saknar mitt happyface idag.

Jag och Tim firade tre år den 27/10! Tål väll att uppmärksammas!

Jag sitter fast, jag vet inte vad jag ska skriva, samtidigt är jag så uppgiven. Jag är trött, och illamående, men jag har inte ätit något idag, inte än lär nog inte göra det heller. Det är som att det trycker i bröstet på mig. Trycker upp mot halsen och det är tungt att andas. Jag har en chokladkaka som bara väntar på att bli uppäten, men inget sug, ingen matlust. Alla har vi ett inre krig, jag vet att jag inte är ensam om det. Men det gör det inte lättare.

Jag hatar mig själv för att jag säger Ja till saker jag inte orkar med, som mitt mentala inte orkar med. Som kommer förstöra mig.Jag hatar alla måsten. Jag orkar inte bjuda på mig själv längre.

Min mobil fungerar inte, det är nätet, vilket gör mig lite deprimerad. Eller nej inte deprimerad, men man känner sig ensam på nåt sätt, vilket inte stör mig egentligen. Just nu vill jag vara ensam. Jag orkar inte med folk, jag gör verkligen inte det.

Man ska vara försiktig med vad man ber om, det kan  hända att man får det.


NEEEJ FAN; NU ANVÄNDER JAG CAPSLOCK; FÖR SIST JAG GJORDE DET GARVADE JAG IHJÄL MIG. DET ÄR DAGS ATT SVÄLJA GRÅTEN,TRYCKA UNDAN KÄNSLORNA OCH TÄNKA PÅ NÅGOT ROLIGT IST. SOM ATT ANGELICA OCH TOVE KOMMER IMORGON. usch vad jag hatar caps lock, men det är kul iaf. och jag har köpt ett playstation 2, måste beställalite spel bara (A)


friday i'm in love.

Jag bad dig bara att lämna mig ifred för att jag trodde aldrig att du skulle göra det, du brukar aldrig göra som jag ber dig. Och nu är jag rädd för att du gjorde som jag bad dig. I still want you. Men jag tänker inte be om fler chanser, du och jag är förmodligen inte ment to be. Det är synd, men jag är hellre utan dig än blir krossad pga dig.

Mina fingrar luktar rök, jag röker ju inte? Jag köpte ett paket, bara för att jag kan. Men ja jag röker ju inte...
Det var variete igår, showen gick bra faktiskt.. Och jag var ganska lugn tills ungefär 20 minuter innan, då började mina ben skaka utan att jag märkte det xD Det blev en lång dag, från halv nio tills ja, halv nio iaf.

Nu har jag ont i magen och kramper. Är sk hundvakt så blir ingen fest för mig ikv...


Hah ja, gnatt.

Jag har kvar allt du någonsin skrivit till mig, allt du någonsin skickat. Allt du någonsin skrivit om mig, allt elakt, visst allt snällt också men det är så jävla länge sen. Finns bara elakt nuförtiden. Jag tycker inte folk ska prata om nåt dom inte vet någonting om. Men dom vet iaf vem dom ska leta efter om det händer mig något. Jag är så less, så jävla less på det här.

Jag fryser och jag är förbannad, trött,ledsen. Blandade känslor. Det har trots allt varit en väldigt bra dag... om man bortser från migränanfall = illamående = spya. Och att mitt knä är färdigt för att amputeras. Höhöö positiv, Ante ringde till mig och han och Isabell var på väg till sundsvall, för att handla lite på biltema bland annat. En toaring! Så eftersom jag behövde köpa en kattresebur så följde jag med... Och det blev en kattbur, + matknivar,ryamatta, fruktskål,påslakan,  lite småpyssel och sånt.. + käk från max förstås. Jag har helt hjärnsläpp på vad jag köpt men det har ändå gått åt en heeel del pengar. Speciellt på ikea.

Jag som hade tänkt vara duktig och spara nån tusenlapp den här månaden, till sommaren. Fast det är inte så lätt, får bli nästa.  Och OM jag håller mig ifrån att handla mer den här månaden så har jag en tusenlapp sparad ändå, ska satsa på att lägga undan en femhundralapp iaf. Det hade förmodligen gått fint att lägga undan 2000 om det inte vore för this, the shopping. Jag behöver köpa speglar, jag har räknat ut att det kommer gå på ungefär 1,8.

Jag är sugen på palt, slår vad om att det inte finns här. Inte ens i affärerna, och jag har ingen lust att laga själv. Jag ska gå och kika imorgon, ja eh... nu fyser jag. och klockan är 10 i elva. Det känns inte så... Och jag skriver om nothing som vanligt. Har som sagt vart en bra dag iaf! Men jag är inte bra nu.

i dreamt a dream

Jag hade en underbar dröm inatt. Den var spontan, lycklig,hoppfull och jag blev riktigt besviken när den inte var verklig. Det var som att få något underbart och sen bli ifråntagen det igen. One of those moments when you wish you could go back to sleep and stay in that wonderful dream forever. Det som suger med att vara jag är att om jag somnar om igen, hamnar jag inte i samma dröm igen om inte drömmen av nån anledning skulle handla om fotboll. Jag hatar fotboll, men om jag drömmer om det och vaknar och sen somnar om igen, då kan man försäkra sig om att det är det jag drömmer om.

Jag var och handlade, handlade duktigt och nyttigt, päron,apelsiner,coctailtomater,paprika,gurka och bananer, yoghurt och apelsinjuice och mjölk. RIKTIGT duktigt till och med. Jag är så sugen på choklad, har kladdkaka i kylen. Don't really know what to do with it. Är det slöseri att slänga? Jag ska ju börja ett nyttigt liv här liksom. Ja, jag ska slänga det. Men det kommer göra ont i hjärtat. Okej, sådär! slängd. Perfekt. Nu är mitt kylskåp nyttigt igen. Om man bortser från juicen kanske? blir man fet av juice?

Så? Show på pipeline på torsdag, halv åtta. Jag vet inte om jag skrivit det än. Men jag känner mig förberedd iaf, förutom på fakirnumret där det inte finns någon danskoreografi än. Eller någon uppläggning. Kanske stryker det.

(Jag har sagt det förut, att jag vill operera min näsa)

Ett nytt trick

För att jag har mer att ge än den här platsen har att erbjuda mig.



That's just the way it is.

Okej, so jag är inte så bra på att uppdatera min blogg längre, eller att sitta på msn och prata med folk. Jag orkar inte, det är så mycket just nu hela tiden. Vi har variete show på torsdag. Så det är repetitioner hela tiden nu, och det tar på krafterna.Jag skulle vilja påstå att jag går på tomgång.

Jag har gjort illa mitt knä, jag vet inte hur, men det gör ont och nåt är fel. Igår fick jag nåt ryck och möblerade om totalt, gästrummet är numera mitt sovrum, riktigt mysigt blev det och mitt sovrum, eller mitt old sovrum ska det sättas upp speglar och nån bra matta så att man kan träna där.Det blev bra faktiskt, jag fick ett mycket mycket mysigare sovrum nu.

Hm what else? Jag har färgat håret. Jag tycker det blev för mörkt men jag har börjat acceptera det nu och det känns helt okej. Skiftar lite mot rött men är ändå brunt. Det blev nog bra ändå, så som jag ville ha det.

Jag har träningsvärk i hela kroppen 24/7. Det börjar bli en vana, och jag är juice beroende. Igår bakade jag kladdkaka, mitt i natten. Ja hm, nu ska jag gå och sola. Avrundar det här inlägget med lite bilder.






So i oversleept.


Jag känner mig så uppgiven. Så trött.
Jag vill ha Ben&Jerry's.


Det är ingen idé att dissa idioter.


Du skär.


Talking heads.


oh nothing.

Fan vad jag är less på allt snack om dominans och undergivenhet. Finns det ingenting som heter ömsesidigt längre? Don't think so.  -  en annan sak, varför flyr killar alltid när man ställer raka frågor? För att dom inte tycker om en? och isf, varför kan dom inte säga det rakt ut då "Jag är inte intresserad av dig" eller bara "Jag tycker inte om dig" Jag slår vad om att miljontals krossade hjärtan hade klarat sig undan då. Och hundratusentals miljoner tårar hade sparats. Det är så mycket bättre att höra att ens känslor inte är besvarade än att gå och undra.

Humlan har kommit in i nån slags trotsperiod, med klor involverade. Så jag har emomarks överallt. Tidigast imorse väckte hon mig genom att klösa rakt över min tumme. Så det är blod involverat.

Min fucking rygg. Alltså jag vet itne vad jag ska göra med den, den gör mig inte så snäll. För jag har så ont.

Look at all the people
Going after money
Far too many people
Looking for their money
Everybody's out there
Trying to get money
Why can't you just tell me?
Trying to get money rush.

Such a rush!


bläsch.

Jag röstar för att när man är upprörd och en kille frågar om man har pms/mens, det borde vara en giltlig anledning till att mörda honom. For real.

Det är något magiskt med norrbotten. Jag sitter just nu och drömmer mig bort, längtar hem. Inte för att Sundsvall är jättehemskt, det är faktiskt en helt okej stad. Definitivt helt okej. Men this is not where I belong. Boden, jag har inte ens varit där i sommar. Jag kan inte riktigt fatta att jag inte var där på boden alive iår, JAG som far 50 mil för att åka på boden alive varje år, men det fanns inte tid, och inte pengar. Eller pengar fanns, men jag måste medge att jag prioriterade lite udda i sommar, jag valde för fan bort Italien, jag har ångest som fan över det.

Tänk er typ, en gratis resa till Italien, tre veckor. Bara komma bort från allt, men jag hade inte tid. Jag ångrar att jag inte tog mig tid, Italien hade varit så jävla grymt, eller Grekland, jag fick ju välja. Fick välja vilket fucking ställe i helavärlden jag ville. Och jag tackade nej...  O det jag inser är att om jag skulle få chansen igen, så skulle jag tacka nej. För jag har inte tid. Men in some way, så ska jag lova mig själv att nästa gång någon erbjuder mig en gratis resa, så ska jag tacka ja. ( för det kommer inte hända igen )

Men i norrbotten vill jag bo, och jag hoppas att jag tar mig tid, när jag tagit studenten, och bara flyttar dit igen.

Åh, det här kändes så randomt.

Jag skulle behöva lite sol, i think

Jag har så sjukt ont i ryggen och axlarna, dans hela dagen idag så jag bestämde mig för att stanna hemma. Har nog lite att arbeta på, lite att ta igen. Men det får bli ett senare problem. Just nu är det American Pie och Ben&Jerry's som gäller. Och jag skyller på någon för att jag sovit dåligt! Eller jag har inte sovit dåligt egentligen, för det lilla jag sov så sov jag bra. Mamma kom hit igår, för det var föräldramöte, så det blev en riktig snabbvisit. typ "hej, *kram* äta middag, hejdå"

Vad sägs om att bomba mig med planer till helgen? För jag har helt ärligt ingen aning on what to do.

(var bara tvungen, sådär smexig är jag idag liksom)


I am beautiful, ingen jävla lyxsökare.

Du gillar mig precis som jag är.
Du tycker att tjejer är vackrast när dom är osminkade, hånar dom som är översminkade med urringningen så långt nere att tuttarna nästan trillar ut. Du respekterar tjejer, och jag respekterar dig för det. Du är en glidare och du glider med stil! Alla bara gillar dig så jävla mkt och jag tror jag börjar få en liten thing on you. Jag undrar om du vet att du imponerar. Jag gillar dig precis som du är, anyway anyday.

Jag har superlim på fingrarna, ska snart börja promenera tillbaka till skolan. Efter festen lämnade Sebbe sina högtalare här, dom var så jävla tunga imorse, o jag gick på hemköp och handlade kattmat och juice och lite sånt. Mina axlar är helt dödade, och jag vet inte om jag har nån lust att dansa idag. NEJ vi har inte dans, in fact så har vi ingen lektion alls, men det är tänkt att vi ska gå genom danserna. Sen ska vi redovisa dom på torsdag, så vi kan dom, en och en. Alla ska visa upp en och en, och det börjar dra ihop sig som fan nu. Dags att börja fundera på kläder, jag tror inte jag har någon kostym. Eller nje, självklart har jag ingen kostym. Jag är flicka for god sake.

Får se hur det blir med eldslukningen.


hm what to say?

Tove kom hit i fredags efter att mamma åkt hem, vi gjorde inte så mycket, typ såg idol och skräckfilm - jag vet fortfarande vad du gjorde förra gången! Jag röstade på CALLE ofc, vi tog en liten promenad på stan också, i natten. Men det är så fucking kallt nuförtiden, sen igår gick vi på stan en stund, jag sökte näspiercing, och tjocka strumpbyxor, fick bli benvärmare ist. O jag är pinsam.
 
Det var en snubbe som skulle fråga Tove om vägen till systemet, men det missade jag helt, så jag trodde det var killen hon skulle träffa och började typ:
"Jaha, men då vill ni kanske att jag ska gå då?"
och tove blev typ
"ehm nej?"
och jag blev typ
"ja, men ni vill väll inte att jag ska hänga med er?"
till slut frågade jag. "Är det där han?"
Det var det inte ;o förstås. Och snubben fick aldrig veta vägen till systemet. Trots att jag visste att det låg mittemot subway, flr jag fattade ingenting.

Sen så lämnade jag Tove för att den riktiga killen skulle komma, o jag typ städade ihop lite i lägenheten, sen när Tove kom till mig igen så gick vi och åt på Subway, och på vägen därifrån till Navet så mötte vi Frida som var påväg till mig, visade sig att Amanda inte sparat mitt nummer så det blev lite krångel o sånt, men det slutade helt enkelt med KLASSFEST! Kom några randoms utifrån också och min morsa ringde hela tiden och förstörde, Men ja, it was funny!

Var bara en tavla som gick sönder, och ajg har städat rätt duktigt idag. När dom sista skulle gå så vare en kille som hade tagit en höger sko och en vänstersko i olika storlekar som inte ens var rätt färg... Så blev lite krångel, men jag tror det löste sig tillslut. Och några verkar ha ritat en kuksnubbe på spegeln i hissen. Menj ag orkar helt seriöst inte ta bort den.

Skål för en lyckad kväll!


Vi får se hur det går.

Jag höll på att börja med att skriva att jag lämnat in mina skor på reparation! Fast man kan väll inte lämna in skor på reparation direkt, men klacka om dom går. Så det har jag gjort. Och eftersom jag verkar ha fått tillbaka min fucking fotskada, (vänster fot, snowboard) Så går jag med låga skor. Det gör svinont att gå i högklackat. Hm what to say? Jag har vart dålig på att skriva, så ajg kan ta dom två senaste dagarna.

Igår började vi med dans, vi kör igenom koreografierna just nu jättemycket för att dom verkligen ska sitta, iv gjorde även en ny hiphop koreografi som jag inte riktigt hänger med i stegen än. Men jag tror den kommer bli grym när den sitter. Vi fick sluta kvart över elva,från dansen iaf. Men då skulle vi bli fotograferade till plansherna, så vi spexade ut oss, sexade upp oss (; haha... sen vare bara att poséposéposéposé, roliga killar i klassen iaf som inte är rädda för att sminka sig! Själv såg jag nog bara slampig ut.

Sen stannade jag och Wilma och Lovisa kvar för att vi skulle öva eldslukningen. Men det blåste jättemycket och facklorna gick av. Så det gick inte så bra helt enkelt... Sen gick jag på HM, la undan jackan, köpte mössa och vantar, och skor har jag btw också köpt... Sen vare bara hem, så kom mamma vid typ sextiden. O vi beställde pizza, såg på lyxfällan, och gjorde nog inget speciellt, snackade o så o ja, tiden gick ändå så x3

Imorse hade vi dans direkt eftersom idrotten var inställd, vi gick till typ elva, och för en gångs skull så var jag i tid, jag är så fucking trögstartad på morgonen. Jag kommer alltid typ mellan 5-15 min sen. Men jag kommer iaf. Efteråt så gick jag hem, och jag och mamma for till fyndlagret i nacksta där jag hittade typ 9 filmer, sen for vi hem, gick till skomakargrejset, apoteket, HM, där jag finally köpte jackan. Sen myrorna där jag hittade 6 filmer till... Sen gick vi hem, och mamma har precis åkt hem nu.

Min mammas sambos pappa har cancer, och ja... what to say? det kommer bli en tung vinter.


(En helt vanlig jacka) woah.

Och Tove kommer ikv, jag ska möta henne 10 i sju, däromkring!  Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag anar att vi kommer få det kul iaf! Angelica är i turkiet :o Shame on her alltså, här tittar jag på vinterjackor och hon ligger förmodligen i bikini och solar just nu! Det är ju skandalöst! Men okej, hon kan behöva det! Kan vara skönt att vila upp sig och komma bort en stund från allt det vi kallar livet. Jag vill också resa! Men istället är jag kvar här i fucking sundsvall och tränar tills min kropp trillar ihop. Ont i kroppen har jag med, och skador, men jag trivs! Det här är livet - mitt liv!

lalalaaa

Jag fryser, jag är så sjukt trött. Helt jävla orkelös. Kom försent imorse, bara för att jag är så seg på morgonen. Måste börja ställa min väckarklocka tidigt. Men jag orkar inte, aldrig. no way. Vi hade dans, sen blev vi plåtade i timmar och sen eldslukning osm inte gick så bra... Jag orkar inte direkt skriva nåt nnu känner jag, mamma är här snart. Vi ska äta pizza! Puss på er.

RSS 2.0