Finally


Jag har precis beställt nya converse! YAY!
vill ha en adidas tröja också, men tror verkligen inte att jag ska be mamma om det nu xD haha


Nej, nothing else.

Som ni kanske märkt har jag varit väldigt lite vid datorn på senaste, jag har inte orkat,haft ingen lust, haft annat för mig. Jag har lekt lite med tanken på att flytta tillbaka till boden, vet inte hur det skulle gå till. Men one day kanske.

Jag lär åka hem till mamma 3/2 eller 4/2 då begravningen för Rogers pappa är den 5 februari.

Hm alright, har inget superkul att skriva.Jag är lite småsjuk, tove kommer nog till helgen, yay =) hm.
whatelse?

Vittujen kevät





(En liten egoboost, absolut noll smink)


Du förstör mig än.

Jag har äntligen insett något... Även fast det här är så sjukt länge sen.
Medans jag blev mer och mer kär i dig tyckte du förmodligen bara att det var roande vilken effekt du hade på tjejer. Vad du kunde få dom att göra för dig. Du lekte med mina känslor hela tiden, jag har inte velat tro det innan.. Men jag är så övertygad så att... det gör riktigt ont nu. Som när du bestämde att vi skulle ses en dag, jag åkte till sundsvall för din skull och du "glömde bort det" på kvällen tyckte du att jag betedde mig konstigt mot dig... och frågade vad jag gjort under dagen.. När svaret var att jag varit i sundsvall utan att få tag på dig, låtsades du som att vi inte bestämt nåt...

 Jag bara hatar dig så jävla mkt. Du förstör för mig fortfarande fast du inte ens finns i mitt liv och jag önskar att jag aldrig nånsin fått kontakt med dig. Det är jobbigt, för jag får massa flashbacks hela tiden om allt vi sa och alltvi gjorde. Men från och med nu tänker jag bara fokusera på det negativa. Jag hatar att det finns en bit av dig kvar i mig som liksom gnager och äter mig upp inifrån. Det gör så jävla ont. Grejen med dig är att allt var negativt, kan bara komma på en enda sak med dig som inte gör ont... Och det var när du sa att du ville vara min, men nu vet jag att det också var en lögn.

Jag var bara någon du lekte med.

Jag har alltid hittat ursäkter för ditt beteende, jag har försvarat dig inför mina vänner. Nu önskar jag att jag inte gjort det. Alla såg det jag inte såg.


AWESOME!


finally en update.

Med disken i diskmaskinen och ölen i garderoben fick städningen av lägenheten betyget Godkänt.

Jag har gått ner 3,1 kg, har dock syndat kladdkaka,pizza och läsk idag... + varm choklad med grädde i. Så misstänker att jag kommer ha gått ett steg back imorgon. Dagen har spenderats ute på birsta.Jag skulle vilja ha ett gå/springband. Känner att jag behöver en push i viktnedgången. Inte för att det går speciellt dåligt. Jag känner bara att det inte går så fort som jag vill.

Alla människor gömmer sig när man behöver stöd, men hallå? Det är inte jag som är död.

Jag ska skärpa mig med bloggen, men jag har verkligen inte känt för att skriva nåt på sistone. Aja, it sucks to be arbetslös. haha!

:/

Jag är lipig och spyr, allt känns värdelöst. Har sovit så sjukt dåligt och drömt så sjukt mkt mardrömmar, det var som att jag visste och kände det på mig i hela kroppen. Jag mår inge bra.

Rogers pappa Ture dog igår,

don't know what to say, Jag och min tjocka katt ser på american pie. Aja,

störig idag,

Okej, nu ska jag se om jag kan få ur mig nåt.Jag känner mig väldigt tung just nu.

Jag kan säga att Amy Whinehouse är den som spelas mest ur mina högtalare atm.


Jag känner mig depressed, behöver raka benen... Alltså jag har verkligen ingenting att säga, samtidigt som jag har tusen saker som jag vill få ur mig. JAG VILL SKRIKA UT ALLT JAG KÄNNER. Men av respekt så gör jag inte det. Jag tog ett papper och skrev ner allt jag nånsin känt för dig,började gråta, sen läste jag igenom det, grät ännu mer och läste det högt och grät,grät,grät. Det var skönt. Sen dess har jag faktiskt inte tänkt på dig så mkt.

Hm alrightey, jag har köpt en våg, sweeny todd och harry potter 6. Jag känner verkligen inte för att berätta what's going on. Aja, nu ska jag ta ett bad och raka mina ben om nån bryr sig xO

And just for the record, JAG SA JU ATT DEN VAR FUL SOM STOR!

!

Jag har gått ner 1,5 kg!
Säg grattis (;

HAHAHAHHAHA!


HAHHAHAHAHA! I'm laughing my ass off, hittade den här på Jennifer Gulllikssons bilddagbok, så den är faktiskt direktsnodd därifrån! Hur ful kan man vara när man garvar liksom?xD och jag ser smällfet ut.(Skyller på att minrosa tröja är förstor) Men jag gillar bilden, kan inte låta bli att börja asgarva! Sen var ju jag så jääävla nykter där också! Aja It seems like we had a fun time (; Bjuder på den! pussar på er, nu ska jag försöka sova igen!

Och I LOVE YOU BY!<3 annax2 4ever&ever (;

Late nights creations




Jag känner för att börja måla igen, blev värsta supersugen då någon undrade varför min blogg hette skiss, omdet var för att jag tyckte om att skissa, svaret är nej. Jag döpte min blogg till skiss för att jag kände mig som en kopia av mig själv, eller som en skiss av en byggnad som inte var färdig än. Jag kände mig itne färdig, som att jag bara var en rosenknopp. Jag undrar om jag har utvecklats något sen jag skapade min blogg, kanske...

Det känns som att jag har blivit mognare och framförallt modigare. När jag skapade den här bloggen var jag en liten flicka som precis hade fyllt sjutton och hade ingen aning om vad hon skulle göra med sitt liv, eller jo, hon skulle bli proffesionell dansare, för att dansa var allt hon kunde. Och om hon inte tog sig in på danslinjen så skulle hon minsann göra lumpen.

Jag är fortfarande en liten flicka, i guess.. Snart fyller jag arton och jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska göra med mitt liv. Jag ska inte bli proffsdansare, för jag hoppade av danslinjen. Inte för att den inte passade mig, jag trivdes som fan. Men det ska väll vara skillnad på fritid och arbete? Jag vill inte göra lumpen längre. Jag tror att jag inte behöver bevisa längre att jag inte är som folk tror att jag är... nuförtiden så skiter jag i hur folk tror att jag är, för dom som betyder nåt vet att jag är annorlunda.

Men grejen var ju det... att dans var allt hon var bra på. Jag känner mig pretty värdelös. Någon tyckte att jag var begåvad. När det gällde att teckna och att måla och sånt, men så var det väll med dansen med? Att någon tyckte att jag var begåvad. Jag bara undrar över vad jag egentligen vill göra... för jag vet att jag vill inte bli en dagdrivare... Eller kanske är det just det jag vill bli?

Jag skulle vilja pröva på karate eller bergsklättring. Eller börja fäktas igen, äsch äsch äsch. Jag är såtankspridd. Nu är klockan safe att sova, så vi satsar väll på det ändå.


självkänsla ;-*

 
And I'm like totally gorgeous.

Jag skulle vilja skriva nåt meningsfullt, men egentligen ville jag bara ladda upp bilden och säga "KOLLA VAD BRUNA BEN JAG HAR!" Med det i åtanke ska jag berätta att min diet går väldigt bra. En diet har faktiskt aldrig gått så bra för mig förut, men jag vet inte om jag går ner i vikt.

Dock finns det så mkt andra hälsoeffekter med grönt te att det kanske inte spelar så stor roll om det funkar eller inte. Jag menar, det motverkar hjärt och kärlsjukdommar, ger dig bättrre hud och hår, bättre munhälsa, mindre risk för cancer osvosv. Att det sägs öka din förbränning med tio procent och smakar otroligt gott är bara en bonus? right?

Enough med reklam

Jag tkr iaf att jag är ganska söt ikv med allt mitt hull och noll smink. Nattinatti :3


Sommarklänning.

Så, idag åkte symaskinen fram igen. Skapades en sommarklänning. Tell me what you think. Går att bära med axelband och axelbandslöst. Jag råkar älska tyget.


Så bantar en Larsson.

Jag orkar inte.

Har precis lagat plättar, och det var riktigt riktigt gott faktiskt. Så blev jag av med lite mjölk också, jag är ju inte den ultimata mjölkdrickaren utan oboy direkt, så mjölken står mest och ruttnar i mitt kylskåp.

Och av någon anledning så känner jag för att börja spela harry potter 1 på playstation, men kan ju inte ens spara ;o så kommer inte direkt någonstans. Och den är fortfarande på sista kampen i kingdom hearts, undra om jag måste göra om allt om jag typ byter? Jag klarar inte av att slåss som Riku, vilken spelnördjag känner mig som just nu... haha, på tal om sånt. Jag skulle vilja börja i karate eller nån kampsport, nån som vill joina mig?

Jag har ett minne från nyår, som jag inte är helt säker på är sant eller inte. + att jag inte direkt vill skriva ut namn här... Men jag och BY plumsar genom snön, och då ser jag en jag känner och tyckt om o säger "Där är ju *piiiiip*" och han fortsätter gå, utan att notera mig och senare så står han och betraktar mig när jag trillar.. lite överseende.

Jag är liksom rädd för att du inte ska vilja ha mig, eller för att du inte vill ha mig, för att du lessnat på mig och tycker inte att jag är intressant längre, det känns nämligen som att du försvunnit lite. And it hurts.

Gott nytt år!

BY åkte hem imorse vid åttatiden, sen dess har jag mest sovit. Det var kul att hon kom iaf :3 vi ses alldeles för sällan så då vill man ta vara på tiden. Vi har inte gjort så mkt egentligen, shoppat, festat, hm ätit mkt ute... Jag är ju ingen matlagningsexpert direkt och hon tycker att det är tråkigt.. Så det blev Subway och max, tror inte vi åt nånannanstans O.o Tove var med oss en dag, då blev det shopping, annars har ju alla dagarna vart röda och igår spelade vi mest kingdom hearts. Nyår var minst sagt vinglig, jag kunde knappt stå rakt och jag kommer ihåg en massa glimtar som jag är osäker på... Men jag kommer ihåg allt, om än lite osammanhängande.

Jag har gett upp allt hopp om att vi ska fortsätta vara vänner, orkar du inte svara så vet jag ju iaf vart du står...

2010 så ska jag:
Köpa en våg:
Gå ner i vikt: (säger inte min målvikt)
Köpa en stegräknare: 10 000 steg om dagen
5 koppar grönt te om dagen

Att köpa en våg har stått på listan länge, men jag verkar helt enkelt inte få fingrarna ut röven. That's all from me.


RSS 2.0