Som om jag inte fanns.

Jag har vart vaken sen fem imorse, o jag var pigg och fräsch när jag vaknade. Kanske inte fräsch... om jag ska vara ärlig, men iaf pigg. Så jag drog på mig mjukisbyxor och en rosa tjocktröja och joggingskor, fett hurtigt. O sprang en runda genom stan, så jävla skönt på morgonsidan, känns helt tryggt, och helt lugnt, ljust och ensamt men ofarligt, tid att tänka... Som terapi för själen. Att jag inte gör det oftare beror på ren och skär lathet. Men jag ska börja med det.

Nu har jag tvättstugorna, för jag har insatt att trots det är valborg, så vill jag gärna ha jeans ikv, och dom ska gärna vara tighta, ni vet, som nytvättade jeans ;) O jag behövde ändå tvätta... Så bara att kickstarta dagen!
Ska plocka ihop lite i lägenheten innan Tove och eventuellt Hanna kommer ikv, mest troligt bara Tove! O då ska vi gå ut och äta, göra oss i ordning så vi blir riktigt heta, (hahahahahha) och sen blir det förfest på sallyhill och krogen! That's the plan. O jag är fett sugen på falafeltalrik, alla har gjort mig sugen på dom de senaste dagarna O.o hmpff.


TOVE <333
fett gammal bild men,
Galet söt iaf!





´



Nu ska jag ner i tvättstugan igen, PUSSPUSS, alla får ha en supertrevlig valborg (; /Anna


och jag talar ut.

Den här gången var det jag som insåg att han inte var värd det.
Jag är så arg att jag inte ens märkte när musiken tystnade. Men nu sätter jag på den igen för att lugna ner mig själv.Det funkar inte. Det funkar inte. Jag stänger av mobilen och hoppas att hemtelefonen också håller sig tyst ett tag.O jag hann bara skriva in det där innan mamma ringde på den (: Men otroligt nog lyckades hon göra mig lugn iaf, hon märkte nog aldrig att jag var upprörd.

Jag har fått mitt bankkort idag. Det är bra, för även om jag inte behövt ta ut pengar har jag känt mig låst. Som att... om jag skulle vilja resa långt långt bort har jag inte haft möjlighet att göra det, även om jag inte kommer göra det så är det skönt att veta att jag kan. Mamma skulle försöka aktivera det idag, för jag kan absolut inte.Jag visste att det aldrig vart värt nåt, att det aldrig var någon idé. Du är helt enkelt en av mina motståndare. Du var det hela tiden.Aldrig igen.

Jag hoppas att jag aldrig blir som dom.

Och jag vet att det här är ett fett onödigt, ett meningslöst inlägg, men jag har så mkt känslor inom mig som jag aldrig kommer få ur mig, inte helt iaf. Men jag försöker. Jag har fett ont i magen, och saknar en viss människa... Alltså, nej jag saknar två människor. En som brukade vara min vän. O jag önskar att vi på något sätt kunde bli det igen. Jag önskar, men tror inte det är möjligt. Vissa saker kan man inte gå tillbaka till, men om vi kunde komma förbi det på något sätt..

O jag saknar en som jag inte har rätten att sakna, det är egoistiskt av mig att sakna dig och jag undrar ibland på hur jag ska lyckas komma nära dig på något sätt. Inte bara ibland, jag tänker på det konstant. Men jag är för feg, jag vill inte vara jobbig, vill inte bli avvisad, igen och igen och igen. Jag hatar att erkänna det för mig själv, men jag vill verkligen och det är fel. Så jävla fel av mig.Det kanske är en tröst eller en undanflykt i att jag aldrig kommer göra något. Jag vet ju redan att du inte vill,  och jag förstår alldeles för väl. Jag vet att jag inte är värd det.

Jag behöver bara en famn att krypa upp i, och söka trygghet i just nu.


(Y)

Nu har jag precis mjukat upp kroppen i ett skönt bad.
Ska klä på mig, o strypa min katt (hon går mig verkligen verkligen på nerverna)Men nu är hon söt och sitter och gnuggar ansiktet mot mina nyrakade ben! (snart biter hon mig väll)
Jag sitter och kollar på vovvar på blocket, vill så gärna ha en! Jag döööör typ. Har hittat en asfin, men får se. är inte rätt läge för att skaffa hund just nu. NU ska jag gå o klä på mig.
Puss

morning.

Mjölk och choklad lär vara något av det godaste som finns. I konbination! Förstås!
Min frukost: 200 gram marabou apelsin choklad (ca 1000 kcal) + lättmjölk.
Jag är mätt, och fruktansvärt illamående.

Du och jag, ensamma i tystnaden <3

Mr X kan suga sin egen kuk.

OUGH! Jag måste bara spy lite galla.
Jag vaknade som sagt halvfem imorse och var fett sötsugen, så när hemköp öppnat promenerade jag iväg dit och handlade marabou, kinapuffar,turkisk peppar osv. MASSA GODIS! Tog en genomskinlig plastpåse till det iaf, och börjar promenera hemåt och möter... let's say MR X, alla vet ändå vem jag menar när jag säger så, men en viss anonymitet kan ju vara trevligt för vissa svin. Jag är inställd på att bara gå förbi, men tror ni han skulle tillåta det? NEJNEJ; varje tillfälle att förnedra mig är ett bra tillfälle. Så han stannar mig, börjar prata, och jag är off. (btw, jag har hört att det finns hjälp för såna som dig)

han lägger märke till påsen och säger:
"Jaja, är man fet så är man fet."
och jag bara ler
"Det gör mig iaf glad att se att du slutat kämpa mot din sanna natur"
och jag bara ler.

En del människor klarar man sig verkligen bättre utan, och jag har slutat sakna dig för länge sedan. Jag behöver inte dig, jag är lyckligare utan dig. Och dina patetiska försök att trycka ner mig visar bara att du inte klarar av att se mig lycklig. Gå vidare lilla gubben. Pröva terapi kanske?


Todiloo!

Goday! nu sitter jag och väntar på biggest loser eftersom jag missade det igår.
Gårdagen var bra, mötte mamma vid etttiden och vi for ut på fyndlagret och jag hittade DISNEYFILMER. Pochahontas,Den lilla sjöjungrun 2 och Hitta Nemo! 3 filmer som åker bort från min Måste ha lista... Jag tror jag haft ALLA disney filmer ever, men jag misstänker att många blivit kvar uppe i boden.  Men det är ganska lugnt så länge man kan få dom för en tia. Haha.

Sen for vi och hämtade ut min klänning, som är fett snygg, och sitter fett bra på! O sen blev det mat på kebab city, falafeltallrik, är det bara jag som stör mig på att det finns två kebabcity i sundsvall? fett nära varandra, men skillnanden på kvaliten är typ obeskrivlig. ough... SEN blev det shopping, jag införskaffade en kortare kavaj, två armband och två scarfs. That's it. O tiden bara drog iväg, när vi stod på HM (där jag btw hittade en underbar klänning som jag såg ut som en elefant i) ringde brorsan till mamma, och sa att dom var påväg till sundsvall för att titta på en bil. Jag hade hoppats på att vi hade hunnit träffa dom, men det blev inte så.

Vi var tvugna att fara på föreningstämman, som visade att det mest är 80plusare som bor i dom här husen och därav kan jag ha högljudda fester som ingen hör, eller någonsin klagar på. Det är ju awesome, fast jag har sett yngre folk också. Men dom bryr sig väll inte om att gå på mötena. haha! Det var sjukt tråkigt iaf, men gick relativt fort.

Så åkte vi hem, klippte mitt hår, eller ja mer toppade det, blev nog mest luggen som blev friserad, men det blev nog bra... Jag hatar verkligen kluvna hårtoppar. ibland tror jag att humlan bidrar till mina för att hon av någon anledning tycker det är charmigt att tugga på mitt hår, vi åkte iaf hem, åt jordgubbar och såg på tv och myste.

Jag vaknade inatt halvfem och var fett sötsugen, ska gå och handla chinapuffar och turkisk peppar sen. NU ska jag lägga upp bilder! (;




Klänning från bikbok.
Kavaj från Monki.
Armband från Kappahl

dagens outfit. XD


Jag är fett uttråkad! Har fått en avy från posten. SÅ YAY jag får min klänning idag! Tänkte dock vänta på mamma innan jag går och hämtar det. Mitt hår ser ut som en rishög och jag har inte mycket alls att göra just nu. Vi kan kalla det här ett dagens outfit inlägg! Äsch, kunde vart värre. Nu ska jag krypa ner i soffan och slötitta på tvshop eller nåt. Vilket värdelöst inlägg! men ni får iaf se hur jag ser ut idag (; enjoy.                                                                                       - ELLER NÅT!


Lalalaaa

Godmorgon! Nu sitter jag här med nyfixat hår mer eller mindre, ska bara pilla in linserna och klä på mig så är jag sen redo för en heldag med mamma! Hon kommer hit vid ett tiden ungefär, och sen ska vi på något möte ikv. Kommer bli shopping shopping shopping och mat mat mat, men det är okej, haha =) Hon åker hem imorgon bitti, och jag har saknat min mamma! Det är som, jag uppskattar mycket mer när vi träffas när vi inte bor ihop.

O bara för att jag klagade igår på att min vikt stannat så har den hamnat på 41 kg exakt idag ! ETT KILO KVAR, yay, det fixar jag! O ikväll är det äntligen biggest loser, som jag har saknat det, givetvis kommer jag missa det pga mötet menmenmen, får se reprisen imorgon bitti, är less på all dum jävla ishockey!

NU ska jag göra mig klar, puss på er!

Min fjäril <3


Jag tror att jag har hittat MIN fjäril (A)



Morning.

Jag verkar ha blivit någon slags tvingad morgonmänniska. Oavsett hur sent jag går och lägger mig vaknar jag vid 7-8. Är jag för utvilad? Eller what's the problem typ? Jag är dålig på att gå ner i vikt, min vikt har stannat på 41,4 nu. Och jag känner mig otroligt nog inte direkt brydd. Jag antar att det får ta den tid det tar.

Ska iaf äta frukost nu och sen ska jag storstäda lägenheten. SER VERKLIGEN FRAM EMOT DET. Städmusiken blir Winnerbäck, för han har en tendens att ge mig styrka, hopp och framför allt energi och det är ju sånt man behöver när man städar. Energi alltså, och hopp om att dammråttorna aldrig kommer tillbaka om man gör det extra bra.

Jag måste bara säga, att jag pratade igår med mamma om att jag önskar mig en fjäril i födelsedagspresent, hon var INTE helt into it, men inte helt emot heller. Hoppashoppashoppas <3

    

Morgonmatte ough.

GODMORGON! *hoppar o studsar*
haha! som det kanske märks försöker jag faktiskt bli aktivare här nu. Just nu är jag fett hungrig men har inte riktigt tid/ork för frukost. Har dessutom inga linser i ögonen och jag känner mig helt jävla blind, och nymålade naglar vilket är lika med att jag skulle vara helt handikappad i köket!

Min katt har sina cp morgonrejs och jag sitter och försöker räkna ut lite slutsummor på playstation spel. MÅSTE ju tänka ekonomiskt, har redan beställt sprit till valborg och det blev minst sagt för mkt för en kväll, iaf när man är så liten som jag är! haha.

Har räknat ut att det blir mkt billigare för mig att köpa samma spel från samma leverantör ist för att köpa från skilda leverantörer ;O sick... trots att dom spelen kostar typ en tia och om otherwise typ 70 per spel och det blir FORTFARANDE billigare, en jävla frakt helt enkelt. haha. Skiljer typ en hundralapp. Och ändå kommer jag ta minneskortet från en extern leverantör.

Min vill ha lista atm: (Alla till playstation förstås)
Ett till minneskort
Simpsons hit'n'run
Monkey Island
Harry potter 3 & 4!

Nu har mina naglar torkat, så dags för frukost!


Birthday dress!

När jag blir äcklad får jag en klump i halsen som gör det svårt att andas. Det blir svårt att få luft, handlar kanske om ovilja, mot att andas just för att luften känns smutsig. Kanske är det jag som är smutsig. Jag är smutsig.

Jag har ätit en halv sats chokladbollar, vilket är riktigt jävla mättande! dock drar ju kalorierna iväg rätt rejält, och jag måste se helt fuckin' fabuloso ut när jag fyller år, så det så! Det är liksom viktigt för mig, så jag får tänka på vad jag äter i fortsättningen tills dess. Ska ju väga 40 exakt då. Sen är jag heeeelt klart med tänka på vikten grejset, förutom att jag inte ska gå upp igen förstås.


Jag ser fram emot att fylla arton, självklart. Vem fan gör inte det? Bara att det inte kommer finnas några begränsningar på vad jag får och inte får göra. Ingen jag behöver fråga om lov om någonting. I can do whatever I want!!!!

Och den här sommarn, ska självklart bli den bästa ever ;)





Har beställt den här söta saken, och jag hoppas att den kommer så snart som möjligt. Hoppar ivrigt av förväntan typ! kommer se wow ut i den!


Min bäbis fyller 1 år idag!


vill tatuera mig (A)

Jag vill ha en liten fjäril på ryggen,vid sidan, baksida höft kanske det heter? haha...Funderar på två, eller tre.. eller bara en, en röd och blå och en grön kanske, gaaah! jag behöver verkligen opinions på det här. Det enda jag är hundra procent säker på är att det ska vara fjäril/ar och att dom ska vara fett detaljerade, vill inte ha nå bakgrundsgrejs heller som blommor eller sånt. bara fjärilar! En enkel, stilren tatuering, men ack så fantastisk. typ? Vad sägs?


Jag önskar att det var dåligt väder idag

Jag kommer hem till sundsvall bara för att inse hur värdelöst mitt liv är här. Jag trivs inte för fem öre just nu. Jag har ingen här, bara massa överkåta killar som bara vill en sak. KUL! Trots detta så längtade jag hem till sundsvall, kanske bara för att komma bort från kramfors, alla stress och press som jag känner där, om man nu bortser från att jag inte trivs alls där heller. Jag har aldrig någonsin hört hemma där och jag ser dom två åren jag bodde där som ett misstag, bortsett från mina vänner som jag fått där. Dom kommer jag givetvis aldrig ångra. Jag vill bara höra hemma någonstans... på riktigt. o alla har någon, men jag har ingen. hahaha.

Det har varit massa jobbiga familjeangelägenheter också, och med tanke på all sprit det blev igår  så är jag inte på toppenhumör idag... har sovit typ två timmar inatt... Nej, usch jag orkar inte skriva mer.

Äsch, nu ska jag sluta lipa och ta fram min mobil och ladda in lite bilder... kanske.


Mormor,mamma och jag<3

och justja, ny bikini!

Gå och dö eller nåt.

Vart tog alla vägen?

Jag kan berätta lite om vad som hänt sen i onsdags, inte för att det är något särskilt. Men ja, jag promenerade till busstationen, med humlan och min feta väska i släptåg (ja ni vet tjejer) och tog bussen till ullånger, där jag mötte mamma på bussstationen och vi åkte tillsammans till kramfors. Sov där en natt innan vi började resan upp mot kalix. Jag hade ett fett lager med mumsmums,chips,choklad,bilar,lakrits och ja... godis i allmänhet, så man kan säga att jag tjockade rätt rejält på vägen upp med inställningen att jag kunde banta när jag kom fram.
MEN NÄR JAG KOM FRAM, så blev jag itvingad mer chips, och mormor hade gjort palt... bara för min skull.. äsch, det där är en relativt ointressant historia.

Jag älskar norrbotten,skoterpojkar som åker omkring inne i stan, dom är bara för mums... alltså MUMSMUMSMUMS! jag älskra skoter... gaaah, det blir lite dreggel nästan nu. men man märker det, att manvet vart man hör hemma när man åker ditåt. Det är bara däruppe som jag är lycklig på riktigt, och folket är så underbart, så öppet och så härligt...

Min morfar mår iaf väldigt bra efter att han fått en defribilator (eller nåt, läs pacemaker) inopererad. Och hela vistelsen däruppe gick ut på att äta och att umgås med folk. Jag hade trevligt. Tyvärr så var BY bortrest då, annars hade jag kanske hunnit med att träffa henne också! men icket.

Vi åkte iaf hem på söndag (flera kgn tyngre) och stannade givetvis i umeå enbart för lökringarna.
What to say? ´Nu är jag i kramfors, och det är att slöa, och snora, och dollar som gäller. Seriöst, dom försörjer mig just nu. MEN JAG BANTAR! eller jag försöker åtminstone, imorgon ska jag bara äta yoghurt. Jag tkr inte om att vara här, eller någonstans förutom hemma för den delen, alla tvingar mig att äta massa saker och det passar inte bra ihop med min nya bikini. Jag svär. När jag fyller arton ska jag väga 40 kg OCH NEJ, det är inte anorektiskt. DETÄR HÄLSOSAMT!.

RSS 2.0