kort uppdatering typ.

Hm, jag tror det blir bäst för alla om jag inte skriver nåt om gårdagen... Le'ts fokusera på nuet ist!
Jag har blivit stucken av en geting, så jag mördade den... Men tekniskt sett förkortade jag dens lidande bara, den tog ju självmord när den stack mig. Och eftersom det är mors dag idag så har jag lagat massa mat.

Simon fyller år idag! Så grattis på den sötsaken :3

face the fact.

Något är allvarligt fel.
Det är jobbigt att prata om jobbiga saker, men ännu jobbigare att bara bära dom inom sig, i guess. Jag brukar föredra att hålla saker inom mig, det är väll därför jag sällan gråter. Jag gråter faktiskt så pass sällan att jag tycker det är pinsamt när jag väl gör det. Då biter jag hellre mig själv stenhårt i läppen och väntar tills jag är ensam.

Det blev ett dopp för mig idag, av misstag faktiskt, jag gick omkring i älven med vattnet till knäna, massa spigg som simmade kring mina fötter, riktigt mysigt iaf, så tog jag upp en sten från botten, och på den var det en insekt på ca 2-2½ cm som var grön och började kräla uppför min hand, så jag skulle slå i vattnet för att den skulle lossna men tappar balansen och landar rätt på rumpan i vattnet, men det var riktigt skönt. Stefan tyckte att jag kunde valla in spiggen så han kunde fånga några med hov när jag ändå var blöt från topp till tå. Men dom är så söta så jag skulle aldrig neka dom ett liv i frihet.

Sen har jag bara rullat runt i gräset och hållt på att dö av värmen, det är riktigt jävla plågsamt varmt kan jag intyga. Det enda jag lyckats få i mig idag är ett par våfflor, har strosat omkring i bikini och har nog blivit riktigt solbränd. Spelat basket med några pojkar från närheten. Eller ja, dom sa att dom var från närheten. Dom spelade riktigt jävla oschysst och fult med en jävla massa fusk, men jag ägde ut dom, hohoo. O nu sitter jag o mumsar ostpopcorn, om ett tag blir det förfest., o sen sollefteå cruising!

Nu ska jag lyfta på röven och gå och sy om mina vita jeans, dom sitter på tok för löst.Märks att jag gått ner i vikt igen. I love me :3 hooho, puss<3 nås på mobilen ikv.


Cruising tonight! Happy studsboll!

Hohoo, gomorron allesammans! Jag är nyvaken och störttaggad för cruising.
Faktiskt så är jag störttaggad på allt just nu, efter regn kommer solsken helt enkelt! Jag är supertaggad på att flytta till Sundsvall. Jag längtar till stadsfesten och att BY eventuellt kommer hit och jag längtar till gatufesten och till lägenheten, jag längtar till självständigheten... Nej nu ska vi inte ta upp allt jag längtar efter men jag är glad helt enkelt. Jag har för mycket energi, så får väll börja morgonen med att springa en runda så att jag inte är som en studsboll hela dagen!

Imorgon är det morsdag, och om jag inte är alltför bakis (och även om jag är alltför bakis) så bestämde jag mig slutligen för att stå för middag och efterrätt, förmodligen något ganska simpelt men man kan åtminstone unna lilla mamma att slippa laga mat den dagen!

O jag har finally hittat den perfekta camouflage bikinin för mig, *happyface* + att jag ska introducera mamma inför idén om att hyra en liten lastbil på en mack (Tack Micke! <3) så att vi kan åka och hämta hem min wonderbra soffa!
Och jag är happy för att jag probably kommer få MVG som slutbetyg i SO, om allt går som det ska, + förhoppningsvis på A-kursen också. Och jag skulle förmodligen kunna räkna upp tusen anledningar till att jag är glad men till och med jag är medveten om att man inte ska börja meningar med "Och" men, jag vet inget annat sätt att börja dom på...

Nu ska jag ut i den underbara solen! Sen senare blire cruising, har nån lust att hänga på äre bara att smsa, ju fler desto roligare! Puss på er =)

Passion! with fruits

Jag har lyckats fixa ett slags sommarjobb, jag får åtminstone betalt. + att jag har lyckats lösa min ekonomi i sommar, jag kommer visst kunna leva ändå om allt går som det ska, odet känns toppen.
Det kanske blir sundsvalls gatufest för mig ändå!

Idag stannade jag hemma från skolan, dels för att jag inte hade någon lust/ork att gå, o dels för att jag hade ont i huvet, sjukt ont faktiskt, men jag brukar ju kunna stapla mig till skolan ändå. Jag somnade om o sov typ tre timmar extra, sen ringde morsan o frågade om jag ville följa med o handla blommor, så var bara att hoppa in i duschen, sen åkte vi till Nyland. Jag kan inte påstå att jag gillar Nyland, men fick en passionsblomma. Dom kan jag påstå att jag gillar.
Sen blev det in till kramfors för att handla fler blommor, så när vi väl kom hem var det bara att sätta sig i den stekheta solen och plantera om. Käkade sallad, och jag är så mätt så magen står utåt, funderade tidigare på om man kunde få bristningar på magen av att äta för mkt, typ som om man vore gravid, men det har inte dykt upp nåt än iaf... Jag är fortfarande proppmätt.

Jag såg på Into the wild och insåg att tjejen som spelar Tracy är samma som spelar  Bella Swan i twillight. O jag tänker helt ärligt erkänna att jag inte har gjort ett skit ikväll. Just nu sitter jag o ser på Hannah Montana på disney channel o e inte direkt supersocial. Jag längtar till imorgon, förhoppningsvis blir det sol då, o så ska jag äntligen beställa min camouflage bikinin, för ni vet.... med ekonomiproblemen lösta så löser sig nästan allt annat också...

Jag har dock insett att jag måste vara arton för att göra lumpen vilket sätter ännu mer press på mig för att komma in på skolan, annars lär jag gå sysslolös... med en svindyr lägenhet, ingen situation som jag direkt har lust att hamna i. Men helt ärligt, om jag inte kommer in får jag väll försöka jobba eller vad som helst, men arbetssituationen i sverige e ju något krisartad just nu... Igår insåg jag hur mkt som egentligen tynger mig, jag mår inte superbra kan man påstå. Men jag står upp, med tung packning och fortsätter gå. Långt ifrån ensam om stress och ångest.

Imorgon är det iallfall cruising, see you there?

Why me? why now?

Jag tänker inte offra det som finns nu, för något som fanns förut.

Jag känner mig så tom idag, jag vet inte, jag har upptäckt mig själv med att sitta och stirra rakt ut i intet flera gånger idag. Jag reagerar långsamt, om jag reagerar alls.. Jag vet inte vad det är med mig, jag känner mig bara helt jävla off i hjärnan.
Jag borde gå ut i solen, bränna lite liv i mig själv, packa ner buddhan, skriva klart mitt idrott & hälsa arbete, sy upp rogers shorts, som jag lovade... har en bh jag skulle vilja sy om också... Först och främst borde jag väll städa upp hos mig, slänga smutstvätt i korgen och sånt, men istället sitter jag bara här, som en levande död.

Nej, jag ser faktiskt på Arn, men jag har ingen ork att göra något annat, jag är inte ens överdrivet social. Jag har svullat i mig 5 kiwis och två mackor. Det var så sjukt länge sen jag åt en smörgås, o det var helt klart värt det. Mums.

Nu ska jag gå innan jag gör någon deprimerad! puss.


Scars

I tear my heart open, I sew myself shut
And my weakness is that I care too much
My scars remind me that the past is real
I tear my heart open just to feel

Drunk and I'm feeling down
And I just wanna be alone
I'm pissed 'caues you came around
Why don't just go home
'Cause you channel all your pain
And I can't help you fix yourself
You're making me insane
All I can say is

I tear my heart open, I sew myself shut
And my weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel

I tried to help you once
Against my own advice
I saw you going down
But you never realized
That you're drowning in the water
So I offered you my hand
Compassions in my nature
Tonight is our last stand

I tear my heart open, I sew myself shut
And my weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel

I'm drunk and I'm feeling down
And I just wanna be alone
You shouldn't ever came around
Why don't you just go home?
'Cause you're drowning in the water
And I tried to grab your hand
I left my heart open
But you didn't understand
But you didn't understand
Go fix yourself

I can't help you fix yourself
But at least I could say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life
I can't help you fix yourself
But at least I could say I tried
I'm sorry but I gotta move on with my own life

I tear my open, I sew myself shut
And my weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel

I tear my heart open, sew myself shut
And my weakness is that I care too much
And our scars remind us that the past is real
I tear my heart open just to feel

"Don juan" och kexchoklad!

Vegetarianen som lever på nudlar,det skulle kunna vara jag. Jag älskar nudlar, och eftersom det är starkt så får jag för mig att det ökar förbränning, om det är så? Det vet jag inte, men hoppet är det sista som försvinner. Fast... jag väger 45 kilo nu, så jag är ganska nöjd. Idag syndade jag en kexchoklad, och jävlar så gott det var.
Det förtjänade jag!

Idag har det vart en jävligt dryg dag kan jag tala om för er, först kom jag till skolan halvnio (dötrött, jag är sällan utvilad nuförtiden), 09:35 skulle min första lektion börja, alltså över en timme efter att jag kommit dit, men då det inte finns någon annan buss har man inte mkt val. Jag hade idrott som första, men jag skulle skriva prov, vilket jag var klar med på en kvart ungefär, o då skulle nästa lektion vara halv ett. Drygt som fan att vänta, o ingen lunch hade jag lust att äta heller, men jag satt och pratade en stund med André som väntade på viktor i min klass,det fördrev lite tid.

Sen fick jag ett slaganfall av huvudvärk kan man säga, så jag gick till skolsköterskan o la mig i vilorummet till halvett. Sen SO, jag har tydligen prov imorgon (Markus,Matteus,Johannes och Lukas, memorera jävla kristendom) Lektionen slutade ungefär 10 över ett,och då skulle jag vänta tills halv tre på nästa. Då hade jag sällskap av Stina, fast vi bestämde oss för att skolka sista. Så jag stressade ner på skattkistan o köpte min älskade kexchoklad, o han precis i tid till kvart i tre bussen.

Här i mitt område, så håller dom på att asfaltera om alla gator, Vilket innebär att det är lastbilar överallt, och smala vägar. Så det är riktigt jobbigt att promenera till och från bussen, i mina höga klackar som lätt blir skitiga, men dom klarade sig helt okej. Iaf på vägen hem, från bussen, det blåser sååå sjukt mkt. O jag var tvungen att gå omkring och hålla i min kjol så inte den skulle blåsa upp, det var ett par bilar som roade sig riktigt mycket med att tuta åt mig, som att dom trodde att jag skulle släppa kjolen och vinka åt dom, för det var absolut inga jag kände. Håhåå, men så dum var jag helt enkelt inte.

Jag insåg för en stund sen att ibland ångrar jag lite att jag satsade på dansen, det finns förmodligen en massa andra saker jag kunnat bli bra på istället, många grejer där jag tänker "Jag hade också kunnat vara grym om jag inte satsat all min tid på dansen" haha tönt som jag är, men grejen är att jag älskar att dansa! Så, jag får väll satsa på allt såhär nu efteråt, fast det blir ju 3 år till på dans.... Men som sagt,
I love it.



Rock'n'Roll

1, 2, 3, 4
No, I want more
and 5, 6, 7
It's not OK
How come you taste so good?
This time I'm really hooked

It's half past ten, it's getting late
But the night is young and I can't wait
You know I like it loud
You should know me by now

Something sweet or something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like boy need girl and girl need boy
Got a nasty habit called rock n' roll

But you don't know what it's like
I've done things you've only dreamed about
More than once or twice
It keeps me up at night
Jump up, bubble up, what's in store?
Bryan looked for love, but I want more
I found another beat, there's no time for sleep


Something sweet or something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like the girls in suits and those pretty boys
I gave my heart to rock n' roll
Your rock'n'roll
Your Rock'n'roll
Oh, oh..

So you can call the police
I'm sorry 'bout my manners, but you see,
I'm a bit drunk as you can see
I bet you would like to undress me

Something sweet or something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like boy need girl and girl need boy
Got a nasty habit called rock'n'roll

Your something sweet or something strong
Seems like love no longer can turn me on
Like the girls in suits and those pretty boys
I gave my heart to rock'n'roll
Your rock'n'roll
Oh, oh..


SKAVSÅR!

Jag kommer precis hem från skolan, har fått min tavla klar, and next week, så ska jag sy en kjol av världens underbaraste tyg.Har en massa roliga planer, hååhå. Jag måste verkligen sätta fart med mitt SO arbete nu, har inte ens börjat. Typiskt mig. O jag börjar bli stressad, ska nog försöka ta tag i det nu, ett relativt snyggt SO arbete borde man väll kunna göra på en timme? Eller ja okej, det jobbigaste är att börja. Jag har massa saker att göra nu, så egentligen är jag korkad som ödslar musik vid datorn, men det är väll ingen nyhet.

Mamma klagade för ett par dagar sen på att mina skor tyvärr seeer ut som vinterskor, trots att det är hög klack och dom är iskalla, så imorse tog jag ett par andra, typ converse med klack som so-läraren beskrev dom, dom är mina festivalskor, för klacken är bara ca 6 cm och jag kan gå i dom hur länge som helst, men tydligen inte utan strumpor, ajajaj, såna jävla skavsår nu, jag känner mig handikappad. Jag går som en get som fått en bonde i röven ungefär.

Dessutom har jag sovit otroligt lite inatt, somnade först vid halv fyra - fyra, sen vaknade jag på rygg och det kändes som att jag inte sovit alls, jag kan inte sova på rygg, det går inte. Så nu äre bara att kämpa med tröttheten också.
Angelica ska komma hit när hon slutat, jag vet inte vad vi ska göra, vi får nog hitta på nåt, fast ja, finns ju en del.
Men nuuuu, ska jag gå och plåstra om mina såriga fötter, ska bara lägga in en klassiker så. Pusspuss :3


Jag låter inte dina ord väga så tungt att dom krossar mig.

Make my Monday!

Sommarlovet börjat närma sig och jag har fortfarande inte fått tag i något sommarjobb, det känns, kasst, helt jävla värdelöst faktiskt. I need money, för att överhuvudtaget kunna leva lite i sommar, odet är klart att man vill leva.
Problemet är inte att jag inte vill jobba, för jag har sökt hur jävla mycket som helst, men det finns ingenting. Men det löser sig kanske, om jag har tur.

Just nu sitter jag o lyssnar på Papa roach, bwaha. Bästa jag vet just nu. Har vart ute o sprungit lite nu på morgonsidan, har gått upp ett kg helt utan anledning, jag vet inte hur jag lyckats med det. Så nu är det bara att ta tag i sig själv, liksom ett kg kanske inte är så farligt, men 10 x 1 skulle vara det.

Jag tror att jag älskar måndagar, för att det är den där förlängningen på helgen som jag alltid behöver, min helt lediga dag, förutom att jag brukar laga käk, eftersom jag ändå är ledig. O idag har jag nog tusen grejer jag skulle kunna göra, jag har btw vart ute o fotat lusthuset, får ta o lägga in en bild på det senare, just för att det är så pretty.


Kyssar säljes!

Jag har vart hyperaktiv hela jävla dan idag, sprungit upp och ner för backen, och jag insåg att det förmodligen är tur att vi inte har några grannar. Dom skulle garanterat få något att glo på, menmen,jag lyckades iaf ligga still i solen ett par timmar, med mp3, en bok, en hund o en kudde... Då gick det ganska bra. Men eftersom jag tränat en massa i solen har jag solsting nu, korkat.

Sen blev det bara att packa ihop lite därnere, åh jag är sååå less pådet, och det är så tråkigt. Jag flyttade ihop sängarna och insåg att 2x120 skulle kunna bli en rätt grym kombination med massor med kuddar.

Jag längtar väldigt mycket tills skolan är slut, men jag fasar nog för det minst lika mycket. Mitt humör är som en berg och dalbana, jag kan vara sur,glad,ledsen och skitförbannad inom en timme. Tydligen är det normalt när man står inför en större förändring, men jag vet inte om jag tycker att jag gör det, det är ju inte direkt första gången jag flyttar. And besides, jag har aldrig vart superfäst vid kramfors. När jag hade bott här i hundra dagar "firade" jag och angelica med att slå sönder fönster hos grannen <3 åh vilken underbar kick, underbara minnen.

Jag har fått en Buddha av mamma, som hon köpte på cypern när hon var sjutton, den är supersöt, o nu slipper jag fortsätta leta efter en. Happy face!

Min mamma och hennes sambo har iaf åkt nu för att hämta lusthuset som ska stå på stranden, jag tror det blir bra. Hoppas iaf, jag har faktiskt inte sett det. BTW; nån som är på att ha fest här hos mig nästa fredag/lördag? grilla,mysa ev bada o så?






Det är lite intresseklubben antecknar över det här, men iallafall. Robert Pattinson auktionerade ut kyssar för 210 000 kronor för nåt aids välgörenhetsaberte. Tycker jag är rätt grymt, o han är ju så galet snygg, så jaaa.. Mums <3

Haha, underhållning sökes!

Jag blev en sån som hoppade av iaf,  ingen lust alls har jag ikväll.
Men kanske att jag och Angelica hittar på något ist, för hon har lika lite lust som jag.
annars är det ju robinsson ikv som jag kan trösta mig med.

BTW; papa roach <3

Jag sitter och kollar igenom lumparalternativ, jag e inte supertaggad på att duscha med killar, men det går väll det också!
o jag känner mig helt random


På min väg till självständigheten.

Nu tänker jag berätta något jävligt ointressant, ikväll är det fest. Jag känner mig faktiskt inte supertaggad, men om jag har sagt att jag ska gå, ja då ska jag göra det också. Känner mig inte som en som backar.

I alla fall så är temat på festen 80tals tema, som kanske framgåtti ett av mina tidigare inlägg. Jag tänker inte klä ut mig till 80 tal. Jag tänker ha på mig dom mysigaste kläderna jag hittar. Alltså är min gråa mjukismunktröja ett måste. Som låg i tvättkorgen. Mamma och Roger är i Nordingrå, eller mjällom. No idea. Dom är iaf inte hemma och kan tvätta åt mig. Så jag fick ta saken i egna händer, jag har aldrig någonsin tvättat förut i hela mitt liv och hade inte en blekaste aning om hur man gjorde. Så jag ringde mamma och fick en steg-för-steg guide genom telefonen, o nu är tvättmaskinen igång.
 
Jag känner mig sjukt stolt. På vägen till självständigheten.

(tönt)

Att dricka, eller att inte dricka. Det är frågan.

Jag tror inte att jag tycker om människor som bryr sig för mycket. Dels för att om man redan mår dåligt så blir det bara sämre, jag vet att dom bara menar väl men jag tycker att dom är skitjobbiga.


Imorgon är det tydligen 80talsfest i frånö. Det kändes som en helt okej grej att gå på, bara jag slapp klä ut mig. Minnena från haloweenfesten i frånö sitter fortfarande fastklistrad på min näthinna, att vara en av relativt få som är utklädda ÄR pinsamt, även fast vi hade helt okej kul. Får se om det blir att smuggla med nå öl också, eller om man bara ska anta att det finns.


Idag har jag varit riktigt duktigt, planterat om lite växter. Bland annat dom jag köpte, mor min var söt och köpte en liten murgröna åt mig i sollefteå. Sen har jag nästan gjort helt klart nere hos mig, tränat massa, avreagerat min ilska på mattor osv. Kommer förmodligen ha en fet träningsvärk imorgon...


Nu insåg jag att jag kanske inte bör dricka ändå, bör ju tänka på vikten.


Haha, puss på er. Jag har en bra dag =)

Och när vi rör vid varandra känns det som att tiden stått stilla.



Jag kom precis hem, har vart på stan med min söta mamma. Eftersom jag är så ohyggligt fattig just nu så bjöd hon mig på stadsfestbiljetten. Det var schysst, jag samlade på mig lite stenpartiväxter också, dom är så otroligt söta, fast egentligen var jag ute efter en murgröna. Menmen, det får bli senare isåfall. När allt börjar hamna på plats i lägenheten. (och vi åt glass, top secret)

Jag ska snart promenera ner till mig och dra ihop det sista, det är så drygt just nu för att man inte riktigt vet vad som ska göras där nere men det finns otroligt mkt kvar, o man bara ser allt framför sig och känner sig hjälplös.

Inatt blev det  en riktig långpromenad, not alone. Jag hade mycket att tänka på, det fanns mkt att prata om. Och det känns bättre nu, det känns inte bra. Men jag är inte direkt ett mentalt vrak, höhöhöö jag har min kladdkaka!

Jag har bett BY att komma hit till stadsfesten, vi får se om hon gör det. Jag hoppashoppashoppas<3 Hon är trots allt den som står mig närmast trots att vi är så otroligt långt ifrån varandra. Jag hoppas att vi kommer kunna umgås mycket i sommar. Det skulle vara skitkul! Speciellt när jag får min lägenhet. Då kan vi upptäcka sundsvall tillsammans. Vi har så mycket minnen tillsammans, liksom saker jag inte skulle offra för någon som helst skit i världen. O även om vi bor så sjukt långt ifrån varandra, o inte har regelbunden kontakt så känns det som att vi är lika nära som någonsin.
Anna&Anna 4ever and always.


Brasiliansk Bikini, mitt måste ha!


Sen du var här

Sen du var här har häggen slagit ut
det blåser vindar från förra sommarn
och jag tittar ut över parken för att se om jag kan se dig
jag ser björkar som blommar nu
med lite mera färg sen du var här

Sen du var här har tiden tickat fort
jag är nog mera inspirerad nu jag längtar inte
längre efter tågen som ska ta mig härifrån
och allt som tråkade ut mig då
känns lite mera värdefullt sen du var här

Låt tiden gå
Jag är samma nu som då
Samma mänska ungefär
Fast med lite mera lust
sen du var här


Sen du var här har allting kommit gratis
det är sant som nån har sagt att när man talar om trollen
är det dags att hålla tyst, men jag blir alltid så förvånad
hur allting bara händer, hur livet bara börjar
jag gläder mig åt nya krafter nu sen du var här

Sen du var här har allting blivit större
det är lättare att vakna, jag kan se mig själv
gå runt och inte riktigt ha nånstans att ta vägen
men jag följer hjärtat, samma hjärta
men med mera glöd sen du var här

Låt tiden gå
Jag är samma nu som då
Samma mänska ungefär
Fast med lite mera lust
sen du var här

Sen du var här har gatorna gått hem
Nu är bitarna på plats, nu kan jag se ifrån mitt fönster
samma utsikt som förut fast kanske ändå lite längre
lite högre lite värre allting känns tryggare
och ändå mycket större, nu har häggen slagit ut.
Nu har våren tagit fart, lite starkare och mer sen du var här.

Låt tiden gå
Jag är samma nu som då
Samma mänska ungefär
Fast med lite mera lust
sen du var här

<3


Perfektion

Älven är alldeles stilla, en ensam and flyter framåt så långsamt att vattnet knappt rör sig. En stilla bris fläktar i mitt hår, solen värmer min kind och det enda som tyder på att jag inte är ensam är fåglarnas kvitter.

Det är för tidigt, till och med för fiskarna som  brukar simma nära bryggan. Jag ser dom inte, men det gör inget. Det var inte därför jag kom hit. Jag ville vara ifred en stund, och ingenting är så vackert och fridfulltsom älven på tidiga morgontimmar. Jag avundas den, så fridfull vill jag också vara, och just nu känner jag mig lite så.

Jag har fattat ett beslut. Om inte jag kommer in på danslinjen i Sundsvall så ska jag göra lumpen. Lumpen, ja. Det är det som är min reservplan...

Jag inser att trästocken jag sitter på fortfarande är blöt från gårdagens regn. Fukten tränger igenom mina kläder och med bestämde steg trampar jag upp mot huset igen. Det är också vid denna tidpunkt jag bestämmer mig för att börja blogga igen.

RSS 2.0