svåra år"

och jag blir bara "VA?"

o han bara "Du ser ut som att du haft sju svåra år..." och pekar på datorn, menande...

"Jaha, okej... tack?"

"Missförstå mig inte, du är jävligt söt... är du upptagen?"

o jag bara "Vadå? Vill du vara med om sju svåra år?"

han bara flinade och sen var det end of convertsation.


Sen gick iaf jag för att ha mitt "personliga möte" och fick veta att deras servrar låg nere just nu så att förmodligen hade ingenting av det jag skrivit blivit sparat.


Fick iaf prata med en kvinna på arbetsförmedlingen och sen en kvinna på kommunen, och det gick säkert åt en timme där med. Vi diskuterade iaf mina möjligheter då jag är rätt ugn, o kom fram till att om dom fixade praktik till mig skulle jag förlora pengar på det. Så det bästa jag kunde göra var att prata med skolan, och be dom skriva över mig till IV programmet på västermalm så att jag kan ha praktik på heltid.

Då får jag behålla inackorderingstillägg osv. Dvs ha samma ekonomi som jag haft helatiden när jag bott i sundsvall, vilket funkar ganska bra för mig och + att jag får jobba. eller praktisera, samtidigt kan jag söka jobb som jag praktiserar för det låter bättre med "Jag praktiserar just nu" ist för "jag gör ingenting just nu" i arbetsgivarnas öron.


Så gick jag till skolan iaf, och sökte efter anna-karin men hittade henne inte någonstans, så då bestämde jag mig för att gå till kuratorn, hade verkligen ingen aning om vem jag skulle prata med. Men hon hämtade rektorn så diskuterade vi det hela och eftersom mamma bor i kramfors o jag inte är myndig så får dom faxa massa papper till henne som hon får skriva på eller så, ist för att ha ett personligt möte.

Det är bra för jag orkar verkligen inte ha fler möten med skolan eller soc eller vad som helst, inte för att jag haft några iår, men det hade känts som en äcklig repeat. Nu har jag iaf fått inviga min mössa för första gången. SÅ JÄVLA KALLT UTE. och har handlat godis och ska se på film nu :3 pusspuss! MEN FÖRST ringa CSN.

 

(BTW så har jag jullov från o med imorrn o åker mest troligt till kramfors ihelgen)


arbetchförmedlichen.




(Jag vet att jag ser oförskämt brun ut, men jag svär. Det är bara ljuse. Ser också oförskämt fet ut, men det kan jag nog inte skylla på ljuset. That's just me.)

Nu ska jag käka, är så jävla sötsugen. Ska se om jag lyckas stå emot frestelserna idag, blir nån soppa  till frukost. Jag kämpar verkligen med att vända om dygnet. Somnade inte förräns halv fyra däromkring inatt, ställde väckarklockan på tio... och efter några ups and downs vändor så kom jag mig upp, och det är ljust ute!

Dock att jag är så seg att klockan är halvtolv och jag har fortfarande inte tagit mig iväg... Ajdå. Men det ser faktiskt kallt ut utomhus med all snön, och jag kanske halkar. HIGH HEELS!<3

Jag satt och skrev en lista inatt på allt jag var sugen på:
"Araxbollar
Malaco truly,sweet and salty
Ben & Jerry's
Kakor med chokladbitar i
Ballerina
Apelsinjuice
Strips med orginaldressing
Kexchoklad
Euroshoppers chokladbitar
Apelsinchoklad,marabou"

Det var allt, jag känner mig fet... I AM FET. O är dessutom fortfarande MINST lika sugen på hälften av grejerna, men ist äter jag tomatsoppa med basilika, aja.... hm, får väll duga. Ska hålla mig från sötsaker iaf till jul. Eller tills, jag kommer hem till mamma rättare sagt, känns som att jag kommer bli tillräckligt gödd...

AJA, nu ska jag äta min soppa, och sen promenera ner på arbetsförmedlingen! Wish me good luck.


Min baby fyller åtta år!


naaaah.

Typiskt, jag hade suttit och försökt ringa CSN i ett bra tag, men kom bara till upptaget, sen försökte jag ringa min mobil men kom bara till upptaget. Sen försökte jag ringa min hemtelefon men fick "The number you are trying to call is not in use" Så jag har helt enkelt ingen hemtelefon längre. TRIIIIIIIST! Aja, the ones who counts har mitt mobilnummer.

Vad mer? Jag vaknar när det är mörkt ute och går och lägger mig när det är ljust, känner mig som en fuckin' mullvad och sminkar mig inte ens längre. Så som ni ser på bilden.. "i feel and look pretty horrible" IMORRN BLIRE VÄCKARKLOCKAN!

Jag ser det snöar!


(Jag ska nog söka jobb på hemköp, jag älskar deras slappa attityd där.
"Det stämmer nog, jag orkar inte räkna")

We dance to the same groove, but I got the right move.

Det gör så ont att alla människor som jag trodde skulle förstå mig vägrar att lyssna.


Det är inte som att era ord inte svider, det gör dom fast jag vet att ni har fel, snart blir det min tur att vägra att lyssna. För jag orkar inte höra mer.

Jag tror att ni är avundsjuka, för att jag gör det ni vill göra. För att jag vågar. För att jag vågar göra det som krävs för att jag ska bli lycklig, istället för att göra alla andra lyckliga. Ni hackar på mig och mina val, mina beslut för att ni är svaga och egentligen vill göra samma sak. Jag vet inte meningen med livet men jag är iaf övertygad om att livet inte går ut på att må dåligt.

Men att vara lycklig är inte en rättighet. Alla är så jävla sorgliga och invanda i alla sina gamla gråa vanor och gör som dom alltid gjort, och om någon försöker bryta det mönstret och göra något för att göra sitt liv lite bättre så blir hon spottad på och nedsparkad av sina medmänniskor.

Nu ska jag dra på fest, för mitt liv stannar inte upp för att ni försöker sno min energi. (ibland lyckas ni verkligen) Men som tur är så får jag ny energi, av människor som jag skulle dö för!


Tack till er som finns för mig, ni gör verkligen mitt liv värt att leva och jag älskar er nåt så jävulskt <3

(resten kan dra åt helvete)




Hope you're happy now
But I'm not giving in
I hope you're satisfied
With your bullshit and your lies
Hope you're happy now
But I'm not giving up
I hope you're satisfied
Can't bury me alive

Ha! Ha! Ha, ha!

I hope you're satisfied

Fuck you and fuck your lies.


Jag börjar bli för trött!


ettan förlora, tvåan vann (;

Det är show på Måndag på Nordic hallen, be there! Blir lite cheerleading och sånt. En av Janet Jacksons koreografier och ni får väll se vad vi bjur på!

Haha, ja IDOL! Jag är på nåt sätt lite glad för att Calle inte vann, trots att jag tycker att han förtjänar det mycket mer än Erik. Det kanske betyder att vi får se mer av honom i framtiden? Jag ser gäääärna mer av Calle i framtiden! Jag blev så fuckin' förtrollad av honom första gången jag såg honom på audition. jag hade gärna sett honom vinna, menmen! This is the start to something big. Jag älskade btw att Peter Jihde sa fel namn hela tiden i slutet.

Jag känner mig något nere ikv, det är fest i haga och frågan är om jag ska dra dit eller inte? Det skulle förmodligen muntra upp mig att få lite sprit i mig, (fan vad hemsk jag låter) Men sprit och härliga människor? vem fan kan sitta och tjura då? Fast samtidigt känner jag att det inte vore så dumt att ta ett långt bad och sen krypa upp i soffan med en stor kopp te och se på nån älskvärd film, typ TWILLIGHT! haha jag älskar att jag köpte den. Jag vill se den hela tiden, men har bara sett den en gång för att jag är rädd för att typ.. tjata ut den, förstöra den för mig själv ;o

Another thing, jag är så jävla pank just nu att det inte är klokt. (men säg inget till mamma) jag klarar mig tills det blir dags att åka hem till henne och fira jul o sånt, men jag har absolut inte råd att köpa nåt. Min extremt braiga ekonomi gör att jag kommer "gå kvar" i skolan hela december ut så att jag kan få lite pengar den här månaden också, sen blire tungt. Eller så blir det jävligt bra, beroende på hur man ser på det. Jag blir smal, och humlan blir fetare, för jag kommer alltid prioritera kattmat före min mat. Har mat i frysen också så det är ingen fara så, men det lir att sluta med allt godis iaf!

Äsch, jag insåg precis att klockan snart är halvett, så jag tänker nog inte gå nånstans ikväll, är en annan dag imorgon också, och lär finnas fler fester då. Jag tror jag gillar Sundsvall lite iaf ;3 Det kanske kan bli min stad en dag.


Det blev lite julpynt igår, min kreativa sida kom fram för jag tror att jag liksom missar att julen är påväg hela tiden, det är mindre än två veckor kvar. 12 dagar! O jag har ingen julkänsla, iofs är julen inte min grej men det kanske är dags att äntligen vända den till något positivt?(;

 

Och justja, jag blev erbjuden ett jobb. Tyvärr så långt hemifrån att jag inte ens övervägde det, men det hade vart fantastiskt att få ett så fort. O det fanns liksom inte mkt att klaga på där. SUCK! jag måste börja skriva ut att jag söker jobb.

JAG SÖKER JOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ni behöver inte förstå, men jag tänker iaf berätta.

Jag tror att jag har bestämt mig för att hoppa av skolan.

( NOW I SAID IT; I DROPPED THE BOMB)

Vilken förmodligen kan komma som en chock för många. Då jag inte har vart speciellt öppen med hur jag har känt mig och mått. Skolan får mig att tappa livslusten. Eller det är väldigt felbeskrivet då det inte är dens fel. Inte heller några människor som går i skolans fel. Men grejen är att jag är så skolless, att jag inte orkar kliva upp på morgonen, det handlar inte om lathet, det handlar om press och om ångest.

Och all press och ångest går ut över mitt sociala liv så att jag känner att om jag ska gå där i tre år kommer jag vara ett tomt skal. Jag berättade precis för mamma och det är som att en sten lyft från mitt bröst. Hon reagerade inte alls som jag trodde att hon skulle göra.

Jag kan berätta lite vad jag gjort iaf, inte för att det är så mkt. Jag har skrivit ett CV vilket var skitjobbigt, man inser verkligen hur lite man har att komma med. Jag har sökt ett jobb, liksom det är lika med att världshistoria borde skrivas. Jag ska givetvis söka fler, men grejen är den att jag måste gå till bibloteket och betala dom för att skriva ut mina papper. Känns som att jag behöver minst 50 st xD

 som jag ska gå och dela ut i affärer och aktivt söka jobb, då. Jag behöver prata med skolan, vilket jag inte gjort än. Känns som att jag bara sjukanmält mig för att jag har sån ångest bland annat. Det var när jag var sjuk som tanke verksamheten kom igång på riktigt.

jag låg sjuk i två veckor i feber och hosta och sånt. O det är klart att man funderar då över vad man egentligen vill. Jag vet att jag kände såhär innan också, men det är först nu jag egentligen har tagit ett beslut.

Jag tänker satsa på körkortet, det känns som att om man inte behöver gymnasieutbildning till jobben så behöver man körkort, och nu när jag vet på riktigt vad jag vill, så inser jag att jag vill ta körkort, och när jag slipper pressen från skolan känns det faktiskt riktigt möjligt. Jag är otroligt optimistisk fast min framtid kanske ser mörk ut, men den känns fan inte mörk!

Grejen är att jag vägrar att må så dåligt att jag sitter och hyperventilerar på kvällarna för att jag inte vill kliva upp på morgonen, ni behöver inte förstå det. Ni får gärna se ner på mig för att jag hoppar av. Men det är mitt liv och mitt beslut.


I don't know if this is good.

Jag har bestämt mig.



update.

Är det bara jag som inbillar mig eller håller vi på att glida ifrån varandra?

Min dag har varit som.... jag klev upp vid tio, för att hinna på stan en snabbis för att kolla klänning till nyår innan jag skulle till tandläkarn tio i ett, jag hittade ingen, såg ut som en ballong i allt, sen promenerade jag till tandläkarn, fick sitta och vänta till halv tre/kvart i tre för att komma in, snacka om att dom var efter, det var något om att någon hade jour så det var lite rörigt, äsch jag vet inte. Var klar på typ 10 minuter, var inne istan klockan tre och då kändes det fett ovärt att gå tillbaka till skolan, så jag fortsatte leta efter min nyårsklänning men såg ut somen ballong i allt, till slut hittade jag den perfekta, den är av sammet och jag tänker bära den till high heels och leopard tights.

Ska lägga in  bilder på den senare, min mobil dog när jag pratade med mamma xO orkar inte riktigt ladda, ska ta ett bad and stuff :3 see ya!

Dradatadatadam.

Jag känner mig överbliven, missanpassad. Jag känner faktiskt inte för att vara ditt fylleligg, eller ditt fem i tre ragg. Eller ditt "Jag är kåt, vi ringer henne - objekt" Jag känner inte för att bli utnyttjad. Jag är så less på alla kilalr som bara kräver en massa av mig, men man får ingenting tillbaka. Jag står upp för mig själv och säger "JAG VILL INTE" men ni förstår inte. Min kväll ser ut att bli paradise hotel + att jag ska sy om en klänning.

Helgen har vart bra ;3 Tove kom hit i fredags o vi gjorde inte så mkt! Vi såg på idol, var ute o gick lite o sen såg vi skräckfilm, JAG ÄR SÅ FUCKIN' GLAD FÖR ATT CALLE GICK VIDARE.
En äcklig grej dock, jag åt mexicana soppa som tydligen inte är vegetariskt = spy tre gånger. MYS.

Igår blev det shopping för hela slanten, middag på MAX, bio NEW MOON, sen hm, klippa ner ballonger från donken, springa runt med dom, jag vet inte allt vi gjorde ;o Jag säger ingenting, ni får väll använda er fantasi till vad som var inblandat.

Gårdagens sämsta raggningsreplik, riktad till mig: "Hur kändes det när du åkte ut ur idol?"

Idag blev det shopping o fika på biblo, har köpt en stor mysig killjacka som jag ska bo i i vinter, det här blev min sammanfattning ;O sker som sagt inte så mkt ikv förutom att jag ska dejta symaskinen, till skillnad från alla män så sviker den aldrig mig :)

Den som säger att pingviner inte är min stil - känner inte mig.


Jag är trött, och lycklig över att det är helg nu! (ledig fredag pga av attvi slutade åtta igår) Liksom, värt det ändå. Jag köpte sims i tisdags, men det funkar inte på någon av mina datorer ;O på den här behöver grafikkortet uppgraderas och på skoldatorn, den är typ låst, man behöver admingrejs för att installera saker, depressing då spelet kostar typ 500, haha, och man får knappast lämna tillbaka :( 

Jag har sjukt ont i huvet just nu, knaprar tabletter så att det ska gå över fortare, men jag är övertygad om att tabletter inte hjälper på mig. Upptäckte igår att anledning till att jag fryser röven av mig varje gång jag går och lägger mig är att elementen har vart avslagna. JAG trodde dom var automatiska? Lite blond varning på mig kanske ;o men nu är det löst och förhoppningsvis fryser jag inte ikv, för då kan vi ju bara konstatera att det är mig det är fel på.

Jag längtar till 2010 men är inte säker på att jag är redo för det än, haha jag har iaf köpt alla julklappar o sånt i tisdags, eller nästan allt är klart Julklappen till BY måste jag beställa från tradera+att jag måste förstora ett fotografi vilket jag ska göra i kramfors!


RSS 2.0